Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 159

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 309.295 Cevap: 1.773
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1581
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014 Cumartesi İKİZLER Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Venüs burcunuzda ilerlerken kişisel cazibenizi de karşı taraf üzerinde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yıldızlardan olumlu destek var.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1582
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili İkizler, özgürce duygularınızı ifade edebilmenin rahatlığını yaşıyorsunuz. Diğer taraftan aileniz sizin bir birini tutmayan davranış ve sözlerinizden endişe duymaya başladılar. Bir söylediğiniz diğerini tutmuyor. İçinizden geçenleri onlardan gizlemeye gerek yok ki. Sınırlandırıcı duygulara karşı çıkabilirsiniz..
Kişileri yargılamadan dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin sizi anlamasına zaman bırakmalısınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, karşıt evinizde ilerliyor. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar size yanıltabilir.. Bugün, ortak dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız..
Bu dönemde kendi işinin patronu İkizler burçları, cazip ortaklık tekliflerini iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise cesur davranacağınız zamanlardasınız. Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak, hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Evli İkizler burçları, aileye yeni katılacak bir bebek haberi ile sevinebilirsiniz. Uzun süredir devam eden ve sorunlu bir beraberlik içinde olanlarınız ise bir ilişki bitmeden diğerini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır ve kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Haklarıma ve yaşamımın sorumluluğuna sahip çıkıyorum. Beni zorlayan kişi ve olaylara kararlı bir şekilde hayır diyorum.



_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1583
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014 Pazartesi İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

AŞK VE İLİŞKİLER
26-31 Mayıs haftası: Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor bu hafta. Sizin için aşk hayatınızda huzurun önemi, sadakat olgusunun yeniden gözden geçirilmesi, değerlerinizi koruma arzunuz yükseliyor. Ailenin önemi, güvenilir bir aşkın hasreti ve kıymeti çok büyük. Duygularınızı kendi içinizde ve gerçekten bunlara önem veren biriyle yaşamaktan yana olacaksınız. 31 Mayıs tarihinde enerjiniz olumlu. Kendinize güven ve ilişkilerde arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER
26-31 Mayıs haftası: Bu hafta iş ortaklıklarında veya genel olarak iş girişimlerinde uzun vadeli olana yöneleceğiz. 31 Mayıs tarihindeki olumlu görünüm, bize çalışma hayatımızla ilgili konularda moral kazandıracaktır. Hem cesur hareket edebileceğiz hem de kiminle nasıl bir irtibatta bulunmamız gerektiğini gayet iyi bileceğiz.

PARA

26-31 Mayıs haftası: 31 Mayıs tarihindeki görünümüm girişimlerden elde edilecek kazançları gösteriyor. Bu bizi rahatlatabilir. Eskiye ait alacaklarımızı tahsil edebiliriz. Ayrıca yeni iş girişimlerinde başarılı sonuçlar alabiliriz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014       Mesaj #1584
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014 Salı İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sevgili İkizler, özgürce duygularınızı ifade edebilmenin rahatlığını yaşıyorsunuz. Diğer taraftan aileniz sizin bir birini tutmayan davranış ve sözlerinizden endişe duymaya başladılar. Bir söylediğiniz diğerini tutmuyor. İçinizden geçenleri onlardan gizlemeye gerek yok ki. Sınırlandırıcı duygulara karşı çıkabilirsiniz.
Duygusal ve heyecanlı olacağınız bir gün... Dikkatinizi işlerinize odaklayacaksınız. Ancak projeleriniz ile ilgili gelişmeler yavaş olabilir ve düşünceleriniz derinleşebilir. Eski defterler ve kaybolan evraklar şimdi ortaya çıkacak. Bu arada esas aradığınız her ne ise, çok başka evraklar ve bilgiler ile karşılaşabilirsiniz ve hem duygusal, hem de zihinsel açıdan derinleşebilirsiniz. Ancak yapmanız gereken işlere odaklanmanız gerekiyor. Böylece dikkatinizi ekip çalışmaları ve organizasyonlara odaklayabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler sizi harekete geçirecek.

İkizler Burcu Genel Durum
Bazı kişiler sizi yoracak taleplerde bulunsalar da, bu kişilere verdiğiniz değer nedeniyle şikayet etmeyeceksiniz. Kendilerine önemli bir iyilik yapıp bundan dolayı da keyifli olabilirsiniz.

İkizler Burcu Kariyer Durumu
Bazı kişiler sizi yoracak taleplerde bulunsalar da, bu kişilere verdiğiniz değer nedeniyle şikayet etmeyeceksiniz. Kendilerine önemli bir iyilik yapıp bundan dolayı da keyifli olabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #1585
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014 Çarşamba İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İletişim araçları ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Bu arada iletişim sorunları ortaya çıkmış olabilir. Fakat sorunların üzerinde fazla durmayacaksınız ve çözümleyici bir tavır içinde olacaksınız. Çünkü yaşam enerjiniz yüksek ve böylece daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözmeyi başarabilirsiniz. En azından çözmek için çalışabilirsiniz. Bu arada dikkatinizi dağıtan konular ile fazla ilgilenmeyin ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Farklı öğretiler ve ilginç konular size çekici gelebilir ve eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014       Mesaj #1586
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014 Perşembe İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yoğun duygular ile güne başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Yetiştirilmesi gereken işleriniz olabilir. Fakat hızlı ve çözümleyici bir tavır içinde olacaksınız ve pratik tavrınız ile çevrenizdeki kişileri etkileyeceksiniz. Bu arada bazı kaygılarınız olabilir. Endişelerden uzak durun. Yanıltıcı kişiler ile karşılaşmanız mümkün. Ancak daha önce aldığınız kararlarınızı uygulamayı başaracaksınız. Ayrıca daha önce çözemediğiniz veya ihmal edilmiş işlerinizi de yapabilirsiniz. Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem ve yapıcı bir tavır içinde olacaksınız. Gün içinde ani heyecanlar yaşayabilirsiniz.


İkizler Burcu Genel Durum
Uzaklarda gerçekleşen olayların etkilerinin nasıl hızla size geldiğini görüp şaşırabilirsiniz. Güzel gelişmeler, sizinle de alakalı olduklarından, bazı hayallere kapılmanıza da neden olabilir. İlk önce her şeyin netleşmesini bekleyin.

İkizler Burcu Kariyer Durumu
Haftaya yaymış olduğunuz rutin işlerinizi, önümüzdeki günler için yapılan önemli bir program nedeniyle bugün halletmek zorunda kalabilirsiniz. Hızlı çalışıp tüm işlerinizi bitirin, ileriki günlerde zamana sıkışmayın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014       Mesaj #1587
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014 Cuma İKİZLER Burcu Yorumu


Ay'ın bulunduğu konum, kendi gücünüzü araştırma konusunda size yardım ediyor. Düşüncelerinizi odaklaştırmak için gerekli alt yapıya sahipsiniz. Dağınıklık size çok şey kaybettiriyor. Bugün derin düşünmek size birçok konuda yoğunluk kazanmanıza neden olacak. Maddi gücünüzü ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014       Mesaj #1588
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
31 Mayıs İkizler Burcu Yorumu


Seyahat programları yapmak için ideal bir gündesiniz. Dostlarınızın tavsiyelerine de kulak vermelisiniz. Onların deneyimleri ışık tutabilir.
Cazibeniz bu aralar doruklarda. Etrafınızdaki tüm insanları etkileyebilecek ve kendinize çekebilecek bir potansiyeliniz var. Neden bunu aranızın açık olduğu insanlarla ilişkilerinizi düzeltmek için kullanmayasınız ki?
Sevdiğiniz kişinin kardeşleriyle alakalı bir şey duyabilirsiniz. Duyduğunuz şey sizi önce rahatsız etse de, sonrasında kolaylıkla tolere edebileceksiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1589
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
01 Haziran 2014 Pazar İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

*Sevgili İkizler, Mars"ın olumlu yönlendirmesi altındasınız. Sorunlarınız giderilecek. Yardım etme isteğinizi gerçekleştirmek fırsatını bulacaksınız. Bu maddi konularda olduğu gibi manevide olabilir. Hayatınıza ait yeni kararlar alabilir, bunları kendinize çok yakın hissettiğiniz birisiyle paylaşabilirsiniz..
*Güneş burcunuzda ve yaratıcılık kuşağınızdaki Mars"la tatlı bir üçgen oluşturuyor. Bugün dehanızı göstermelisiniz. Aklınız resmen fikirlerle dolup taşıyor sevgili İkizler, akıntıya kapılarak hepsini unutmamak için tedbir alın.
*Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız.. Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecektir. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak..
*Gökyüzü bugün çalışma arkadaşlarınızla rekabet ve tartışmalar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Zihninizi bu tarz konularda neler yapabilirimle yormak yerine daha fazla ön planda olup hakkım olanı nasıl alabilirim diye düşünmeniz yerinde bir karar olacaktır. Özel yaşamınızda ise duygusal gerginlikler tartışmalara sebep olabilir. Birlikte olduğunuz insanın her yaptığınız davranışın altında bir şey araması sizi suçlar tavırları karşısında kendinizi savunmak zorunda kalmaktan yorgun düşebilir ve ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bekar İkizler sizlerde anlık yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz acele kararla almamanız faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması:Evrenle bütünleşiyor, Kainatın güzellikleri ile tamamlanıyor, Kalp kırıklıklarımı olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı dinç ve huzurluyum.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014       Mesaj #1590
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
02 Haziran 2014 Pazartesi İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu ayın tümünde yöneticiniz Merkür'ün geri hareketi söz konusu olacaktır. 7-17 Haziran tarihleri arasında parasal konularda, 17 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında da kişisel kararlarınız ve girişimde bulunmak istediğiniz meseleler üzerinde, hesabınızı çok iyi yaparak, risk almadan, piyasanın durumuna göre hareket etmekte yarar vardır. İletişimde belirli bir durgunluk meydana gelebilir, bunu bir onarım süreci olarak değerlendirebilirsiniz. Gereksiz alışverişlerden kaçınabilirsiniz. Kişisel anlamda da söylediklerimize dikkat edelim, bağlantıda bulunduğumuz insanlarla alışverişlerde dinlemeyi mutlaka bilelim.
13 Haziran tarihinde karşıt burcunuz Yay'da bir dolunay meydana gelecektir. Bu dolunayda, özellikle partnerinizle aranızdaki konularda belirli bir anlaşmazlık, her iki tarafın da birbirini dinlememesi, agresif bir tutum olabilir. Bazı meseleleri gözden geçirirken duygusal düşünme, iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. Dolunay, bir durumun sonlanması anlamında söylense de aslında dolunay gelinen noktayı tüm açıklığıyla görebilmeyi sağlayıcı ve tamir etmede yararlı bir unsurdur. Gerilime ve anlaşmazlıklara mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor. Abartılı tepkilerde bulunmadan beraberliğimizi tamir etmeye çalışmak son derece kıymetlidir.
21 Haziran tarihinde güneş Yengeç burcunda ilerlemeye başlıyor. 27 Haziran'da da bir yeni ay oluşuyor. Fakat ayın genelinde, yöneticiniz geri harekette olduğu için, özellikle mali konularda hesabı çok iyi bilmemiz gereken bir zaman dilimidir. Hassasiyet çok yüksektir, hep kendimizden yana düşünebiliriz. Bu yeni ayda ailevi konulardan ilişkilere kadar etrafımızda olan biteni çok iyi gözlemleme yapmamız gerekiyor.

AŞK ve İLİŞKİLER
2-8 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda hem dikkatli olmanızı gerektiren hem de olumlu yönde etkileyici enerjiler var. Eğer yeni biriyle tanışırsak, onun duruşundan etkileniriz ve güzel zaman geçiririz. Fakat yine de çok güvenmeyin derim. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. İlişkilerimizde güven unsurunu gözetelim. İlişkisi uzun süredir devam edenler hoş ve fantezilerin güçlü olduğu bir hafta geçirebilirler.
9-15 Haziran haftası: Haftanın neredeyse tüm görünümleri ve Dolunay, ilişki konularında da dikkatli olmayı gerektiriyor. Karşıt burcunuzda 13 Haziran tarihinde gerçekleşecek bu yansıma içtenlikten yoksun, abartılı tepkilerde bulunmaya açık, çelişki ve çatışmalarla dolu, fikirsel anlaşmazlıkların çokça yaşandığı ilişkileri tehlikeye sokar. Bir taraf huzur diye tuttururken, diğer taraf baskı, kıskançlık veya çözümsüzlük peşindeyse işiniz bu hafta epey zor demektir.
16-22 Haziran haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda iç huzurunuzu bozan ve sizin kriterlerinize uymayan durumları tekrar bir gözden geçirmeniz yararlı olacaktır. Çünkü üstünü örttüğünüz, gizlemek zorunda kaldığınız, kendi dünyanız sınırları içinde yaşadığınız her türlü sıkıntı, güzellik vb. duyguların analiz edilmesi gerekiyor. İleride yaşanması muhtemel olan artı ve eksiler tespit edilirse, yanlışa düşmemiş, doğruya yönelmiş oluruz. Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında burcunuzda geri harekette olacak. Aşk hayatınızı birebir ilgilendiren meseleleri çok iyi düşünmek lazım. Ani kararlardan kaçınınız.
23-29 Haziran haftası: 23 Haziran tarihinde Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu iyi gibi durabilir. Ancak Merkür geri hareketi devam etmekte. Bu hafta aşkta hızlı gelişmelerin işaretçisi. Sosyal hayatın birebir içinde olmak isteyeceksiniz. Bu aynı anda iki kişiyle tanışmak, iki ilişkiyi sürdürmek veya biriyle sorununuz varsa, başkasıyla olup kafanızı rahatlatmak gibi.

İŞ VE KARİYER
2-8 Haziran haftası: İş hayatımızla ilgili konularda bu hafta hem maddi hesaplarımızı bir gözden geçirelim hem de çok hayalci davranmayalım. Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Geri planda bitirilmesi gereken işlerimize ağırlık verelim. İş bağlantılarında sadece söz ile değil garanti de isteyelim. Sanatsal ve mistik konularla uğraşan kişiler için enerjiler olumludur.
9-15 Haziran haftası: İş konularında bilhassa önemli bir haftadayız. 9 Haziran tarihi hem mali hem de huzurunuzu kaçırıcı işlere karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Özel ilişkinizdeki sorunlar veya parasal konularda tatmin olmadığınız işler sizi bir hayli rahatsız edebilir. 13 Haziran tarihi tüm burçlar için önemlidir. Ya tamam Ya devam tarzı gelişmeleri işaret eder. Sağlığınız da aynı şekilde önem arz ediyor. Problemler verimli çalışmanızın önüne geçebilir. Aslında sakin ve soğukkanlı bir şekilde durumlara yaklaşılırsa bu çözüm bulmak adına yararlı olacaktır. Bu haftaki görünümler, sadece sizin üstesinden gelebileceğiniz konular olmayabilir. Sizin dışınızda gelişen durumlar bunda etkili olabilir.
16-22 Haziran haftası: Merkür 17 Haziran-1 Temmuz arasında İkizler burcuna gerileyecek.
Her türlü karar, girişim veya oluşumların iyi gözlemlenmesi şart. Mantığımızı belli konularda odaklayarak tespitlerde bulunma zamanıdır. Bir mesele üzerinde durup mevcut hale bakma, son haftalarda yaşananları ele alma, kararlarınızı tekrar bir tartma yönünde de geri hareket faydalıdır.
23-29 Haziran haftası: Haftanın iş anlamında öne çıkan tarihleri: 25 ve 29 Haziran. Mevcut işimizi sürdürürken, yan bir gelir olarak istediğimiz bir başka işi de yapmaktan yanayız. Merkür geri hareketi, ardından Venüs burcunuzda ilerlerken bunlar üzerinde iyice bir düşününüz. Sanat ve mistik konular, yaratıcı tüm faaliyetler ilgi alanınızda yer alabilir. Bu hafta iş ilişkileri, tanışmalar, mali konular üzerinde düşünmek çok akıllıca olur.

PARA
2-8 Haziran haftası: Sosyal hayatın canlı oluşu, arkadaşlarımızla bir araya gelme, özel bir şeyler yaşama anlamında etkili olduğundan harcamalarımız artabilir. Ancak Merkür 7-17 Haziran tarihlerinde Yengeçte gerileyecek. Mali konularda hesabımızı çok iyi yapmamız lazım.
9-15 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili olan bu hafta paramıza mutlaka sahip çıkalım. Bilmediğimiz işlere kalkışmayalım. Güven ve garanti içermiyorsa beklemede kalalım. İş ortaklıklarına dikkat edelim. Sağlığımızı önemseyelim.
16-22 Haziran haftası: Maddi konularda 18 Haziran tarihindeki görünüm, bizim hesaplarımızı, girişimlerimizi, harcamalarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Paramızın bir kısmını ödeyip, daha sonra diğer kısmı ödeyeceklerini söyleyebilirler. Ancak bizim bunun takibini iyi yapmamız lazım. Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş güven içinde yaşamak ve paramızı geleceğimizi düşünerek değerlendirmenin yararlı olduğunu söylüyor.
23-29 Haziran haftası: Maddi konularda da etkili bir hafta. 27 Haziran tarihindeki Yeniay, gerçekçi bir şekilde parasal konular üzerinde düşünmeniz, analiz etmeniz, kazanç elde etmek amaçlı doğru bir iz üzerinde yürümeniz anlamında önem taşıyor. Disiplinli bir şekilde hareket ederseniz, önümüzdeki iki haftalık sürecin sonunda verdiğiniz kararların olumlu sonuçlarıyla karşılaşırsınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar