Alıntı
AtomiX adlı kullanıcıdan alıntı bir yardımda ben talep edebilirmiyim SOrunum Oyun Oynuyamıorum 200 gb seagate hdd p4 3.00 islemcim 256mb ati extreme ax550 ekran kartım asus p5sd2-x mb 512 mb ddr 'ım var fakat silkroad sacred Lord Of The Rings vs oyunlar oynarken makinam bi anda takılı kalıyor belli bi sure sonrada simsiyah bir ekranla karsı karsıya kalıyorum (yada su eski atarilerin takıldıgı gibi yesilli siyahlı bol cizgili bi ekran) onceleri sistemden kaynaklanıodur diodum ama sistemi yeni kurdum sizce neden kaynaklanıo olabilir ? Parcalar Arası Uyum Sorunum Olabilrimi ?
Sorunun Ekran kartından kaynaklanıyo olabilir!En büyük ihtimal. Anakartınla ilgili 1 sorunda olabilir. VİA- SİS chipset li anakartlarda bu gibi sorunlar yasayan arkadaslarım olmustu. örnegin : SAN ANDREAS adlı oyunda yaklasık oyun acıldıktan sonra oynayıs sırasında 10 Sn. gibi süre içinde makine kendine res. atıyodu. ve Anakart değişimi sonrası sorunu çözüldü sana önerim !
Bilgisayarını 1 Teknik servise götürmen orda Anakart değişerek farklı ekran kartı yada ram değişimi yaparak sorununu çözerler !
Anakart alırkende İNTEl chipsetli olmasına dikkat etmeni öneririm. Hiçbi uygulamada sorun yasamazsın.