Arama

Kurt adamlar gerçekten var mıdır? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Eylül 2015 Gösterim: 42.801 Cevap: 91
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2011       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kanada'da kurtadamlar varmış.The hair of the beast(Kurtadam)adlı filmde de bu konu var.Bence izleyin.Fullhdfilmizle.com da var bu film.Filmin resminde Le Poil De La Bete yazıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ağustos 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kurt adam diye bi şeyin olacağının sanmıyorum çünkü bu yüzdeyüz efsane.vampir desen belki üzerinde durup düşünülecek konu ama kurt adam diye bi şey yok bence...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ağustos 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kanada'da kurtadamlar varmış.İnanmayanlar şu filmi izlesinler;Kurt Adam - The Hair Of The Beast 2010 izle, Kurt Adam - The Hair Of The Beast 2010 f'
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
herkeze mrblar arkadaşlar ben bu konu üzerinde seneleridir araştırma yapıorum tabi siz inanmayanlara kanıt vermem pek mümkün deil.. Araştırmalarmı sizinle paylaşıcam. Kurtadama dönüşme olasılıgı var ve madeleri halinde size söyleyecem. 1. kuduz bir safkan olamsı lazım bir kurt ısrıcak. 2 yada o kurdun içtigi sudan içeceksiniz. Yada alpha dene kurtlar yani sürü resileri bunlardan biri sizi ısırırsa yada pençelerse dönüşme ihtimaliniz var vede bi iksir var formül inanlara. eger bu iksiri ögrenmek istiyorsanız bana faceden The Hidden Worlden ulaşabilirsiniz adım mehmet ali karagöz bu formulu burda vermek istemem neden herkez saçma olacagını düşüncek aslında öyle deil bu formal geçici sadece 1 kereligine dolunayda dönüşüorsunuz..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bi kurt adamım,ama sayımız azınlıkta alfayı öldürdüler,ve biz ortada kaldık sizden et yardımı talep ediyoruz,4,5 kg yeter, lütfen geri dönün
dihack - avatarı
dihack
Ziyaretçi
16 Eylül 2011       Mesaj #36
dihack - avatarı
Ziyaretçi
bir hikayeden ibaret,,,
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aga biriside demişki vampir tamam olabilir ama kurt adamlar çok sacma.... kafanmı güzel ne kullanıosun aga sen yaaa Msn Grin
sşkın - avatarı
sşkın
Ziyaretçi
6 Ekim 2011       Mesaj #38
sşkın - avatarı
Ziyaretçi
evet eski zamanlarda
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
SANA SÖYLİİM.GERÇEKTEN KURT ADAM DİYE BİŞE VAR.BENİM ANNEMİN BİR ARKADAŞI MISIRIN YERALTI TÜNELLERİNDE NORMAL BİR ÖPEĞİN,KURDUN,ASLANIN VB. BİR HAYVANIN DİŞİNİN İKİ KATINI BULDU.VE ONU İNCELEMEK İÇİN GETİRDİ.İŞTE BUDA KURTADAMLARIN GERÇEK OLDUĞUNA DAİR BİR İŞARET.BİR HİKAYE DUYMUŞTUM KÜÇÜKKEN.İNGİLTEREDE 1940-1967 YILLARI ARASINDA TARİHİ TAM HATIRLAMIYORUM BİR ADAMI HASTANEYE YATIRMIŞLAR.AKŞAM OLUNCA O ADAM HASTANE ODASININ CAMINDAN DIŞARI ÇIKIM İNSANLARI ÖLDÜRÜYOR,PARÇALIYOR VE KANINI EMİYORMUŞ.BUNUN BİR KANITI VAR.O TARİHTE KAMERA VARMIŞ.O ADAMIN ODASINA KAMERA KOYMUŞLAR.SONRAKİ GÜN KAMERAYI ALIN NELER OLDUĞUNA BAKMIŞLAR VE KAMERADA HERŞEYİ GÖRMÜŞLER.ADAM YATAĞINDAN KALKIYORMUŞ.SANKİ ANİDEN BOYU UZUYORMUŞ.ADAM İRİLEŞİYORMUŞ.ELLERİ VE AYAKLARI BÜYÜYORMUŞ.TIRNAKLARI PENÇE GİBİ OLUYORMUŞ VE ADAMIN VÜCUDUNDA TÜYLER ÇIKIYORMUŞ.İŞTE BUDA KURTADAMLARIN GERÇEK OLDUĞUNA DAİR BİR KANIT.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kurtadamlarla baglantılı efsanelerden ve resimlerden baska bir kanıt yok. nasıl olur da var olduklarını düşünürsünüz. eskiden de olsa yüzyıllar önce de olsa hiç mi benzerlik gösteren bi fosil yada baska bi kanıt bulunamadı. sacmalık. cahilligin dogurdu eskiden kalma bir safsata. kimin aklına gelir kurtadam diye birseyi uydurmak derseniz eger. hayatın baslangıcından bu yana binlerce yaratıcı ve hayaal gücü cok kuvvetli insanlar yasadı bu zamana kadar. bunu uyduran kişinin de öyle ama zamanın olanakları yetersiz oldugundan ortaya cıkartılamayan biri oldugunu düşünüyorum.birseyi de unutmayalım. bunu uyduranın soyu bu döneme kadar gelmiş olabilir. belki de benim ya da sizin büyük dedelerinizden biridir kim bilir=)