Arama

Burun piercingi yani hızma nasıl yaptırılır? - Sayfa 7

Güncelleme: 9 Ekim 2016 Gösterim: 137.480 Cevap: 157
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2010       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben burnumu deldirmek istiyorum çok acıyomu Msn Tongue
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben dün burnumu deldirdim hiç acımadı yalnız temizligi için falan krem sürmem gerekiyormu eger gerekiyorsa ne tür bi krem sürmeliyim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm kızlar. 3 haftayı gecti ben burnumu deldireli ama 3 gündür içten ve dıştan acayip şişti hiç hoş durmuyor. sanırm enfeksiyon kaptı ki hergn temizleyip krem sürmeme rağmen Msn Sad iyileşirmi dersiniz yoksa cıkartıp kapanmasınımı bekleym. bir fikri olan varmı ??? =(
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ekim 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilen biri yardım edebilir miiiMsn Sad(( deldireli 13 gün oldu titanyumu nolr nolmaz die çıkarmadım..hergünde batikon teramisn yapmama rağmen deliğin etrafında bi şişlik var.Msn Sad taşlı takayım dedmde taş anyaya hızma konyaya bakıyodu Msn Grin..ne zaman iner bu şiş.?????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
burnumu deldirdim ve iltihaplanma oldu ilaç kullanıyrm 4 günden beri ama geçmiyor bana bi önerisi olan varmı bi yardımcı olursanız sewinicem bazıları diyor bir sene geçmez diyorlar ve gerçekten korkuyorum...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ekim 2010       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lütfenn bu mesajı okuyun ! (:
ya ben bu haziran ayında tabanca ile burnumu deldirdim.ancak kullanmakta cok zorlandım. yüzümü yıkamak,fondaten-pudra sürmek bi işkence gibiydi Msn Sad ayrıca hızmam sürekli annemle kavga konusu oldugu icin bunaldım ve cıkarttım Msn Sad ramazandan beri takmadım ve gecen gün takmaya kalkıstgımda kapandıgını anladım Msn Sad ancak hevesimi hala alamadım ve 2. kez deldirmeyi düsünüyorum. ve bir kac sorum var.
1-igne ile tabancanın farkı ne ?
2- cok sıkı bir lisede okuyorum ne yapcm ? Msn Sad
3-igne veya tabancanın hızmaları farklımı ? hangisi daha rahat olur ?
4-takıp cıkarırken nasıl bir hızmayı rahat kullanabilirim ? lütfen bana yardım edin Msn Sad
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
25 Ekim 2010       Mesaj #67
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

lütfenn bu mesajı okuyun ! (:
ya ben bu haziran ayında tabanca ile burnumu deldirdim.ancak kullanmakta cok zorlandım. yüzümü yıkamak,fondaten-pudra sürmek bi işkence gibiydi Msn Sad ayrıca hızmam sürekli annemle kavga konusu oldugu icin bunaldım ve cıkarttım Msn Sad ramazandan beri takmadım ve gecen gün takmaya kalkıstgımda kapandıgını anladım Msn Sad ancak hevesimi hala alamadım ve 2. kez deldirmeyi düsünüyorum. ve bir kac sorum var.
1-igne ile tabancanın farkı ne ?
2- cok sıkı bir lisede okuyorum ne yapcm ? Msn Sad
3-igne veya tabancanın hızmaları farklımı ? hangisi daha rahat olur ?
4-takıp cıkarırken nasıl bir hızmayı rahat kullanabilirim ? lütfen bana yardım edin Msn Sad

iğne yöntemi tabancaya göre daha pahalıdır ama sonucunda daha az acılı ve daha estetik görünür.
hızmaların farklı olduğunu sanmıyorum, takıp çıkarırken arkası top gibi olanları daha zor çıkarırsınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 senedr hızma kullanıyorum ve bi cok arkadasımında burnunu deldrme konusunda ikna ettim bakın ben su seklde deldirdim işlemi yapan kişi hızmanın ucunu törpuyle inceltti sivrildi guzelce sonra soguk sprey sıktı ve deldi hıc acımadı inanın.bu arada kesinlıkle tabancayla deldirmeyın kıkırdagınızı zedelenebilir.
bi iki hafta sislik olabilir antıbakterıyel kremler surun burnunuza.bepanten,teramıcıyne gibi.. korkmayın birde deldirdikten sonra iyilesnceye kadar ilk delinen hızmayı degiştrmeyın. sevgilerr Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2010       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var.Kiz arkadasim bugün kendi kendine burnunu delmis simdi hem acio hemde sisti dio üstelik dediginiz gibi dezenfekte etme vs krem sürmek gibi hiç birsey yapmamis bu konu hakkinda yardimci olursaniz cok memnun olcam..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde bi seneden beri var hızmam tabanca yöntemiyle deldirdim ilk bir ay morardı şişti şimdi gayette iyi bi sorunum yok acımıyoda deldirmenizde bi sorun yok bence