Ziyaretçi
Sigarayı bıraktıktan sonraki hissettiğim değişikliklerin sebebi ne olabilir?
Sigarasız yaşam şu an için zor geliyor ama iyi olcak, Ben en çok kokusundan, cildime, dişlerime verdiği zarardan dolayı bırakıyorum içerdeki durumu bilmiyorum.Sonuç olarak ilaçların katkısı olabilir ancak önemli olan kararlı olmak, bırakın sigarayı bunu başarabilen birisi olmak bile insana keyif veriyor, kendine olan saygısı artıyor insanın, Yeter içtiğimiz, başarabiliriz.
bence bu ırade ısıdır,ısteyın arzu edın nefsınızle savasın kazanacaksınız.İnanın eve geldıgımde esımın ve kızımın sıgara kokuyosun demesınden utanmaktan yuzum kalmamıstı,madem bu kadar ıgrenc bır sey neden hala ıcmek ıcın caba sarfedeyım,hem bana hem cebıme zararı var,hepinize saglıklı gunler
Bu tarihi kafada tutma olayi sizi motive edecektir ve sigarayi birakirken en cok zorlanacagiiniz ani dusunun benimkisi yemeklerden sonra ve alkol alirkendi bu zamanlari kendinize dusman olarak gorun, bunlarla yuzlesmeyi kafaniza koyun ve savasmaya baslayin ama zafer icin girin savasa zavalli olarak degil
Ben bu zor zamanlari yendim ve su an oyle bir derdim yok. Hayat guzel arkadaslar boyle aptalca bir duman icin hayatinizi kisaltmayin, sevdiklerinizi sizden daha erken mahrum birakmayin. Kendi icinizde bile kendinize sayginiz artiyor, vay be nekadar azimliymisim yada iradem ne kadar da kuvvetliymis filan gibi...
Gec degil hemen birakin, ben su 11 seneyi atlatabilirsem sigara icmeyenlerle ayni katagoride olabilecegim (15 yil) zaman cabuk geciyor, o gun de gelecek ve benim yasli fakat saglikli bir vucudum olacak. Ahan da buraya yaziyorum
))))
| 2 Temmuz 2019 / nünü Sağlıklı Yaşam |
| 18 Kasım 2015 / Misafir Soru-Cevap |
| 5 Aralık 2012 / Misafir Soru-Cevap |
| 13 Ocak 2015 / Misafir Cevaplanmış |
| 13 Haziran 2012 / ertugrul61ts Soru-Cevap |
| Kapat Saat: 23:40 Hoş Geldiniz Ziyaretçi