Ziyaretçi
Hoşçakal
“Nasılsın” dedim..
Baktı yüzüme.. ama eskisi gibi değil.. gözleri değmedi gözüme..
“İyiyim, çalışıp duruyoruz işte”; dedi.
Baktım, kaçırdı gözlerini.. iyi bak kendine dedi, gitti..
"Sen nasılsın" bile demedi..
Öylece gitti..
Bu denk geliş ya da getiriliş iyi gelmedi bana.. acıyan kalbime, batan nefesime ilaç olur sanmıştım.. acıma acı kattı..
“Salaksın” dedi kardeşim bana, evet öyleyim.. salağım..
Ama şu an biliyorum, bu gece tamamen bitti, gitti benden…
Şimdi yazdığım kelimeler, cümleler onun için yazılan son şeyler olacak..
Bir başkası bana aşık olduğunu söylediğinde, ağlamayacağım.. canım daha çok yanmayacak.. “haydi gel al beni, ben başkasının olmayayım” diye sızlamayacağım sabaha kadar..
Çok kez git dedim, ama dilimin ucuyla.. 5 ay geçti aradan.. acılarım çoğaldı..avundurdum kendimi.. biraz geçti zaman.. unuttum sandım..
Sonra bir gün birden kalbim acımaya başladı. Dokunamadım kalbime. Düştü yine aklıma.. Bir şiir yazdım ona..
Hiçbir zaman okumayacak yazdıklarımı.. Çektiğim acılara şahit olamayacak yani..
Bitti.. gitti.. gönderdim..
Boşalttım kalbimi..
Gecenin bilmem kaçı.. acının son noktası.. mutluluğu yakalayabilir miyim ? Tekrar sevebilir miyim? Tekrar acılara gömülebilir miyim ?
Ahh.. bilmiyorum..
Ama anladım ki acısız yaşanmıyor aşk.. acı olmayınca tadı damakta kalmıyor..
Yorgunum.. uzunca uyumam gerekli.. geçmişe dair kırıntıları zaman aşımına uğratmak için..
Vedalaşma zamanı geldi sanırım.. hem yazıyla hem de aşkların en güzeliyle…
Hoşçakal sevgili.. Hoşçakal Ankara sokakları.. Hoşçakal akasya’mın babası.. Hoşçakal…
[bu yazıdan sonra oluşan bir söz ; Kalbi Acıtan Kimse Nakliyecide O'dur. Kalbe Aşkıyla Geldiği Gibi Boşaltmasını da Bilir...]
Sponsorlu Bağlantılar
Baktı yüzüme.. ama eskisi gibi değil.. gözleri değmedi gözüme..
“İyiyim, çalışıp duruyoruz işte”; dedi.
Baktım, kaçırdı gözlerini.. iyi bak kendine dedi, gitti..
"Sen nasılsın" bile demedi..
Öylece gitti..
Bu denk geliş ya da getiriliş iyi gelmedi bana.. acıyan kalbime, batan nefesime ilaç olur sanmıştım.. acıma acı kattı..
“Salaksın” dedi kardeşim bana, evet öyleyim.. salağım..
Ama şu an biliyorum, bu gece tamamen bitti, gitti benden…
Şimdi yazdığım kelimeler, cümleler onun için yazılan son şeyler olacak..
Bir başkası bana aşık olduğunu söylediğinde, ağlamayacağım.. canım daha çok yanmayacak.. “haydi gel al beni, ben başkasının olmayayım” diye sızlamayacağım sabaha kadar..
Çok kez git dedim, ama dilimin ucuyla.. 5 ay geçti aradan.. acılarım çoğaldı..avundurdum kendimi.. biraz geçti zaman.. unuttum sandım..
Sonra bir gün birden kalbim acımaya başladı. Dokunamadım kalbime. Düştü yine aklıma.. Bir şiir yazdım ona..
Hiçbir zaman okumayacak yazdıklarımı.. Çektiğim acılara şahit olamayacak yani..
Bitti.. gitti.. gönderdim..
Boşalttım kalbimi..
Gecenin bilmem kaçı.. acının son noktası.. mutluluğu yakalayabilir miyim ? Tekrar sevebilir miyim? Tekrar acılara gömülebilir miyim ?
Ahh.. bilmiyorum..
Ama anladım ki acısız yaşanmıyor aşk.. acı olmayınca tadı damakta kalmıyor..
Yorgunum.. uzunca uyumam gerekli.. geçmişe dair kırıntıları zaman aşımına uğratmak için..
Vedalaşma zamanı geldi sanırım.. hem yazıyla hem de aşkların en güzeliyle…
Hoşçakal sevgili.. Hoşçakal Ankara sokakları.. Hoşçakal akasya’mın babası.. Hoşçakal…
[bu yazıdan sonra oluşan bir söz ; Kalbi Acıtan Kimse Nakliyecide O'dur. Kalbe Aşkıyla Geldiği Gibi Boşaltmasını da Bilir...]

Sizin Yazılarınız