| | #101 (mesaj-linki) | |
|
Harddisk'inizi çıkarıp başka bir PC'ye ikinci harddisk olarak takın. Tabii o PC'nin çalışan güncel bir antivirus programı olması gerekiyor. Sonra harddisk'inizi komple taratıp zararlı kodları temizledikten sonra tekrar kendi PC'nize takıp Windows'u baştan temiz bir şekilde kurabilirsiniz. | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
|
teşekkür ederim cevabın için peki resim ve müziklere bulaşma ihtimali ne?
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
|
slm arkadaşlar ya benim intnet araç çubuğundaki daha önce girdiğim linkleri neden göremiyorum intnet ayarları düzgün olduğu halde araç çubuğundaki oka basıyorum ama adresleri göremiyorum yardım eden olursa sevinirim
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |||||
|
Son Düzenleyen NeutralizeR; 19-11-2005 @ 09:36. | |||||
|
| | #105 (mesaj-linki) | |||||
|
Sayfaların tutulacağı gün sayısı 7-15-20 ya da 30 olsun, tercihinize göre.... Güvenlik sekmesine gelin ve tüm bölgelerde Varsayılan Düzey'e tıklayın... İçerik sekmesine gelin ve Otomatik Tamamla'daki tüm kutucukları işaretleyin... Gelişmiş sekmesine gelin ve Varsayılanı Yükle'ye tıklayın.... Yine Gelişmiş ekranında, en altlara inin ve Satıriçi Otomatik Tamamlama'yı kullan'ı işaretleyin... Zamanla geçmiş ziyaretlerinizdeki sitelerin adının adres bölümündeki aşağı ok tuşuna tıkladığınızda listelendiğini göreceksiniz... | |||||
|
| | #106 (mesaj-linki) | |||||
|
Son Düzenleyen NeutralizeR; 19-11-2005 @ 09:36. | |||||
|
| | #107 (mesaj-linki) | |||||
|
)
| |||||
|
| | #108 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #109 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
|
arkadaşlar 512 adsl kullanıyorum. az önce hız testi yaptım; ilk teste sonuç 235 ikincisinde ise 312 çıkıyor..zaten 1 haftadır internet çok yavaş.sorun bendemi telekomdamı sizce?? adamlar hızı 512 yaptık diyorlar ama ben 400ü geçeni duymadım.. bu konuda bilgilendirirmisiniz?? teşekkürler.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 5 Saat Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |