Arama

Cep Telefonu Tanıtımları - Sayfa 11

Güncelleme: 20 Ekim 2019 Gösterim: 68.279 Cevap: 120
TheOne - avatarı
TheOne
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013       Mesaj #101
TheOne - avatarı
Kayıtlı Üye

IFA 2013'te ortaya çıkan bu yeni cep telefonu, daha önce hiçbir cebin yapamadığı bir şeyi yapıyor!
Sponsorlu Bağlantılar

Cep Telefonu Tanıtımları

FA 2013'de bu yılın göreceğimiz en büyük sürprizlerinden biri ortaya çıktı: 4K kayıt yapabilen akıllı telefonlar. Acer'ın tanıttığı ilk model 6 inç ekranlı Acer Liquid S2 oldu.

Android 4.2 işletim sistemli telefonun full HD IPS ekranı bulunuyor. 2.2. GHz hızında Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye sahip telefon 4K çözünürlüğünde video kayıt yapma yeteneğine sahip.

Telefonun kamerası ise 13 MP çözünürlükte. Cihazın 16 GB'lık dahili hafızasının UHD kayıt için yeterli olmayacağı anlaşılıyor ancak bu sorunun yüksek kapasiteli microSD ile çözüleceğini tahmin etmek zor değil. Acer yeni telefonunun görünümüyle ilgili de açıklama yaptı. Telefonun karakteristik özelliği kamerayı ve hoparlörü çevreleyen kırmızı çerçeve olacak.

2GB RAM'ı bulunacak olan 6 inçlik telefon, bu yılın moda trendi olan phablet (telefon/tablet) segmentinde yer alacak. Yeni telefonun Ekim ayında piyasaya çıkması ve ilk kullancılarına ulaşması planlanıyor.


kaynak :chip

NoMoreTime - avatarı
NoMoreTime
Ziyaretçi
12 Eylül 2013       Mesaj #102
NoMoreTime - avatarı
Ziyaretçi
GALAXY NOTE 3

Samsung'un Galaxy Note 3 modelini lanse ettiği basın toplantısında ağırlık donanımdan ziyade yazılıma verildi ve cihazla birlikte sunulacak pek çok uygulama gözler önüne serildi. Samsung'un Galaxy Note 3 modelinde hangi yazılım özelliklerini sunacağı yavaş yavaş netleşiyor.
Sponsorlu Bağlantılar

TouchWiz arayüzünü her cihazında olduğu gibi Galaxy Note 3 modelinde de sunan Samsung, bu arayüzünü zengin bir arka plan uygulama yelpazesi ile destekliyor. Ancak sayısı neredeyse 250'ye varan bu uygulamalar nedeniyle akıcı bir fonksiyonellik açısından sıkıntı yaşanabiliyor. Ancak Galaxy Note 3'ün ilk izlenimleri arayüz konusunda akıcılıktan taviz verilmemiş olduğunu gösteriyor.

Samsung'un farkındalık yaratmak açısından önem verdiği uygulamalardan bazıları Galaxy Note 3'e özgü ve ilerleyen zamanlarda güncellemeler yoluyla diğer amiral gemi modellerine de ulaşacaktır.

Samsung'un etkinlikte gösterdiği en dikkat çekici sahne Group Play özelliği ile gerçek yaşam senaryoları oluşturulabilmesi oldu. Group Play daha önce belirli bir sayıya kadar Galaxy cihazını birleştirerek simültane olarak ses veya müzik dosyalarını çalabilmesine imkan tanıyordu. Yeni güncelleme ile artık video dosyaları da simültane olarak çalınabilecek. Ancak en önemli yenilik Galaxy Note 3 cihazlarının bir araya getirilerek tek bir büyük ekran şeklinde içerikleri gösterebilmesi. Elbette bunun için bir kaç Galaxy Note 3 sahibi arkadaşın biraraya gelmesi gerekecek ancak özellikle tanıtım standlarında ilgi çeken bir konsept olabilir.

Galaxy Note ile Samsung'un ilk kez kullanıma sunduğu Multi Window çok pencereli görev yöneticisi hizmeti artık daha gelişmiş bir hale geldi. Daha fazla pencereye imkan tanıyan özellik ile örneğin ChatON uygulamasını aynı anda birkaç pencerede açarak birden fazla arkadaşınız ile aynı anda sohbet etme imkanı bulabileceksiniz. Ayrıca pencereler arasında kopyala yapıştır yapmak da mümkün.

Samsung'un güvenlik platformu Knox, Galaxy Note 3 kurumsal müşterilerine artık çekirdek seviyesinden başlayarak zararlı yazılım ve hacker saldırısına karşı en iyi korumayı sağlamaya başlayacak. Ayrıca Lookout güvenlik yazılımı da Knox ile birlikte sunulacak. Ayrıca geliştirilmiş Find My Device özelliği ile kayıp veya çalıntı Galaxy Note 3 cihazınızı uzaktan kullanım dışı bırakabileceksiniz.

Samsung'un S-Pen teknolojisini daha da geliştirdiği ve kalem üzerindeki tuşun önemini daha da artırdığı lansmanda dile getirilmişti. Cihazdaki S-Pen kaleminin tuşuna dokunduğunuzda Air Command adında bir dairesel menü ekranda beliriyor. Bu menü ile 5 farklı uygulamaya erişmek mümkün.

Bu uygulamalar; el yazısı içerikler veya semboller gibi pek çok kategoride arama yapmanızı sağlayacak S Finder, ekrandaki görüntüyü yakalamaya yarayan ScreenWrite, makaleleri saklayarak daha sonra okumanızı sağlayan Scrapbook ve el yazısı ile yazdığınız numarayı doğrudan arama gibi fonksiyonlar sunan Action Memo şeklinde sıralanıyor.

Grup içerisinde en dikkat çeken uygulama ise Pen Window. Bu uygulama ile S-Pen kullanarak ekranda çizdiğiniz pencere içerisinde belirli uygulamaları başlatabiliyorsunuz. Bu bir nevi hızlı çoklu görev başlatma sayılabilir ancak cihaz incelemelerinde çok olumlu tepkiler aldı.

Galaxy Note 3 ile sunulan son özellik ise My Magazine. Flipboard ortaklığında geliştirilen My Magazine, benzer şekilde magazin tadında haber okumanızı sağlıyor. Ayrıca haberler konum ile ilişkili olduğu için çevrenizde olup bitenlerden daha fazla haberdar olabiliyorsunuz.

Bunların yanında Samsung'un Evernote ile yaptığı işbirliği sayesinde S Memo notlarınızı Evernote üzerinden Samsung cihazlarınız arasında senkronize etmeniz de mümkün olacak. Galaxy Note 3 modelinin daha ne tür yazılım artıları sunacağı ise son kullanıcııya ulaştığında detaylanacak.

DİĞER ÖZELLİKLER

Galaxy Note serisi her zaman büyük olduğu gibi Galaxy Note 3 'de 5.7 inçlik Super AMOLED Full HD ekran ile geliyor. Note 3 'ün büyük ekran olmasından dolayı kullanacaklar kararsız kalıyor. 5 İnçlik Galaxy S4 taşınmada problemler yaratırken 5.7 İnç bir telefon elde veya çantada taşınmaktan başka çaresi yok gibi gözüküyor. Galaxy Note 3 'de 3 GB ram bulunması uygulamalar ve diğer işlemler için harika bir hızlılık kazandıracak. 4 Çekirdekli 2.3 GHz hızında çalışan bir işlemci ile dikkat çekiyor. Ayrıca 13 megapiksel olması da özellikleri arasında.

Alıntıdır.

Son düzenleyen nötrino; 12 Eylül 2013 17:40 Sebep: Mesaj düzeni!
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014       Mesaj #103
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG G Pro 2′nin Teknik Özellikleri AnTuTu Testinde Ortaya Çıktı!

xl lg g pro 2 624x350

Son birkaç haftadır LG’nin yeni nesil üst sınıf akıllı telefonu G Pro 2′ye ait birçok söylenti, iddia ve sızıntı ortaya çıktı. Bu söylentiler eşliğinde LG de resmi kaynaklarca basın davetiyelerin dağıtımını başlatarak büyük ekranlı telefonlar kategorine girecek akıllı telefonun 13 Şubat’ta Güney Kore’de düzenleyeceği bir etkinlik kapsamında tanıtacağını açıkladı. LG G Pro 2 her ne kadar 13 Şubat’ta tanıtılacak olsa da, telefonun uluslararası lansmanı ise 24 Şubat’ta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleşecek.
Sponsorlu Bağlantılar

Yılın ilk yarısında dikkat çekecek modeller arasında gösterilen yeni nesil akıllı telefona ait geçtiğimiz günlerde bir görsel sızdırılmış ve söz konusu görselde LG G Pro 2′nin tasarım anlamında LG G2′yi miras alacağı görülmüştü. Tasarımın yanı sıra fiziksel butonlar da tıpkı G2′de olduğu gibi arka bölüme konumlandırılacak.
Gelelim telefonun teknik özelliklerine; merakla beklenen detaylar AnTuTu kriter testinde ortaya çıkarken, LG G Pro 2 sahip olduğu donanımla beklentileri karşılayacak bir model olarak göze çarpıyor. Ekran boyutu için 5.9 ve 6-inç dillendiriliyor. Çözünürlük seviyesi ise test raporunda görüldüğü üzere Full HD (1920 x 1080p) olacak.
Bunun yanı sıra telefonda2.26GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 MSM8974 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, 13MP çözünürlüklü arka (4K video çekimi) ve 2MP ön kamera yer alacak. Android 4.4.2 KitKat işletim sistemine sahip cihazda LG G2′de yer alan ve yazılımsal özelliklerin tümünün yer alması bekleniyor. LG ayrıca arayüz ve yazılım tarafında çeşitli yenilikleri de telefona dahil edecektir. Son olarak LG G Pro 2′nin uluslararası versiyonunun AnTuTu testinden 31.739 puan elde ettiğini belirtelim.

g pro 2 antutu 1g pro 2 antutu 2


Andronova.net
Sponsorlu Bağlantılar
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014       Mesaj #104
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Oneplus One, Ön İncelemede!
MsXLabs.org

Yüksek teknik özellikleri ve düşük fiyatıyla dikkat çeken OnePlus One'ı elimize aldık, denedik!

oneplus one on incelemede 5948066 9212 400

OnePlus One, cep telefonu dünyasında bir ilki başarıyor. Resmi olarak CyanogenMod ile gelen ilk telefon olan OnePlus One, aslında Android 4.4.2 KitKat'ın modifiye edilmiş bir sürümüyle çalışıyor. Böylece kendi telefonuna CyanogenMod yükleyip garantisini iptal etmekten korkanlar, OnePlus One ile istedikleri telefona en baştan sahip olabiliyorlar.16GB'lık modeli 299 dolara satışa sunulan telefonun orta seviye ceplerden farksız olduğunu düşünüp bir kenara atabilirsiniz. Ancak sadece fiyata bakarak konuşmanız yanlış olacaktır.
Çinli üretici OnePlus One'ın içerisine birçok etkileyici bileşen sıkıştırmayı başarmış. 2.5GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemciye, Adreno 330 GPU ve 3GB RAM'e sahip cihaz, Full HD ekranla ve 13 megapiksellik bir kamerayla geliyor.
Uygun fiyatlı Google Nexus 5'ten bile ucuz olan OnePlus One, Samsung Galaxy S5, HTC One M8 ve Sony Xperia Z2 gibi ceplerin neredeyse yarı fiyatında.
Fiyattaki bu fark, OnePlus'ın hangi alanlarda fedakarlık yaptığı konusunda bizi meraklandırdı. Kısa süreli deneyimimizde herhangi önemli bir dezavantajına rastlamadığımız cihaz, 5.5 inç'lik bir ekrana sahip. 152.9 x 75.9 x 8.9mm boyutları, 5.2 inç'lik Xperia Z2'den sadece biraz daha büyük.
Telefon, metal yerine plastik gövdeye sahip ancak bu, cihazın hafifliğine katkıda bulunmuş. Aynı zamanda OnePlus One'ın tutuş hissiyatı da oldukça iyi. Yapı kalitesinin genel olarak oldukça iyi göründüğünü söylemeliyiz. Elimize geçen telefon final sürüm olmadığından, piyasaya sürülene dek bazı geliştirmeler yapılması muhtemel.
OnePlus One'ın şeklinin biraz uzun olması, tek elle kullanırken tüm ekrana uzanmanızı zorlaştırıyor. 5.5 inç'lik 1920 x 1080 çözünürlüklü ekran ise 401ppi ile etkileyici keskinlikte görüntüler sunuyor. Resimler ve metinler net ve temiz görünseler de renklerin az da olsa soluk görünebildiğini fark ettik.
Android 4.4.2'yi temel alan CyanogenMod 11S, topluluk tarafından geliştirilen bir proje ve Google'ın işletim sistemini geliştirerek kullanıcılara daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor.
OnePlus, denediğimiz telefonun final sürüm yazılımla çalışmadığı konusunda bizi uyardı. Ancak biz kısa testimiz sırasında elde ettiğimiz performanstan memnun kaldık. Güçlü Snapdragon 801 işlemci, akıcı bir arayüz performansı sunuyordu. Biraz derine gittiğinizde ise CyanogenMod'un geliştirmeleri karşınıza çıkmaya başlıyor. Örneğin kilit ekranında asma kilit simgesini kullanarak birçok uygulamaya direkt olarak ulaşmanız mümkün. Göze daha tanıdık gelen giriş ekranında ise simgeler bir miktar büyütülmüş.
Giriş ekranını, kilit ekranını ve genel arayüzü kişiselleştirmeye yönelik birçok ayar bulmanız mümkün. Uyarı çubuğunu bile kişiselleştirmenize izin veriliyor. Örneğin standart pil simgesini sevmediyseniz, onu yüzde simgesiyle değiştirebilirsiniz.
LG G2'den alıştığımız KnockOn işlevinin bir benzeri, OnePlus One'da sunulmuş. Bu sayede telefonun ekranı kapalıyken, ekrana iki kez vurarak onu uyandırabiliyorsunuz.
Telefonun bir başka artısı, arka yüzündeki çift LED flaşlı 13 megapiksellik kamerası. Sony Exmor lens ve Imaging Stabilisation Plus (IS+) destekli kamera, fotoğraf çekebilmenin yanında 4K ve ağır çekim videolar da yakalayabiliyor. CyanogenMod, Android'in stok kamera uygulamasında değişiklikler yapmış ve resimleriniz üzerinde oynamanız için birkaç yeni ayar eklemiş.
Deklanşörün ışık hızında çalıştığını söylememiz zor, ancak bunun nedeni OnePlus One'ın final yazılımla çalışmaması olabilir.
Telefon, 3.100mAh kapasiteli, çıkartılmayan, güçlü bir pille geliyor. Ancak cihazın pil performansını detaylı testimizde inceleme şansı bulacağız.
İlk kararımız
OnePlus One ile şaşırtıcı biçimde iyi bir deneyim yaşadık. Rakiplerini geride bırakan üst düzey teknik özelliklere sahip telefon, akıcı bir Android arayüzü sunuyor. 299 dolarlık One'da gözümüze çarpan bir eksiğin bulunmaması da onu çok cazip bir seçenek haline getirecek gibi görünüyor.
Kısa süreli testimizde herhangi bir sorun yaşamasak da, cihazı tam anlamıyla ancak detaylı incelememizde tanıyabileceğiz. Ancak şu haliyle bile Sony, Samsung ve HTC'yi çok düşündürecek gibi görünüyor.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #105
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sony Xperia T2 Ultra Ülkemizde Satışa Sunuldu
MsXLabs.org

01 Xperia T2 Ultra Colorrange 1024x1024

Sony’nin ocak ayında büyük ekranlı telefonlar kategorisine dahil ettiği orta düzey akıllı telefon Xperia T2 Ultra Türkiye pazarına giriş yaptı. 6-inç büyüklüğünde 1280×720 çözünürlükte IPS LCD Triluminos ekran ve bu ekranı destekleyen Mobile BRAVIA Engine 2 görüntü işleme motorunu sahip Xperia T2 Ultra’nın güç birimini 1.4GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemcisi, grafik yükünü ise Adreno 305 GPU çekiyor. Büyük ekranlı telefon severler için iyi bir alternatif olan Xperia T2 Ultra ülkemize 1.399 liralık fiyatla giriş yaptı. Geçtiğimiz günler HTC’nin 5.5-inç ekran büyüklüğüne sahip Desire 816 modeli de yine benzer fiyattan ülkemizde satışa sunulmuştu.
Xperia T2 Ultra’nın bellek bölümünü 1GB RAM, 8GB depolama ve 32GB’ye kadar microSD kart desteği oluşturuyor. Android 4.3 Jelly Bean ile kutudan çıkan, ancak yakın zamanda Android 4.4 güncellemesine kavuşacak telefonun pil tarafında 3.000mAh gücünde bir batarya yer alıyor.
7.7mm kalınlık ve 174 gram ağırlığında bir kasaya sahip Xperia T2 Ultra’nın belki de en iddialı olduğu tarafı kamerası. 13MP çözünürlüğünde olan Exmor RS sensör alt bölümde sıraladığımız çekim özelliklerinin tümüne sahip. Telefonun ön kamerası ise 1.1MP çözünürlükte.
Portre Rötuş: Sony Xperia T2 Ultra ile makyaj efektleriyle en muhteşem “selfie”yi siz yaratabilirsiniz.
Kolaj: Fotoğrafların format, model ve arka planlarını değiştirerek yaratıcı fotoğraf kolajları oluşturabilirsiniz.
Background defocus: Ön planda yer alan unsurları ayırıp, arka plandakileri flulaştırarak derinliğe sahip etkileyici fotoğraflar yaratabilirsiniz.
Timeshift: İlki deklanşöre basmadan önce, diğeri de bastıktan sonra geçen iki saniye içinde 41 kare fotoğraf çekerek her defasında mükemmel kareyi yakalayabilirsiniz.
Sweep Panorama: Deklanşöre basıp ve geniş açılı panoramalar yakalamak için telefonu belli bir yönde kaydırarak olağanüstü panoramaları kolayca çekebilirsiniz.
Sony Xperia T2 Ultra’nın yanında ayrıca SBH52 Bluetooth kulaklığı da satışa sundu. Sony akıllı telefonlarla tam uyumlu aksesuar için ön görülen fiyat 299 lira olarak belirlendi.

sony SBH52


Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014       Mesaj #106
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung, Galaxy S4 Value Edition Modelini Satışa Sundu
MsXLabs.org

base Samsung Galaxy S4 i9515 Value Edition Silver 1

Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu farklı tasarım ya da teknik özelliklerde bambaşka bir model adı altında kullanıcılara sunmasına artık alıştık diyebiliriz. Galaxy S Plus, Galaxy S II Plus ve Galaxy S III mini bu noktada ilk örnekler olurken, bu durum Galaxy S4′te ise tam anlamıyla tavan yaptı. Galaxy S4 Zoom, Galaxy S4 LTE-A, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active ve Galaxy S4 Black Edition geniş Galaxy S4 ailesinde yer alan modeller oldu. Samsung son olarak bu aile içerisinde Galaxy S4 Value Edition modelini de ekledi. Galaxy S4 Black Edition sürümünü bir kenara koyarsak saydığımız diğer modellerin tasarım ya da donanım tarafında mutlaka Galaxy S4′ten ayrıldığını görüyoruz. Galaxy S4 Black Edition’da siyah görünümlü arka görünümler ve Note 3 görünümlü kapak dışında hiçbir fark bulunmuyor. Son olarak duyurulan Galaxy S4 Value Edition sürümünün ise neden duyurulduğa kimse anlam veremeyecektir.
Geçtiğimiz yıl nisan ayında tanıtılan Galaxy S4′ten tek farkı Android 4.4 sürümü olan Value Edition modelinde Samsung herhalde ayıp olmasın diye arka kapak yapısını da biraz olsun değiştirmiş. Galaxy S4 için dünya genelinde Android 4.4 güncellemesini neredeyse her kullanıcıya ulaştı. Zaten bu durum dikkate alındığında Galaxy S4 Value Edition modelinin garipliği iki kat artıyor.
Neyse bakalım lafı daha fazla uzatmadan 398€’dan (1.130 lira) satışa sunulan Galaxy S4 Value Edition’ın teknik özelliklerinden söz edelim. Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED, ekran, 1.9GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 600, 2GB RAM, 16/32/64 GB dahili depolama, hafıza kart desteği, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera ve 2.600mAh kapasiteli pil.

Cep Telefonu Tanıtımları


Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014       Mesaj #107
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Tizen İşletim Sistemiyle Çalışan İlk Akıllı Telefon ‘Samsung Z’ Duyuruldu
MsXLabs.org

tizen z956x538c

Kamera ve akıllı saatlerin ardından Tizen işletim sistemi nihayet akıllı telefon kategorisine taşındı. Android ve Windows Phone platformuna ürün hazırlayan Samsung, uzun süreden beri dillendirilen ve defalarca ertelenen Tizen işletim sistemli ilk akıllı telefonun basın duyurunu gerçekleştirdi. 3 Haziran’da gerçekleşecek Tizen Geliştirici Konferansı’nda sahne alacak akıllı telefon ilk bakışta tasarım ile dikkat çekiyor. Samsung’un Android ve Windows Phone tarafında sunduğu mobil cihazlardan farklı olarak yeni bir tasarım getiren Samsung Z’de 4.8-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran yer alıyor. Yeni bir tasarımın yanında farklı bir arayüz deneyimi de getiren Samsung Z modeline geçtiğimiz yıl amiral gemisi modellerin büyük bölümünde yer alan Snapdragon 800 işlemcisi güç veriyor. 2.3GHz frekans hızında çalışan söz konusu işlemci beraberinde Adreno 330 grafik birimini getiriyor. Samsung Z’nin bellek tarafını ise 2GB RAM, 16GB depolama ve 64GB’ye kadar hafıza kart desteği oluşturuyor.
Donanım ve yazılım tarafında değineceğimiz diğer özellikler şu şekilde; Tizen 2.2.1 sürümü, Galaxy S4 ve Note 3’te yer alan birçok çekim modunu beraberinde getiren 8MP arka kamera, 2MP ön kamera, özelleştirilebilir temalar, USB 2.0, NFC, IR uzaktan kumanda özelliği, Bluetooth 4.0 ve 2.600mAh kapasiteli pil.
8.5mm kalınlık ve 136 gram ağırlığa sahip Samsung Z’de ilk olarak Galaxy S5’te gördüğümüz kimi özellikleri de yer veriliyor. Bunlar; Ultra Güç Tasarruf Modu, daha hızlı veri indirmek için Booster (Güçlendirici), parmak izi sensörü ve S Health uygulamasının 3.0 numaralı sürümü.
Hızlı bir internet gezintisi, etkili uygulama kullanımı, verimli RAM kullanımı ve iyi bir grafik deneyimi sunan Tizen işletim sistemini mobil dünyasında temsil eden ilk akıllı telefon Samsung Z ilk olarak Rusya’da satışa sunulacak. Telefonun fiyatı henüz açıklanmadı.

Cep Telefonu TanıtımlarıCep Telefonu TanıtımlarıCep Telefonu TanıtımlarıCep Telefonu Tanıtımları


Andronova.net
mobilgundem - avatarı
mobilgundem
Ziyaretçi
14 Haziran 2014       Mesaj #108
mobilgundem - avatarı
Ziyaretçi
Samsung Galaxy Note 4
Bir süredir Galaxy Note 4 ile ilgili söylentiler sektörde dolaşıyor. Biz de bu söylentilerden kayda değer bulduklarımızı sizlerle paylaşıyoruz bu sayfalardan. Daha bir kaç gün önce bir haberimizde Samsung Galaxy Note 4′e ait tahmini bir teknik özellik tablosunu sizlerle paylaşmıştık. O haberimize BURADAN göz atabilirsiniz. Sizlere telefonda 5.5 inç ile 6 inç arası bir ekran boyutu ve QHD çözünürlükte bir ekran beklendiğini söylemiştik.
Sektörde dolaşan ve kesin olmasa da yüksek ihtimalli diyebileceğimiz bilgilere göre Samsung’un yeni gözdesi olacak olan Galaxy Note 4, SM-N910 model numarasına sahip olacak. Bir önceki model olan Galaxy Note 3 SM-N900 model numarasına sahip olduğundan bize de oldukça mantıklı geliyor yeni cihazın model numarası.
Bu model numarasına (SM-N910) göre Samsung’un web sitesindeki bir kullanıcı profilinde ortaya çıkan listeye baktığımızda, yeni cihazımıza dair çok önemli iki detay netleşmiş oluyor. Samsung Galaxy Note 4, 5.7 inç ekran boyutuyla gelecek. Yani Galaxy Note 3′teki ekran büyüklüğü yeni cihazda da korunacak. Diğer önemli ayrıntı ise ekranın çözünürlüğüyle ilgili. Android’in yeni kralı olması beklenen phabletimizin ekran çözünürlüğü 1440 X 2560 (Quad HD) olacak. Bu da cihaz, Note 3 ile aynı boyutta olacak ancak daha yüksek ekran çözünürlüğüyle gelecek demek oluyor.
Samsung Galaxy Note 4′ün Eylül ayının başlarındaki IFA 2014′te resmen duyurulması bekleniyor. Daha fazla teknik detay geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014       Mesaj #109
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung GALAXY S5
MsXLabs.org

Hızlı Otomatik Netleme,
Hareketi kaçırmayın
Her anı yakalayın, hiçbir anı kaçırmayın! Galaxy S5'in Hızlı Otomatik Netleme özelliği, hareket halinde olan nesneleri bile kolayca netlemenize imkan verir, en özel anları anında yakalamanızı sağlar.


camera product 0

HDR (Zengin Ton)
, Daha parlak ve canlı görüntüler için
Fotoğraf veya video çekerken, karşıdan gelen güçlü bir ışığa maruz kalıyorsanız veya çekeceğiniz nesne gölgede kalmışsa hemen HDR özelliğini aktif hale getirin. Çekeceğiniz görüntünün doğal ışık ve daha canlı renklerle bezendiğini gerçek zamanlı olarak izleyin.


camera product 1

Yaşam Kalitenizi Artırır



fit prod 0
Kalp Hızı Ölçer, Kalp atış hızınızı takip eder
Galaxy S5, kalp atış hızınızı doğrudan telefonunuzdan ölçmenizi sağlayan, dahili Kalp Hızı Ölçere sahip ilk akıllı telefon. Artık kalp atış hızınızı günün istediğiniz anında kontrol edebilir ve kendinizi ona göre ayarlayabilirsiniz.


fit prod 1
Parmağınızı Galaxy S5'in arkasında bulunan sensöre
yerleştirerek kalp atış hızınızı ölçün.


En Hızlı İnternet Deneyimi


prod img 0

İndirme Güçlendirici

İndirme Güçlendirici teknolojisi, emsalsiz bir internet deneyimi sunmak için LTE ve Wi-Fi bağlantılarını aynı anda kullanmanızı sağlıyor. Acilen dosya indirmeniz gerektiğinde LTE ve Wi-Fi bağlantılarını birlikte açarak iki bağlantının sağladığı yaklaşık %80~90 ekstra internet hızından faydalanabilirsiniz.Ekrandaki LTE ve Wi-Fi hızları çizimdir.
İndirme Güçlendirici hızı, internet ortamına ve konuma göre değişiklik gösterebilir.


Toza ve Suya Karşı Özgürlüğün Tadını Çıkarın

Toza ve Suya Dayanıklı
Daha güçlü ve daha dayanıklı olmak için tasarlandı.
IP67 sertifikasına sahip olan Galaxy S5, yağmura, kuma ve toza dayanıklıdır. Galaxy S5 zor koşullarda bile size uyum sağlar.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014       Mesaj #110
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG G3 - Akıllı Sadelik
MsXLabs.org

lg mobile G3 feature charging image

Sorunsuz Kablosuz Şarj
LG G3'ün kablosuz şarjı, sizi prize takma zorunluluğundan kurtarır ve 3.000 mAh yüksek yüklü batarya ile daha uzun süre kullanım ve daha uzun ömür sunar. Üstelik çıkarılabilir batarya sayesinde yanınızda her zaman yedek batarya taşıyabilirsiniz.



lg mobile G3 feature smart notice image


Siz Sormadan Akıllı Uyarı

Smart Notice, siz daha ihtiyacını bile hissetmeden, ihtiyaç duyduğunuz şeyi önerir.
Bu öngörülü tavsiyeler, telefonunuzun durumu, kullanımı ve yerinize dayanır.
a)Arama Kaydı Tabanlı Hatırlatıcı - “5:30'da James'ten bir aramayı kaçırdınız. Kendisini geri aramak ister misiniz?”
b)Akıllı Temizlik - “İki aydır kullanmadığınız 9 uygulamayı silmek ister misiniz?”
c)Yer Tabanlı Hatırlatıcı - “Ofisinize gelmiş bulunuyorsunuz. Wi-Fi ON moduna geçmek ister misiniz?"

*Bu özellik bölgeye göre isteğe bağlı olabilir




lg mobile G3 feature quick circle image

Akıllı Gösterge, QuIckCIrcle
Circle Window, en çok kullandığınız altı uygulamayı gösterir ve bunlara erişimi kolaylaştırır. Ayrıca daire çevresindeki hafif ışıltı, zarifliğinizi tamamlayan estetik bir dokunuş sağlar.


lg mobile G3 feature knock code movie

Knock Code™, Telefonunuzun Kilidini Açmanın En Güvenli, Kolay ve Eğlenceli Yolu
Kişiselleştirilmiş tıklama deseni ile 2 ila 8 arasında dokunuşla telefonunuzun ekranını açın ve kilitleyin. 80.000 muhtemel kombinasyon ile yeni bir eğlenceye hazır mısınız?

En iyi Görünürlük, Quad HD Ekran
G3'ün hayranlık uyandıran Quad HD ekranı, yüksek kaliteli galeri sanat kataloglarını bastırmak için kullanılan 538ppi çözünürlüğü desteklemektedir. Bu ekran, 2560x1440 pikselde canlı renkler ve ultra keskin görüntüler sunar ki, bu sayede siz hiçbir pikseli fark etmezsiniz. Ayrıca, kenardan kenara çerçevesiz 5.5 inçlik ekran ile, Quad HD'nin mükemmel görüntü kalitesini avucunuzun içinde hissedebilirsiniz.


Gelişmiş OIS+ Kamera
-Otomatik Lazer Odaklanma
13 MP kamera, sadece OIS (Optik Görüntü Sabitleyici) özelliği ile bulanıklığı ve titremeyi azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda lazer sayesinde objeye olan mesafeyi anında ölçüp, size mükemmel kalitede fotoğraflar sağlıyor! Üstelik artık karanlık ortamlarda bile daha parlak, daha net resimler çekebilirsiniz. Hızlı odaklanma ayarlaması ile fotoğraflamak istediğiniz hiçbir anı kaçırmayacaksınız.

-Çift LED Flaş
Az ışıklı ortamlarda fark yaratın ve fotoğraflarınızı zenginleştirin. BSI (Back Side Illuminated) sensör ile flaş sayesinde kötü ışık koşulları altında dahi daha az bulanık ve daha parlak resimler çekin. İki farklı renkte ışığa sahip olduğundan, flaş kullandığınızda bile kameranız daha doğal renk tonlarını yakalar.

* Çift Flaş, daha fazla aydınlatma sağlar ve hatta resme bir hava katar.

-Dokunun ve Çekin

Size daha temiz bir görüntü sağlamak için ekrandaki tüm gereksiz ikonlar kaldırıldı ve resim çekme işlemini basitleştirildi. Artık yalnızca odaklanın ve tek bir dokunuşla mükemmel resmi çekin.

-Geliştirilmiş Ön Kamera

Daha büyük görüntü sensörü ile en net ve keskin fotoğrafınızı çekin! Dahili flaş arayüzü sayesinde ön kameranız ile daha parlak ve canlı Selfie’ler çekin. Ayrıca, Selfie özelliğini etkinleştirmek için basit bir işaret yeterlidir.


Akıllı Klavye


lg mobile G3 feature smart keyboard image
LG G3'ün akıllı klavyesi yazmayı kolaylaştırır, hızlandırır ve yazım hatalarını azaltır.

-Akıllı Kişiselleştirme
Alışkanlıklarınıza göre optimize edilmiş klavye
Ayarlanabilir boyut

-Sorunsuz Yazım
Tek hareketle kelimelerin tamamlanması

-Hızlı Hareket
Tek hareketle hızlı düzeltme


lg mobile G3 feature boost amp image

Boost AMP ile 1 Watt Hoparlör
Derin, düşük ve net, yüksek perdeli sesleri, ek hoparlör olmaksızın çalar.

Hafif Metalik Tasarım
Taşınabilirliğe konfor katan, daha hafif klasik metalik gövde. Sezgisel bir şekilde geliştirilmiş LG’nin imzası niteliğindeki Sihirli Tuş ve telefonun kenarlarının daha ince olmasını sağlayan kavisli tasarım tek elle kontrolü daha da kolaylaştırır.


lg mobile G3 feature software diet image

Yazılım Diyeti
Benzer uygulamalar tek bir çatı altında toplanarak, önceden yüklenen uygulamaların sayısı azaltıldı. Ayrıca önceden yüklenen uygulamaları, daha fazla alan sağlamak için istediğiniz zaman silebilirsiniz.



lg mobile G3 feature  graphic ui image

Sezgisel ve Estetik Grafik Kullanıcı Arayüzü
Kullanıcı arayüzünü geliştirmek için gereksiz görsel unsurlar ortadan kalktı! Her işlevi farklı bir renk temsil eder ve bu sayede aradığınız uygulamayı bir bakışta bulabilirsiniz.

Dizayn, özellikler ve spesifikasyonlar önceden haber verilmeksizin değişmeye tabiidir. Ürün özelliklerinin anlatımında kullanılan görseller belirtilen üründen farklı olabilir.


Benzer Konular

11 Haziran 2008 / SaKLI Telefon
22 Haziran 2010 / Misafir Telefon
27 Temmuz 2013 / Misafir Soru-Cevap
22 Aralık 2012 / MutLu Prens Soru-Cevap