| | #1001 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
![]() kendi modifiyelerim hariç vista skinssini download etmek için; PC'nizi Vista'ya Dönüştürün-VTP 6.0 RC1 | |||||
|
| | #1002 (mesaj-linki) | |
benim sorunuma çözüm bulan olmadı sanırm.. intertentte hiç rahat değilim sürekli reklamlar çıkıyor. avast tarama yapıyorum hiç bişey çıkmıyo. pekii neden o sıkkullanımlardaki adresler silinmiyo | |
|
| | #1003 (mesaj-linki) | |
| Cvp: merhaba arkadaslar size pc hakkında bir sorun belirticem!.. | |
|
| | #1004 (mesaj-linki) | |
|
| | #1005 (mesaj-linki) | |
|
| | #1006 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Opera web browser kullanabilirsin. Türkçe desteğide mevcut. Bu durum normalin dışındaysa bilgisayarında spy taratması yapmanı öneririm. Avasta gelince, denetim masasına girip program ekle/kaldır sekmesine tıklayıp avastı kaldır. Hiçbir zaman tercih ettiğim antivirüsler arasında yer almamıştır. Bunun yerine Kaspersky Antivirüs 2006 RapidShare: 1-Click Webhosting Nod32 tr http://u4.eset.com/nod32local/nenttrst.exe bunlardan birini kurmanı önerebilirim. Spy konusuna gelince Ad-Aware SE Personal Edition Ad-Aware SE Personal Edition - Free Software Downloads and Software Reviews - Download.com bununlada Spy konusunda büyük oranda başarı sağlayabilirsin. | |
|
| | #1007 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim sorunum da make up pilot isimli bir program..formattan sonra tekrar yükledim ama trial yüklemişim şimdi kaldırıyorum full indiriyorum ama trial yok olmuyo ![]() | |
|
| | #1008 (mesaj-linki) | |
çok teşekkür ederim msjımı görüpde yardımda bulunduğun için dediklerini yapıcam unmarım kaybolur sıkkullanımlardaki adresler.... tekrar saol kaspersky ne kadar iyi ve verdiğin bu ilnk te süresi ne kadar acaba ???
| |
|
| | #1009 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #1010 (mesaj-linki) | |
Dostlar Merhabalar, Hayırlı sabahlar iyi hafta sonları. Windows XP Pro Tr SP2, asustek p4sdr-vm, intel(R) pentiun(R) 4 CPU 1.70 GHz, pga 478 socket, sis 650 video card, 512 Ram, ekran ve ses kartı onboard, aver media tv kart, samsung 80 Gb hard disk , bios award software asus p4sdr-vm acpi bios revision 1008a, adsl zoom5 modem e sahibim. Önce pegasuz tv kartı takdırdım, windows görev yöneticisinde aver video exe (80-95) CPU kullanımı % 100'e çıkıyor, bu kartı kaldırıp Aver media tv kartı takıldıktan sonra da değişen bir şey olmuyor, sonuçta da hiç bir ofis programı ya da başka bir programı kullanamıyorum. Donma oluyor. Eğer radyoyu kullanırsam, CPU kullanımı % 5-10 arasında. Hard diski yeni aldım ve 20 gün içinde programı kuran servis 2 kere format attı. İlkinde PC 4-5 dakikada açılıyordu, format atıp xp yi tekrar kurdu, şu an 1 dakika içinde hızlı açılıyor. Arkadaşlarım aver media tv kartı ile çeşitli programları bir arada kullanıyorlar. CPU kullanımı % 10 - 22 arasında, sorunu anlattım. Değerli düşünce ve görüşlerinizi bekliyorum. İlgi ve yardımınız için öncelikle teşekkürler. Son Düzenleyen assenucler; 24-12-2006 @ 11:32. Sebep: düzeltme | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |