Arama

Kurt adamlar gerçekten var mıdır? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Eylül 2015 Gösterim: 42.484 Cevap: 91
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2012       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar dolunay gecelerende ben pisikolojik sorunlar yaşıyorum dolunay gecesinde o 3 defa oluyoru kalbımımın nabızı artıyor ve heyecanlanıyorum gece kalkıp televizyon izliyorum anca ole uyuyabılıyorum ve son zamanlarda refleks ve hızım arttı ve çok güçlü oldum maç yaparken kaleciydim ve ole abandılarrkı ama tuttum bu normal bişeymi ve topu dıktıgım zaman 12 15 metre kadar fırlıyordu ve çok uzağa gidiyordu her zmn kurtları dusunduğumde uluma hissi geliyor geçen bi oğlanla kavga ettim nabtıgımı bilmiyordum çok sınırlıydım kendime geldiğimde oğlana yapmadıgımı bırakmamıstın ve pence atmısım lutfen yardım edinnn ben bole yaşayamam bilen bi kisi lutfen su msnyi eklesinler ysn_ysn06@hot.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2012       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kurtadam yoksa ben neyiim Msn Angel ben buyum (B) BU OLMAK İSTEYENİ BEN BULURUM
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2012       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Mesajlarınızı bekliyorum .Sanatçı arkadaşlarım beniiiiiiim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2012       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı

lütfen bana kuet adamların gerçekten olup olmadığını söyleyiniz

Arkadaşlar emin olunki Kurt Adam veya Adamlar var şimdilik çoğunluk inanmiyor olabilir ne olmuş yani Hayalet 'lerin varlığınada inanmiyorlardi şimdi kesin olarak kanıtlandı ve daha bi sürü böyle örnek var zamanla Kurt Adam gerçeğide kanıtlanacak emin olun insanlar gerçek olmayan birşeyi bu kadar efsaneleştirmez Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2012       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım ne kadar cahilsiniz gerçekte olan herşeyyy ortaya çıkmıştır çıkmayansa hayaldir kurtadam çıkmadığı için bn inanmıyorum eğer ole birşey olsaydı mutlaka nesilden nesile çoğalırdı buyuzden uydurmayın lutfen gerçekte olun rüyada değil kurtadam ve vampir efsanelerine inanan kişi kafayı yemiş yada bu dunyada değil başka dunyada gibi bişeydir kurtadam olsaydı eğer muhakkak bi video cıkardı bole fotoshoplu resimlerde değill lütfen bole saçma şeylerle kafanızıı yormayın ben kurtadamım diyenlere inanmayıınnnnnnnnnnnnnnn başlığa bakın ve yazılan yanıta ben kurtadamım bu olurmuyha hem kurtadam ve vampir supermen nasıl bir efsane masalsa onlarda ole ben bi ara inanıyodum kanmıstım ama sıkıldım ve cıktım dolunaya kurtadam oolamadım nasıl bi iş yhaw hem bunlara inanırsanız yakında etkisine kapılıp kurtadamlıgı dusundugunuzde hayatını zindan edersiniz ve acayip bir şekilde heyecanlanırsınız kendinizi strese sokarsınız hamd olsunki ben kurtultum bunlardan siz inanmayın lutfen hiç mantıklı değil sinirlenince insanken hayvana donusuo hayvannn!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2012       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kurt adam diye birşey yoktur. bu bir hayal ürünüdür ve yüzyıllardır insanlar arasında dolaşan asılsız ve gerçek dışı söylentidir. bahsi geçen örnekte ise GilIes Garnier isimli kurtadam olduğuna inanılan bir kaçıktan ve seri katilden bahsediliyor bu seri katilin işlediği cinayetlerin vahşiliğinden ötürü onu bir kurtadam sanmak akılla bağdaştırılacak bir durum değildir. tarihte buna benzer vahşi cinayetler sayısızdır ve günümüzdede bu tür olayları televizyonlardan gazetelerden görüp okumaktayız.

Not: bende bu gerçekdışı konuda internette neler yazılıyor diye bir bakayım dedim ve ''Kurtadamlar gerçekten var mıdır?''diye aratınca Msxlabs'ı gördüm ve yazılanları okuyunca cevap yazmak istedim...

Saygılar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2012       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence kurt adam var.Yoksa olmayan bir şeyi nerden oryaya atsınlarki kimin aklına gelir.Ve bir bilim adamı derki:hiçbir söylenti durduk yere ortaya çıkmaz.
Ben buna inaniyorum bence kurt adamlar var.Nasıl kurt adam olmuşlar bilemem.Belkide kuduz bir kurt ısırı ve dna uyuşması sonucu olmuş olabilir belki hayla kurt adam var hiç kimse bilemez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2012       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bencede kurt adamlar vardır ama bencede olmyada bilir şimdiki zamanda olması olabilir ama eskiden kesin vardı ve bunu kanıtı var
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence değil, kurt adamlar var. kanıtlarıda var. mesela Alacakaranlık, Genç Kurt, Harry Potter, Karanlıklar Ülkesi, By Blade gibi fimler bunların gerçek olduğunu ispatlamak için gözümüze sokmak istiyorlar. Ve siz hala gerçek değil diyorsunuz. ben var olduklarına inanıyorum. inanmayanlar tekrar düşünsün çünkü herkes bir gün bunlara inanacak. bu vampirle rbüyücülük ve kurtlar hepsi kökenimizde var çünkü m.ö geliyorlar ve iyi düşünüp aratırma yapın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2012       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence var çünkü ben kurt adamım geçen ormanda gezerken beni bir kurt ısırdı ve artık beni bir kurt adama dönüşdürdü.ve artık herkezden hızlıyım,öfkeliyim ve sinirliyim.sizin de kurt adam olmanız için gerekenler :1-) Yarım kilo canis lupus (kurt) eti.
2-) 5 litrelik tencere.
3-) 2,5 litrelik boş kola şişesi.
4-) İçme suyu.
5-) Bir çay bardağı öğütülmüş tarçın.
6-) Dolunay gecesi
ikdirin hazırlanışı:1-) 4 litre içme suyunu tencereye boşaltın.
2-) Önceden yıkayıp temizliğinden emin olduğunuz yarım kiloluk kurt etini tek parça halinde tencereye koyun.
3-) Kısık ateşte (70 derecede) yarım saat kaynatın.
4-) Bir çay bardağı öğütülmüş tarçını tencereye boşaltın.
6-) 10 dakika daha kaynattıktan sonra yarım saat dinlenmeye bırakın.
7-) Haşlanan ve tarçınla karışan kurt etini kola şişesinin ağzından geçebilecek incelikte şerit şerit doğrayın.
8-] 2,5 litrelik boş kola şişesinin yarısını kaynattığınız suyla doldurun ve doğradığınız kurt etini ilave edin.
9-) Şişenin kapağını sıkıca kapatın, buzdolabına koyun. (Buzluğa değil, buzdolabına... burası önemli)
10-) Dolunay gecesini yakaladığınız zaman balkona ya da ayı görebildiğiniz herhangi bir yere şişeyle birlikte geçin.
11-) Gözünüzü aydan ayırmadan 5 dakika içerisinde (acele etmeden) iksirin suyunu için ve kurt etlerini yutun.
12-) Yatağınıza gidip uyuyun. Bir sonraki dolunay gecesinde yalnız olduğunuzdan emin olun...