Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 92

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 968.130 Cevap: 2.932
keles_00 - avatarı
keles_00
Ziyaretçi
12 Kasım 2006       Mesaj #911
keles_00 - avatarı
Ziyaretçi
slm benim pc ses aygıtını hoparloru gormuyo ses kartını nsl yuklerim interneten
ayrıca cd-writable war bunu nasıll pc ye takacagımı bilmiyorum yardımcı olusanız sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
yasin1 - avatarı
yasin1
Ziyaretçi
14 Kasım 2006       Mesaj #912
yasin1 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar benim sorunum MSN den rar datei yolladigimda cok yavas gönderiyor neden olabilir

Sponsorlu Bağlantılar
saygilarimla
ali_talay_01 - avatarı
ali_talay_01
Ziyaretçi
14 Kasım 2006       Mesaj #913
ali_talay_01 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #914
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
herkes istediği gibi bir program yapabiliyo.örneğinifade oluşturma programı.bunin için gerekli bir program varsa yardımcı olabilirmisiniz.veya başka bi yolu.
AtomiX - avatarı
AtomiX
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #915
AtomiX - avatarı
Ziyaretçi
bir yardımda ben talep edebilirmiyim SOrunum Oyun Oynuyamıorum 200 gb seagate hdd p4 3.00 islemcim 256mb ati extreme ax550 ekran kartım asus p5sd2-x mb 512 mb ddr 'ım var fakat silkroad sacred Lord Of The Rings vs oyunlar oynarken makinam bi anda takılı kalıyor belli bi sure sonrada simsiyah bir ekranla karsı karsıya kalıyorum (yada su eski atarilerin takıldıgı gibi yesilli siyahlı bol cizgili bi ekran) onceleri sistemden kaynaklanıodur diodum ama sistemi yeni kurdum sizce neden kaynaklanıo olabilir ? Parcalar Arası Uyum Sorunum Olabilrimi ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Kasım 2006       Mesaj #916
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AtomiX adlı kullanıcıdan alıntı

bir yardımda ben talep edebilirmiyim SOrunum Oyun Oynuyamıorum 200 gb seagate hdd p4 3.00 islemcim 256mb ati extreme ax550 ekran kartım asus p5sd2-x mb 512 mb ddr 'ım var fakat silkroad sacred Lord Of The Rings vs oyunlar oynarken makinam bi anda takılı kalıyor belli bi sure sonrada simsiyah bir ekranla karsı karsıya kalıyorum (yada su eski atarilerin takıldıgı gibi yesilli siyahlı bol cizgili bi ekran) onceleri sistemden kaynaklanıodur diodum ama sistemi yeni kurdum sizce neden kaynaklanıo olabilir ? Parcalar Arası Uyum Sorunum Olabilrimi ?

Sorunun Ekran kartından kaynaklanıyo olabilir!En büyük ihtimal. Anakartınla ilgili 1 sorunda olabilir. VİA- SİS chipset li anakartlarda bu gibi sorunlar yasayan arkadaslarım olmustu. örnegin : SAN ANDREAS adlı oyunda yaklasık oyun acıldıktan sonra oynayıs sırasında 10 Sn. gibi süre içinde makine kendine res. atıyodu. ve Anakart değişimi sonrası sorunu çözüldü sana önerim !

Bilgisayarını 1 Teknik servise götürmen orda Anakart değişerek farklı ekran kartı yada ram değişimi yaparak sorununu çözerler !

Anakart alırkende İNTEl chipsetli olmasına dikkat etmeni öneririm. Hiçbi uygulamada sorun yasamazsın.
mohikan21 - avatarı
mohikan21
Ziyaretçi
16 Kasım 2006       Mesaj #917
mohikan21 - avatarı
Ziyaretçi
selam kolay gelsin forumda bir arkadasamız error killer programını vermıs her ne kadar cd key e gerek yok desede gerek varmıs lutfen bana errror killer ın cd keyını bulabılırmısınz tum ınternetı arastırdım lakın hepsı eskı simdiden tesekkurler kolay geel
makboyun - avatarı
makboyun
Ziyaretçi
17 Kasım 2006       Mesaj #918
makboyun - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim pdf formatında bol resimli bir belgeyi internette direkt yayınlamam lazım.Yani başka bir siteden benim linkime biri tıkladığında hemen internet üzerinden bu pdf belgeme ulaşmasını istiyorum.Çok acil bunu yapmam gerekiyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu işi anca buradakiler halleder Msn Grin Bu arada çok harika bir forum.Başarılarınızın devamını dilerim.

çooooooook aciiiiiiiiiiiilllllllllllllllllll.
AtomiX - avatarı
AtomiX
Ziyaretçi
17 Kasım 2006       Mesaj #919
AtomiX - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

evet sorunumu azda olsa cozmus bulunuyorum bios guncellemesi ile sanırım sorunumu halledebilirim fakat bios guncellemesi nasıl yapılır bilmiorum acaba bu konuda bana yardımcı olabilrimisiniz yardımlarınız icin cok cok cok tesekkur ederim Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2006       Mesaj #920
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

evet sorunumu azda olsa cozmus bulunuyorum bios guncellemesi ile sanırım sorunumu halledebilirim fakat bios guncellemesi nasıl yapılır bilmiorum acaba bu konuda bana yardımcı olabilrimisiniz yardımlarınız icin cok cok cok tesekkur ederim Msn Grin

Ilgili konuyu inceleyin : Bios & Bios Güncelleme İşlemleri