Arama

Burun piercingi yani hızma nasıl yaptırılır? - Sayfa 11

Güncelleme: 9 Ekim 2016 Gösterim: 133.122 Cevap: 157
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2011       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben dün burnumu tabanca ile deldirdim hiç acımadı agrımadı 1 saat sonra hiç yokmuş gibi geldi. ama hiç ellememeye dikkat ediyorum arada ceviriyorum yapışmasın diye. enfeksion bnmde çok korktugumn bi sorun o yüzden ne su nede baska bi şey sürüyorum krem sürmektende korkuyorum ama 3 gün boyunca su degdirmeyecekmişin 1 hafta ilk takılan hızma duracakmış böle böle devam ediyorum ama bnden tavsiye enfeksiyon kapmadıysa hiç bi krem kullanmayın nede sabun filn sürün bekleyin elinizi degdirmeyin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2011       Mesaj #102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dün deldirdim çok acımıyo hatta hiç acımıyo sadece ilk 3 gün ne elini ssür nede su. 1hafta ilk takılan hıızmayı tak yeterli. aradada oynat yapışmasın die. enfeksiyon kapmadıkca kreme filn gerek yok
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2011       Mesaj #103
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kım ne derse desın cok acıo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2011       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhblar bnde hızmalı bir kşi olarak bazı şyler yazacagım öncelikle 17 yaşındaym yaklaşk 1 yl önce saglıklı steril bir ortamda deldrdim burnumu ama nyle deldrdgmi bilmiyorumMsn Confused Msn Grin heyecandan olsa gerek sormak hiç aklıma gelmedi delerkende gözm kapalıydı Msn Happy bayada acıdı canım tatlı olmadıgı halde gözümden yas dahi geldi nese o anı hatırlamak istemiyorum.. delen kşi bazı önerilerde bulundu 1 2 gün su deydirme dedi ve biokadın die bişey verdi kulak çöpü - çubuğuna dök hızmanın etrafına sür dedi ondan sonra bephanten krem verdi biokadını s,rdükten sonra kremi biraz sür etrafına dedi 1 2 hafta flan uyguladım dediklerini sonra bıraktım şuan gayet memnunumMsn Happy ha son bi hatırlatma ucuz hızmalr almayın yara olur burnunz mümknse titanyum vya gümüş hızmalr alın ( biokadını nettn araştırabilirsinz)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2011       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben tabancayla deldirdim hiç acımadı vala öneririm. dondrucu sıkıyoolar zatn tak die bi ses geldi sadece çok az bi agrı hissettim. bugun 5. günüm çok memmunum teramıcil sürüyoruum su degdirmekten hala korkuyorum ama
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2011       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çok güzel duruyo hızma burunda yaaa çok yakkışıyo bayanların en kibar aksesuarlarındaN BİRİ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2011       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar gümüş hızma takmayın çok yanlış kolaylıkla deriyle tepkime verebiliyor ve sonuç iltihap vb.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2011       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bugun deldirmemin 15.günü hala teramicl kullanıyorum yeni aldıgım gümüş hızmalar küçük geliyo burnumun arkası kapanacak die çok korkuyorm. bi gece baktımki arkası hemen kapanmış et baglmış hemen elimle bastırdım delindi yine ama çok acımadı napmalıym ki
britneyspears99 - avatarı
britneyspears99
Ziyaretçi
6 Temmuz 2011       Mesaj #109
britneyspears99 - avatarı
Ziyaretçi
Piercing Nasıl Yapılır?
1-) Beğendiğiniz piercing,makas,pens steril makinasında 300 derecede 20 dk bekletilir.
2-) Steril tek kullanımlık eldivenler takılır.
3-) Piercing yapılacak bölge batikonla temizlenir.
4-) Delim aşamasında delim bölgesi pens ile tutturlup intiraket ile delinir.
5-) Pens delim bölgesindeki kan dolaşımını durdurduğu için acı hissi sıfıra iner.
6-) Piercing takılırken intiraketin içinden geçtiği için kesinlikle kanama olmaz.

Piercingin Zararları
Piercing takma işlemi uzman olmayan kimseler tarafından uygulanırsa birçok riskler ile karşı karşıya kalınılabilir. Örneğin Kulak kıkırdağı iltaaplanabilir, kaş ya da kulak gibi bölgelerde sinirler bölünebilir. Bütün piercinglerde, bölgesel şişiklikler oluşabilir. Bu şişiklikler belli bir zaman sonra tekrar yok olurlar. Özellikle bayanların tercih ettiği Göbekdeliği piercing'in yarattığı şişikliğin tekrar inmesi bazen yarım yıl sürebilir. Anüs bölgesinde yapılan piercing'ler bazen kronik iltaaplanmalar yaratabilir.


Dil piercing'i ile oynamaktan oluşan diş yıpranması.Ağıza takılan piercinglerde uzun vadeli hasarlara yol açabilecek bir potansiyel vardır. Örneğin Dil piercing'i belli surat ifadelerinde damağa, diş etine ve bunun altında bulunan Alveolar-kemiğine bastırılır. Bu kemik basınç oluştukça yıpranıp azaldığı için, bunun sonunda dişler dökülmeye başlıyabilir.

Penisin başına takılan Prenz Albert piercingi, eğer 2mm'den daha ince ise deriyi kesebilir. Bunun gibi diger Piercinglerde zora gelince, deriyi kesebilirler. Iltihaplanması hala geçmemiş olan Intim-piercingler cinsel ilişkide, Hepatitis-B ve AIDS gibi cinsel hastalıkların daha kolay yayılmasına yol açabilirler.

Ayrıca -10 dereceden daha büyük soğuklarda, piercing bölgesel donmalara yol acabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Temmuz 2011       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Oncelikle arkadaslar burnunuzu deldiricekseniz kesinlikle igne ile deldirin. Igne kulaga daha acili geliyor ama oyle degil ve cok daha saglikli. Aci tabiki hic yok degil ama igneyi hissetmiyorsunuz daha cok gitgide artan bir basinc gibi sonradan geciyor. Ben deldirdigim yerden cikana kadar coktan aci gitmisti. Ayrica cogu kisi sol tarafi onerir bende o yuzden solu deldirdim.
Yalniz bir problem yasiyorum. Ben ince olanlardan deldirdim, piercingi ustten gecirdikten sonra icten pens gibi birseyle U harfi seklinde buktu ama bana cikicak gibi geliyor surekli. Herkeste mi oyle ve sonradan baska cesit takilabiliyor mu cunku cok rahatsiz oldum.

Benzer Konular

29 Eylül 2013 / Misafir Soru-Cevap
26 Ocak 2016 / Misafir Tıp Bilimleri
15 Şubat 2012 / DJ RAPİZMA Soru-Cevap
18 Aralık 2007 / Demir YumruK X-Sözlük