Arama

Cep Telefonu Tanıtımları - Sayfa 9

Güncelleme: 20 Ekim 2019 Gösterim: 68.076 Cevap: 120
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #81
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar



telefon640681

İşletim Sistemi Android™ 2.1
İşlemci 600 MHz Qualcomm MSM7227
3G Şebekesi( E10i) HSDPA 900/2100
Ebatlar 83 x 50 x 16 mm
Ağırlık 88 g
Tipi 216 renk TFT
Boyut 240 x 320 piksel 2.6 ''
Ek özellik Çizilmeye karşı dayanıklı ekran
Kapasitif dokunmatik ekran
Hareket sensörü
Dahili hafıza 2 GB
Harici hafıza microSD™, 16 GB
Telefon Rehberi 128 MB
Kamera 5.1 MP
Video Var
FM Radyo Var+ RDS
MP3, MP4 Var
Bluetooth Var, V2.1 ,A2DP
USB Micro USB
WLAN Wİ-Fİ(802.11b/g)
GPRS Var, class 10
EDGE Var, class 10
Mesaj SMS, MMS, Email, Push e-mail
İnternat tarayıcı HTML
T9 Var
Web Tam web tarayıcı w/ dokunmatik
Google arama Var
Tür 950 mAh
Konuşma süresi 360 dakika
Bekleme süresi 3 saat 30 dakika

En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com

Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 22:02 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #82
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bada 2.0 işletim sistemli S7250 Wave M
MsXlabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

pr0138382max

Sosyal Ağ ve İletişim

Gelen SMS mesajlarını , e-postaları , Facebook iletilerinizi bu ekrandan yöneterek zaman kazanabilirsiniz. Push e-posta desteği sayesinde e-postalarınızı anında gönderebilir/alabilirsiniz aynı zamanda push e-posta desteği veren Facebook ve Gmail kişilerinizi ve Takvim bilgilerinizi eş zamanlı senkronize edebileceksiniz.

Dokunmatik ekran deneyimi
S7250 Wave M sahip olduğu 3.65” dokunmatik ekranı ile mesajlarınızı , e-postalarınızı rahatlıkla okuyabilir , resimleri ve videoları geniş ekranda görüntüleyebilirsiniz. Üstelik Multitouch desteği ile resimlerde ve internet tarayıcısı üzerinde yakınlaştırma (Zoom) yapmak artık çok keyifli olacak.

Sıradışı Özellikler
Bada 2.0 işletim sistemli S7250 Wave M modelinde bulunan Wi-Fi Direct desteği ile Wi-Fi Direct desteği veren tüm aygıtlara bağlanabilir, USB takmaya ihtiyacınız olmadan resimleri, videoları ve hatta direkt yazıcınıza çıktıları gönderme komutunu verebilirsiniz.

En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com

Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 22:00 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #83
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
İnce ve güzel
Şimdiye kadar üretilmiş en kompakt akıllı telefon


pl48u

Bu ultra ince dokunmatik ekranlı telefonun ne kadar hafif olduğuna inanamayacaksınız. Nokia 700, avucunuza rahatça oturmakla kalmaz, cebinize hatta cüzdanınıza bile kolayca sığar. Her açıdan tek kelimeyle güzel. Bir yüzünde zımparalanmış metal kapak, diğer yüzünde yansıtıcı cam. Açık havada bile olsanız, ClearBlack AMOLED ekranla çarpıcı resim kalitesi elde edersiniz.

Sizin tasarladığınız giriş ekranları
İhtiyacınız olan her şey tek bir yerde
İstediğiniz her şey burada gerçekleşecek. Arkadaşlar, Facebook gönderileri, müzik ve çok daha fazlası dahil, sizin için önemli her şeyi sunan altı adet giriş ekranı ile taze ve yeni bir görünüm. Bu ekranların nasıl görüneceğine siz karar verirsiniz. Duvar kağıtlarını değiştirin ve favori uygulamalarınız için kısayollar ekleyin. Ayrıca harika yeni e-posta ve radyo widgetları ve doğrudan giriş ekranından kullanabileceğiniz mini uygulamalar ekleyebilirsiniz.

Dahili NFC
Dokunun, paylaşın ve eşleştirin
NFC, kablosuz paylaşmak ve bağlanmak için kolay bir yol sunar. Harika bir fotoğrafı veya videoyu bir arkadaşla paylaşmak için tek yapmanız gereken, NFC özelliği olan başka bir telefona dokunmaktır. NFC'yi telefonlara bağlanmak ve Angry Birds Magic gibi eğlenceli çok oyunculu oyunları oynamak için de kullanabilirsiniz. Veya Nokia Play 360° hoparlör gibi NFC'yi destekleyen herhangi bir aksesuara anında bağlanabilirsiniz. Tek bir dokunuşla eşleşme tamamdır.

E-posta ve sosyal ağlar
Her zaman güncel
Bağlantıda kalmak her zaman bu kadar kolay olmalı. İhtiyacınız olan her şey, kutusundan çıkar çıkmaz kullanımınız ve tümüne kolayca erişmeniz için hazırdır. Yeni e-posta widgetı, doğrudan giriş ekranında gelen kutunuza göz atabileceğiniz anlamına gelir. Okumak için bir e-postaya dokunun ve sonra yanıtlayın. Ve sosyal ağ küçük uygulaması ile bir uygulama açmadan haber akışlarına gidebilir ve güncel kalabilirsiniz.

Uygulamalar ve HD oyunlar
Mevcut en iyi uygulamalar
Facebook ve Twitter için uygulamalar ve iş uygulamaları, haritalar, e-posta ve çok daha fazlası gibi, çoğu en iyi uygulama Nokia 700'e önceden yüklenmiştir. Ancak bu sadece bir başlangıç. Mağaza'da, seyahatten mesajlaşmaya ve en son oyunlara kadar her şey için her gün yenileri eklenen uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar, hayatı biraz daha iyi, kolay veya biraz daha eğlenceli kılar.

Ücretsiz haritalar ve navigasyon
Yeni yerler bulun ve paylaşın
Nokia Haritalar ile çevrenizde olan biten her şeyi öğrenebilirsiniz. Şehrinizdeki her şeyin en iyisini anında bulabilirsiniz. Kafeler, mağazalar, oteller ve çok daha fazlası... Trip Advisor tarafından sağlanan uzman önerileri ile dünya çapında değerlendirilen ve derecelendirilen milyonlarca yer. Üstelik, Nokia 700, adım adım sesli rehberlik içeren ömür boyu ücretsiz araç ve yaya navigasyonu içerir.


Çevre dostu akıllı telefon
Boyutları küçük, çevrecilikte büyük
Küçük ayrıntılar büyük fark yaratır. Nokia 700, yüksek kaliteli sürdürülebilir malzemelerden verimli enerji kullanımına kadar, şimdiye kadar üretilmiş en çevre dostu Nokia akıllı telefonudur. Enerjiyi verimli kullanan OLED ekran, Nokia 700 ile gelen hızlı ve çevre dostu Nokia AC-15 Hızlı Şarj Cihazı gibi birçok özellik, enerji tüketimini azaltmak için birlikte çalışır.


En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com
Son düzenleyen _EKSELANS_; 25 Haziran 2013 20:42 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #84
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Samsung S5233 Star
MsXLabs.org

pr0138070max

Widget menü ile dünya parmaklarınızın ucunda

Bilgisayarınızdaki masa üstü deneyimini cep telefonununda yaşatacak olan widget menü ile resimler, müzik çalar, FM radyo, kısayol Facebook ve Youtube gibi uygulamalar parmaklarınızın ucuna geliyor. Ekranın sol kenarında bulunana bekleme bölümünden parmağınızla tutup sürükleyebileceğiniz uygulamaları kolayca kullanabilecek, 6 günlük hava durumu tahmini gibi uygulamalar ile de her şeyden haberdar olabileceksiniz.

Alışkanlıklarınızı değiştirecek teknoloji

Ekrana gelen QWERTY klavyesi sayesinde, numara çevirmek ve SMS yazmak gibi standart cep telefonu özellikleri şimdiye kadar yaşamadığınız kolaylıkta. 'Akıllı kilit açma' özelliği sayesinde ekran kilidini açmak için daha önceden belirlediğiniz harfi parmağınız ile ekrana çizmeniz yeterli. Ekrana kocaman bir 'E' yazdığınızda ekran kilidini açabileceğiniz gibi, 'D' harfi yazarak müzik çaları, K harfi yazarak mesajlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Fotoğrafçılık yeni hobiniz

S5233 Star’ın 3 Megapiksel kamerası ile fotoğraf çekmek sizin için bir hobi olacak. Gülücük yakalama özelliği ile fotoğrafını çekeceğiniz kişilere gülümse demenize gerek kalmayacak. Onlar gülümsediğinde S5233 Star bunu algılar ve deklanşöre kendisi basar. Bu şekilde sevdiklerinizin en mutlu anlarını yakalamak çok daha kolay.

En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:58 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
10 Nisan 2012       Mesaj #85
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
pr0137990max

Fotoğraf ve video

  • Carl Zeiss lensli, yüksek kaliteli 5 megapiksel kamera ile muhteşem fotoğraflar çekin.
  • Özel çekim tuşu, otofokus ve çift LED flaş ile her zaman şu bilindik özel anlar için hazırsınız.
  • Fotoğraflarınızı parlak 2.2 inçlik ekranda görüntüleyin, telefonunuzdan düzenleyin ve Share on Ovi, Flickr, Picasa veya diğer paylaşım siteleri üzerinden anında paylaşın.
  • Telefonunun ön yüzündeki ikinci kameradan faydalanarak, video çekin, mobil webden video yayını yapın ve görüntülü aramalar yapın.
Ovi Paylaşım
  • Fotoğraflar çekin ve anında paylaşın. Çevrimiçi paylaşımı seçin ve bir düğmeye dokunuşla sevdiğiniz site üzerine yükleyin.
  • Share on Ovi ile fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşın ve yorumlayın ve yeni bildirimler aldığınızda telefonunuzun ana ekranından görün.
  • Ovi Share ile hızlıca dosya linkleriniz paylaşın veya rehberinizden sadece birkaçına albümünüze erişim verin.
  • Videolar çekip paylaşmak fotoğraflar paylaşmak kadar kolay! Telefonunuzdan düzenlemeler yapabilir ve ardından YouTube gibi sitelere yükleme yapabilirsiniz. Hepsi hareket halindeyken mümkün.
Tasarım
  • Nokia 6700 slide tam doğru oranlara sahiptir. İnce ve kullanmaya hazırdır.
  • Mevcut olan çeşitli renkler arasından tercihinizi yapın: Petrol Mavisi, Mor, Pembe, Kırmızı, Limon Yeşili, Alüminyum – hangi renk tarzınıza uyar?
  • İyi işlenmiş metalik cilanın verdiği sıcak ve sağlam hissin keyfini sürün.
Ana ekran
  • Ana ekranınızda sık kullandığınız kartvizitleri ve kartvizit resimlerini görün. Aramak için kartvizitleri tıklayabilir veya gönderdikleri kısa mesajları ve çağrı kayıtlarını kontrol edebilirsiniz.
  • Ovi Paylaşım bildirimlerini doğrudan ana ekranınızdan alın. Arkadaşlarınızın fotoğraflarınıza yaptığı yorumu anında öğrenin.
  • Menünüzde grup haline getirilmiş sosyal siteler için - Ovi, Facebook, MySpace, Twitter, YouTube vb. gibi - bir sürü uygulama vardır; böylece bu sitelere kolayca ve hızlıca erişebilirsiniz.
Mesajlaşma
  • Hızlı veri bağlantıları, hızlıca dosya transferleri yapabileceğiniz, sohbetin keyfini sürebileceğiniz, durumunuzu güncelleyebileceğiniz ve arkadaşlarınızla daima bağlantıda kalabileceğiniz anlamına gelir.
  • Varolan e-postanızı senkronize edin ve telofonunuzdan erişin. SMTP, IMAP4 ve POP3 gibi en yaygın protokoller desteklenir.
  • Kendi e-posta hesabınızı oluşturmak veya Ovi Mail'den ücretsiz bir hesap almak için Nokia Messaging'i kullanın.
  • Ayrıca doğrudan telefonunuzdan üçüncü taraf e-posta servislerine, Hotmail gibi, erişebilirsiniz.
  • Ovi Contacts ile anlık mesajlar gönderin ve arkadaşlarınızla sohbet edin.
Ovi Rehber
  • Ovi Rehber'e hızlı erişim ile arkadaşlarınız, aileniz ve meslektaşlarınızla bağlantıda kalın. Durum mesajlarını kontrol edin ve arkadaşlarınızın neler yaptıklarını görün.
  • Bir düğme dokunuşuyla rehberinizi senkronize edin ve kişisel bilgisayarınız üzerine yedekleyin.
  • Arkadaşlarınızla sohbet edin, yer bilginizi paylaşın ve buluşma ayarlayın ya da hangi şarkıyı dinlediğinizi paylaşın.
Müzik
  • Hareketliyken müzik dinleyin. Müzik koleksiyonunuzun keyfini sürün veya stereo FM radyoyu dinleyin.
  • Nokia Müzik Yöneticisi ile uyumlu kişisel bilgisayarınızda müziğinizi yönetin ve parçalar ripleyin.
Ovi Mağazası
  • Nokia'nın Ovi Mağazası'nda geniş bir çeşitlilikteki uygulamaları, oyunları, videoları, fragmanları, temaları ve zil seslerini keşfedin.
Ovi servisleri
  • Birkaç yakın arkadaşınız ya da tüm Ovi topluluğu ile deneyimlerinizi paylaşmak için Share on Ovi üzerine yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar yükleyin.
  • Ovi Rehber ve Takvim ile dijital hayatınızı uyumlu halde tutun. Cep telefonunuzu kişisel bilgisayarınızla senkronize edin ve derli toplu kalın.
  • Telefonunuza eklemek için Nokia'nın Ovi Mağazası'nda geniş bir yelpazedeki muhteşem uygulamalar, oyunlar, duvar kağıtları ve temalar arasından tercihinizi yapın.
  • Ovi Haritalar desteği ile zamanından önce gideceğiniz yere ulaşın ve yeni yerler keşfedin.
  • Ovi Mail desteği ile e-postalarınızın denetimi cihazınız üzerinde sizde kalsın.
En uygun fiyatlı tavsiye satış sitesi
ucuzutrnsprnlogo
Ucuzu.Zahmetsizal.com
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:57 Sebep: düzenleme
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
mastermobile - avatarı
mastermobile
Ziyaretçi
20 Nisan 2012       Mesaj #86
mastermobile - avatarı
Ziyaretçi
Sony Xperia P, 7 Mayıs'ta Türkiye'de
MsXLabs.org

sonyxperiap520x300x24fi

Sony Mobile, tek parça halindeki alüminyum kasadan oluşan Xperia P akıllı telefonunu satışa sunmaya hazırlanıyor! İngiltere'nin önde gelen perakendecilerinden Clove ve Expansys, Japon üreticinin yeni ürünü için ön siparişler almıştı ve bugün itibariyle dağıtım tarihini 7 Mayıs olarak açıkladı.


Orta düzeyde konumlanan Xperia P LT22i, Clove’da 330£, Expansys’de ise; 339£ fiyat etiketiyle alıcı buluyor. Bu fiyatlara ülkenin %20 katma değer vergisinin dahil olduğunu hatırlatalım. Türkiye’deki fiyatlandırması Xperia S’in birkaç yüz lira altında olacaktır diye tahmin ediyoruz.
4 inç büyüklüğünde 960 x 540 piksel gerçekçi ekran, Sony Mobile BRAVIA Engine, 1GHz çift çekirdekli ST-Ericsson U8500 çipset, 1GB RAM, 16GB Dahili hafıza, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1, microUSB, microHDMI, DLNA, NFC çipi, 8MP LED flaşlı Sony Exmor R kamera, Full HD 1080p video desteği, VGA ön kamera, 1305 mAh standart Lityum İyon pil özelliklerini taşıyacak.
Android 2.3 Gingerbread versiyonu ve yeni Timescape arayüzüyle zenginleştirilen telefonun en geç iki ay içerisinde Ice Cream Sandwich sürümüne güncelleneceği sözü verilmişti. Diğer Xperia NXT modellerinde olduğu gibi Xperia P de microSIM slotu içeriyor. Hafızasının 13GB’lık kısmına kullanıcı tarafından erişilebiliyor ve yükleyeceğiniz içerikler için 2GB’lık bir bölüm ayrılmış. Fakat microSD kart desteği sunmaması sebebiyle hafızasını arttıramıyorsunuz.
Cihazın kendine has özelliklerinden ilki, alüminyum kasası, ikincisi, WhiteMagic teknolojisidir. Bu ekran teknolojisi kullanılarak ekrana normal piksellerin yanı sıra beyaz ışık yayan pikseller de ekleniyor. Bu sayede 935 kandela (ışık yoğunluğu) değerlerine ulaşan ekranın direk güneş ışığı altında kullanılabilirliği artıyor. İç ortamda ise; yine WhiteMagic sayesinde %50′ye kadar enerji tasarrufu sağlanıyor.
Gri, kırmızı ve siyah renk seçenekleri mevcut olan Sony Xperia P nihayet 7 Mayıs’ta piyasaya sürülecek. En geç bir ay içerisinde ülkemizde de satılmaya başlayacaktır.
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:56 Sebep: düzenleme
mastermobile - avatarı
mastermobile
Ziyaretçi
20 Nisan 2012       Mesaj #87
mastermobile - avatarı
Ziyaretçi
HTC'nin yeni Android'lisi One S
MsXlabs.org
ppqz5

HTC, Android telefonlarında One ismini verdiği yeni bir nesil ortaya çıkardı. Başarılı Sensation serisi yerine canlı bir dizayn ile gelen One serisi diğerlerinden farklı görünüyor. Bu serinin test etme imkanı bulduğumuz ilk üyesi One S oldu...
Alüminyum yekpare (tek parça) kasası kaliteli malzemeden üretilmiş ve ele iyi oturuyor. Arka yüzü kauçuk benzeri bir malzemeyle kaplı. Böylece darbelere dayanıklı ve kullanımda oluşabilecek çizikler kolaylıkla görünmez olabiliyor. One S, geleneksel klasik pil kapağına sahip değil. Cihazın üst kısmında Mikro-Sim yuvası bulunuyor. Eklenebilir hafıza yuvası yok fakat 12GB dahili hafızası sunuyor.


Çift çekirdek gücü

One S içersinde bulunan Qualcomm'un çift çekirdekli işlemcisi (1,5 Ghz) telefonun verimli ve takılma olmadan hızlı çalışmasını sağlıyor. Yapmış olduğumuz Benchmark testlerinde oldukça tatmin edici sonuçlar verdi. Bu testlerin içinde uzaktan parlaklık testi ve tarayıcı testi ile One S rakiplerine üstünlük sağlıyor.

Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:54 Sebep: düzenleme
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
13 Mayıs 2012       Mesaj #88
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Nokia c7
MsXLabs.org

y1um


Tüm Özellikler

GENEL
3G Bant HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 /1700
2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Duyurulma 2010, Eylül
Çıkış Tarihi Piyasada

BOYUT
Telefon Tipi Bar Tipi
Ağırlık 130 g.
Telefon Boyutu 117.3 x 56.8 x 10.5 mm, 64 cc

GÖRÜNTÜ
Ekran Ölçüleri 360 x 640 piksel, 3.5 inç
Renk Derinliği 16M
Ekran Tipi AMOLED kapasitif dokunmatik
Proximity sensor for auto turn-off
Accelerometer sensor for UI auto-rotate

ZİL SESİ

Titreşim Var
Melodi Tipi MP3, WAV ringtones
3.5 mm audio jack

ÖZELLİKLER

Bas-Konuş Yok
WAP Var
İşletim Sistemi Symbian^3 OS
Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, IM
Oyun Var
Kamera 8 MP, 3264 x 2448 piksel, çift LED flaş, geo-tagging, yüz tanıma, video 720@25fps, video stabilization, ikinci VGA kamera
Renk Seçenekleri Siyah, Metal, Kahverengi
HTML Tarayıcı Var
Java MIDP 2.1
PIM Yok

HAFIZA

Hafıza Kartı microSD, maks. 32GB
Dahili Bellek 8 GB storage, 256 MB RAM, 1 GB ROM
CPU: ARM 11 680 MHz işlemci, 3D Graphics HW accelerator

VERİ TRANSFERİ
GPRS Var
HSCSD Var
EDGE Var
3G Var
WLAN Var
USB Var
Kızılötesi Yok
Bluetooth Var
Pop Yok
MULTİMEDYA
MP3 Çalar Var
FM Radyo Var
Web TV
TV çıkışı
Active noise cancellation with dedicated mic
MP4/H.264/H.263/WMV player
Quickoffice döküman görüntüleme (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
Adobe Reader
Flash Lite 4.0

PİL
Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1000 mAh (BL-5K)
Bekleme Süresi Maks. 552 saat (2G), maks. 648 saat (3G)
Konuşma Süresi Maks. 9 saat 30 dak. (2G), maks. 5 saat (3G)
Müzik çalma süresi: Maks. 54 saat

EK ÖZELLİKLER
GPS Var
Ses Kaydı Var
Adres Defteri Var
Alarm Var
Ajanda Var
Sesli Arama Var
Eller Serbest Var
Saat Var
T9 Var

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:51 Sebep: düzenleme
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
13 Mayıs 2012       Mesaj #89
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Gerçekten Hoş Görünümlü Bir Telefon ;General Mobile Q3
MsXLabs.org

0zmg

Genel Özellikler;
Ağırlık105 Gr
Genişlik 60.5 mm
Yükseklik112.5 mm
Kalınlık 11.5 mm
Şebeke frekansı GSM900 - GSM1800 - GSM1900
Titreşim Var
Handsfree Var
BluetoothVar
Ses kaydı Var
Pil Tipi Li-Ion
Bekleme süresi 760 saat
Konuşma süresi 6 saat
Renkler Siyah, Beyaz
Uçuş modu Var
Bluetooth versiyon 2.0
USB Desteği Var

Ekran Özellikleri;
Renkli Ekran Var
Renk Sayısı 262144
Ekran Boyutları 2.4 inç
Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px

Hafıza Özellikleri

Harici Hafıza Yuvası Var
Harici Hafıza Kartı Boyutu 2 GB
Harici Hafıza Kartı Tipi
microSD (TransFlash)
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 8 GB

Internet Özellikleri;
Wap Var
Wap versiyonu WAP 2.0
Gprs Var
Gprs slot 4+1/3+2
Gprs class 10
XHTML Tarayıcı Var
HTML tarayıcı Var
E-posta okuyucu Var
Edge Var

Ekstra internet özellikleri;
Facebook, Twitter, Nimbuzz
Opera Mini tarayıcı
Anında mesajlaşma Var

Multimedya Özellikleri;
Polifonik melodiler Var
Mms Var
Ekran koruyucuVar
Java desteği Var
Mp3 çalar Var
Radyo çalar Var
Dahili kamera Var
Video ÇekebilmeVar
Video OynatabilmeVar
Oynatabildiği dosyalar
MP3, WAV, AMR, MPEG4, 3GP
QWERTY KlavyeVar

Kamera Özellikleri;
Çözünürlük2 MP
Dijital Zoom 4X
Ekstra kamera özellikleri
Görüntü efektleri
Video kayıt formatı 3GP, MP4

Yazılım Özellikleri

Kullanıcı profilleri Var
Hesap makinesi Var
Takvim Var
SenkronizasyonVar

Ekstra Uygulamalar;
Dosya yöneticisi
Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri
Not defteri, Birim çevirici, İş listesi
Google Search

Aksesuarlar

Şarj Aleti Var
Data Kablosu Var
Stereo Kulaklık Var

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:49 Sebep: düzenleme
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Fatih Zorşahin - avatarı
Fatih Zorşahin
Ziyaretçi
8 Haziran 2012       Mesaj #90
Fatih Zorşahin - avatarı
Ziyaretçi
Samsung Galaxy S3
MsXLabs.org

ppqhk

4.8-inç HD Super AMOLED ekran ve 1,280x720 piksel çözünürlüğü ile bu süper telefon, herkese göre bir telefon değil ancak meraklısı için fiyatının karşılığını sonuna kadar verebilecek kalitede bir ürün.


Samsung Galaxy S3 ile diğer akıllı telefonların (ortalama) karşılaştırması:

  • Ortalama ekran boyutu:
    • Samsung G S3 4.8 inç
    • Diğer telefonlar 3,59 inç
  • İşlemci hızı:
    • Samsung G S3 1,80 GHz
    • Diğer telefonlar 1,14 GHz
  • Konuşma süresi:
    • Samsung G S3 6 saat
    • Diğer telefonlar 6,73 saat

Tasarım:

Tasarımın mottosu ise “doğadan esinlendi”…
"Mermer beyazı" ve "çakıl mavisi" olmak üzere 2 renk seçeneği bulunuyor.
Samsung özellikle cihazın tasarımıyla ilgili ciddi değişiklikler yapmış. Ancak yalnızca havalı olmak için bu telefonu tercih etmek büyük bir hata olabilir.

Samsung G S3'ün ağırlığı 135 gr ve Samsung G S2’ye oranla 17 gr fazlası var.
Samsung G S3‘ün kalınlığı ise 8.6mm ve bu ölçüye bakılırsa kendi öncüllerine kıyasla daha kalın olduğu görülüyor.


Diğer özellikler:
  • Maksimum depolama alanı: 32 GB
  • Hafıza: microSD kart
  • Bağlantı: 4G, WiFi
  • İşlemci: Quad Core (4 çekirdekli)
Son düzenleyen _EKSELANS_; 28 Haziran 2013 21:41 Sebep: düzenleme

Benzer Konular

11 Haziran 2008 / SaKLI Telefon
22 Haziran 2010 / Misafir Telefon
27 Temmuz 2013 / Misafir Soru-Cevap
22 Aralık 2012 / MutLu Prens Soru-Cevap