Arama

Kurt adamlar gerçekten var mıdır? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Eylül 2015 Gösterim: 42.469 Cevap: 91
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bencede var cünkü bir cok mitoloji bundan mahsediyor..Var İnş bizide ısırırlar :Msn Happy)))
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kurtadamların var olduklarını şöyle anlayabiliriz ruh yapıları ve davranışları
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ocak 2012       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu kurt adamlar eskiden varmış birisi insanlarda kurt dna'sı bulmuş ve fransız ordusuna satmışlar fransızlarda WolfTeam diye yani kurt takımı diye WolfTeam ı güçlendirmiş

lerdir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2012       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENDE OLDUĞUNA İNANIYORUM, NİYE SORDUKLARIN DA ŞÖYLE İNSANLARI SÖZLE ACABA DİYECEKLERİ YAZILAR YERİNE DÖĞRU DÜRÜST BİR BELGE,RESİM YOK HİKAYELERLE OLUCAK İŞ DEĞİL BU
Bir Dost - avatarı
Bir Dost
Ziyaretçi
7 Şubat 2012       Mesaj #45
Bir Dost - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

kurt adamlar gerçekten var çünkü kendimden biliyorum benim atalrım 4000 yıldır varlar ve beim gibi dünyada 822 bin kurt adamlar var bunlar orjınal türklerdir kurtadamlar selçuklu dönemine kadar faal olmuslar ve odönemden sonra kabuğuna çekilmişlerdir bunları yazmam yasak olmasına rağmen sizleri bu konuda aydınlatmak istedim...yaşasın kurt anamız asena

benim gibi 822 tane kurt adam var deken kendindemi kurtsunki böyle birşey söyledin ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2012       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kurt adam diye bişey var mesela ben kurt kızım yane var var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2012       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben yorumlayan arkadaşlarıma katılıyorum ama birine kanmıyorum kurta inanmıyor kurt adam diye kesinlikle var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2012       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben de kurt adamlarının olduğunu düşünüyorum kesinliklee.bu özgür bi düşünce ama çoğumuz muhtemelen kurt adam filmlerini filan izliyor ve hemen internete yapışıyor oolmalı kurt adam var mı diye.?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2012       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
gerçekte var nerden biliosun derseniz ben kütüphaneye gidip araştırdım ve dikkat ederseniz kurt çocukları görürsünüz bu arada kurt adamlar komşularını yermiş dikkatli olun Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2012       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kurt adamlar vardır çünki Allah diye birşey var ve kurt adam olabilir çünki bir kurt oyuncak robot görürse havlar ama insana değil çünki bizde hayvanlara benziyoruz 1971de bir bilim adamı biraz çatlak down brown hayvanlar üzerine araştırma yaparken insan kurta geçiçeğini kanıtladı görebiliyoruz kurtlarda yiyoruz içiyoruz onlarda koşuyoruz onlarda tek farkımız onlardaki metobilazma azlıgı ama bu kurt adam olamıcağımız anlamına gelmez olabiliriz demek istiyom