Arama

Kurt adamlar gerçekten var mıdır? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Eylül 2015 Gösterim: 42.479 Cevap: 91
Omega - avatarı
Omega
Ziyaretçi
6 Ağustos 2012       Mesaj #61
Omega - avatarı
Ziyaretçi
Şimdi bakın arkadaşlar bunu yazmak zorundayım kendimi tutamadım.
Kurt adam gerçeğini bilmek istiyor musun ? Gerçekten mi ? İşte gerçekler:
Sponsorlu Bağlantılar

Kurt Adam Olma Yolları:
Kutsanmış bir kurt tarafından ısırılmanız gerekir. Ya da, diğer yolları, yabancı internet sitelerinden bulabilirsiniz. Kurt tarafından ısırılırsanız, fiziksel dönüşüm gerçekleşir. Ama eğer Şaman soyundan geliyorsanız, ki Alevi iseniz muhtemelen öyle, ergenliğe girdikten sonra gelişiminiz başlayabilir. Ancak bu her Alevi'de olmaz !!
Dönüşüm Aşamaları, detaylıca:
Isırılanların dönüşümünü gerçekten tam olarak bilmiyorum, ama bildiğim şeylerden birisi, diğerlerinin aksine acı verici olmasıdır.
Şaman Soyundan gelenlerin dönüşümü, her dolunayda olur. Dolunayda genellikle kendilerini yarım saat-kırk dakika odalarına kapatırlar, ancak odak noktası bulurlarsa, yani her şeyi unutturacak bir şey ya da biri, dolunayda dönüşmek zorunda kalmazlar. Ayrıca her kurt adam, çok sinirlendiğinde veya baskı altında ara sıra dönüşür ve çoğu insanın koşamayacağı kadar hızlı ve uzun koşarlar, bir insanı yumruklarıyla öldürme gücüne sahip olurlar ama başlarının derde gireceğini bildikleri için bunu kesinlikle yapmazlar. Hem insanlar, hem de diğer kurt adamlar kendilerini yanlış sergilediği için o kişiyi öldürebilir.
Dönüşüm olduktan sonra her kurt adam hafif kambur durur, çenesi öne çıkar ve sesi kalınlaşır. O haldeyken bazen kurt gibi yürüyüp, koşarlar. Kurt adam olan herkeste bu güç yoktur, zamanla öğrenmeleri gerekir yoksa dönüşüm olduktan sonra zorluk çekerler, kurt ruhu hızlanmak istediğinde yere düşer ve ruh sinirlenip, insanlara saldırabilir. Yaklaşık yarım saat sonra kişi kendine gelir ve normal insan olarak hayatına devam eder. İlk üç dolunay çok acı vericidir.
Birinin kurt adam olduğunu öğrenmek için hayatımı tehlikeye mi atmalıyım ?:
Tabii ki de hayır, kurt adamlar genellikle asi bir kişiliğe sahiptir ve her zaman hiperaktif olurlar, şüphelendiğiniz varsa, ona çok dikkatli bakın, özellikle yol kenarlarında, baş ağrısı belirtileri gösteriyorsa. Çünkü kurt adamlar, normal bir insandan genellikle çok daha iyi duyarlar. Çoğunlukla tedirgin oluyorlarsa, kurt adamlıklarından haberdarlardır. Çabuk sinirlenirler ve kavgada çok iyi performans sergilerler. Çoğunlukla popülerdirler, çünkü fiziksel ve zihinsel güçleri üst düzeydedir. Genellikle birileriyle birlikte olmak istemezler çünkü baskı altında birden karşısındaki kişiye saldırmayı sevmezler.
Kurt adamlar nasıl öldürülür ?:
Tahmin ettiğiniz gibi gümüşle, metalle, çatal bıçakla değil. Kurtboğan adlı bitkinin özünü bıçaklara, barutlara veya yemeğe katarsanız, siz daha üstün olursunuz.
Kurt adamlar nasıl dolaşır ?:
Sürü halinde veya tek olarak dolaşabilirler, tek olanlar çoğunlukla daha güçsüzdür. Ama yine de bu lafıma güvenip bir kurt adam avına çıkmayın sakın. Msn Happy
Sen bunları nerden biliyorsun ?:
Nerden mi ? Ben de onlardanım. Bu bir gerçek, inanmak istemeyen inanmasın, inanan da inanmayan da ölmüyor, zaten bir kurt adama rastlama olasılığınız neredeyse sıfır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mhmmdcngz - avatarı
mhmmdcngz
Ziyaretçi
6 Ağustos 2012       Mesaj #62
mhmmdcngz - avatarı
Ziyaretçi
KISA VE ÖZ ,YOKTUR!!!
Sponsorlu Bağlantılar
renesmee - avatarı
renesmee
Ziyaretçi
12 Ağustos 2012       Mesaj #63
renesmee - avatarı
Ziyaretçi
Vampirlere inaniyorum ama kurt adamlar hakkinda bir fikrim yok,
renesmee - avatarı
renesmee
Ziyaretçi
13 Ağustos 2012       Mesaj #64
renesmee - avatarı
Ziyaretçi
31agustos dolunay donusecek kurt var mi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Size katılmak istiyorum Lütfen bana yardım ett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Dostum beni bull Msn Grin gerçek anlamda süylüyorum inanıyorum Gerçekten bull beni !!
sinan_er_0505 - avatarı
sinan_er_0505
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #67
sinan_er_0505 - avatarı
Ziyaretçi
kurt adam diye bişey yok
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2012       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
HICBIRSEY IMKANSIZ DEGILDIR VE KURT ADAMLAR BIRCOK EFSANEDE GECER

AMA TEEN WOLF DAKI GIBI ALFA FILAN YOKDUR BUNLAR GELENDE DOGUSTAN YARI KURT YARI INSAN OLARAK DOGARLAR AMA ILERLERDE EGER OLDURULMEDEN YAŞARSA DÖNUSUM YAPABILIR ESKI HINDISTAN TABLETLERINDEDE KURT ADAMLARDAN SOZ EDILMIS VE ONLARIN DONUSUM RESIMLERI TABLETLERIN USTUNE KAZILMISTIR .Ayriyeten baz,lari tek gezer kimileri sürü kurarlar hatta sizin yanınınzdaki insanlar bile kurt adam olabilrler ısırma konusuna gelelim kurt adam digelim sizi ısırdı kurt adam olurmuyum die düsünüosunuz eger bagisikliginiz var ise olamaniz belki ölürsünüz (kücük bir ihtimal) yada vücüdünüz onu püskürtür (oda kücük bir ihtimal) ama byük bir ihtimal 1 ay fena kusar ve cok kotu hasta olursunuz ondan sonra kurt nefesi baslayabilr güclenme vs. hissedersiniz sonra 2-3 aya kadar donusebilen kurt adam olabilrsn bunu ben kafamdan atmiorm mısırlıların kutsal tabletlerinde hintlilerin yazılarında ve en onemlisi atlantisi olduunu söyleyen yazıtlardada bahsedilmistir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2012       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bence kurt adam vardır isim olarakta neden kurt adam yani neden aslan adam kaplan adam kedi adam degilde kurt adam bu kurt adam kulağa hoş geliyor fakat ilk söylendiginde ne saçma gibi diyorsun fakat hep dendigi için alışkanlık oluyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2012       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kurt adamlara inanın bence.Ben Kurt adamaların soylarını biliyorum.Trikus'lar Haiyus'lar Xorian'lar...