| | #1011 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
trial sürüm 2.0 mış ben 1.10 indiriyorum hala 2.0 görünüyo..ayrıca kontrol ettim denetim masasından program yüklü görünmüyo şu an | |
|
| | #1012 (mesaj-linki) | |
Merhaba benim hd nin ordan ses geliyor ekran da dosya indirme ve ya çıkartma durumunda aracubuktan kastım ses geliyor kısa tonda her inmede ve çıkmada arada birde tık tık tık diye de geliyor ram dasorum olabilirmi?
| |
|
| | #1013 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben de yeni bir oyun yükledim oyunu biraz oynadım ama daha sonra oyunuhiç açmamaya bşaladı bunun nedeni nedir acaba oyun ilgisayara uyumlu herşey tamam daha oyunu hiç açmıyor yardım ederseniz sevinirim
| |
|
| | #1014 (mesaj-linki) | |
ya bana en son model bi kasa özelliyi yazarmısın bütün ek takılan özellikleriyle birlikte fiyatıda yazarsan sevinirim-ben sajo
| |
|
| | #1015 (mesaj-linki) | |
selam arkdaşlar ben uzaktaki bir pc nin dvr kamera baglantısını kurma istiyorum yanı kameraları izlmek istiyorum bana yardımcı olabılırmısınız lütfen....
| |
|
| | #1016 (mesaj-linki) | |||||
imdatttttttttttt yeni aldığım vep cam bir süre calıştı ama şimdi calışmıyor pc destek servislerine götürdüm bir şey bulamadılar vep camı servisine yollladım bir şeyi yok dediler ancak benim pc calışmıyor başkasında normal calışıyor bilen varsa bana mail atarsa cok minnettar kalırım ayay58@hotmail.com Son Düzenleyen ayay58; 25-12-2006 @ 03:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #1017 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #1018 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)hdd 'nin üzerindeki okuyucu iyne bu çiziklerden birine takılıyor ve tık tık tık diye ses çıkartıyor. bir bilgisayarcı ile temasa geçmenizi öneririm.
| |||||
|
| | #1019 (mesaj-linki) | |
şımdı ben mp3 çalrımı pc ye takıyorum mp3 çalarımın dosyalarına gırıyorum bı bakıyorum dosyalar kayıp bom boş gosterıyo ama normalde muzık dosyası var klasorlerıde gızlemedım bunun nede nı ne olabılr sızce ? pc den mı yoksa mp3 ten mı kaynaklanıyor bıde dun takmıştım bugun oldu yanı bıde bı kaç kere daha aynı hatayı vermıştı yanı tşk ederım
| |
|
| | #1020 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)müzik dosyası mp3 playerinizde gizlenmiş klasör olarak duruyor olabilir resimdeki adımları izleyerek görünür hale getirin.. ![]() | |
|
![]() |
| pc de araclar nerede, |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |