Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 13

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.257 Cevap: 2.932
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #121
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Luscinia adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar;
Bir süredir bu problemle ugraşıyorum... İnternette gezinirken bilgisayar kendini resetliyor... Resetlemeden önce de mavi ekran geliyor, içeriğindeki yazıyı okuyamadan resetleniyor... Ayrıca, bilgisayar resetlendikten sonra "sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı "diye bir uyarı veriyor... Dediğim gibi, internette gezinirken oluyor bunlar... makine sabit olarak açıkken herhangi birşey olmuyor... Bilgisi olup da yardım edebilecek birisi varsa çok iyi olur.. Teşekkürler...

Sponsorlu Bağlantılar
dostum bios guncellemesı yap
roseli - avatarı
roseli
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #122
roseli - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben bir arkadaşımın sitesine girmek istiyoeum fakat giremiyorum sayfa açılınca pc otomatikman kapanıyor.resetleniyor..sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
roseli adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben bir arkadaşımın sitesine girmek istiyoeum fakat giremiyorum sayfa açılınca pc otomatikman kapanıyor.resetleniyor..sorun nerden kaynaklanıyor olabilir?

diğer siteler ne durumda ve o sitenin yani açmağa çalıştığınız sitenin içeriği nedir?

Güvenlik ayarlarınız hangi düzeyde > biraz bilgi verseniz adres vermeden memnun olurum
roseli - avatarı
roseli
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #124
roseli - avatarı
Ziyaretçi
sitenin içeriğini vwe güvenlik ayarlarıyla ilgili hiç bir bilgim yok pc den anlamam yani bu gibi teknik durumlardan...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
24 Kasım 2005       Mesaj #125
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Kötü amaçla hazırlanmış bir sayfa... Girildiği zaman boş bir resim bloğu ard arda bir script aracılığıyla yükleniyor vs tarayıcının donmasına neden oluyor. Yani o siteye girmemelisin çünkü zaten bir site değil orası, hata verdirme amaçlı hazırlanmış bir sayfa...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
yelda23 - avatarı
yelda23
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #126
yelda23 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar,yardiminiza ihtiyacim var Msn Sad

yaklaşik 1 haftadir, sürekli internete baglandıktan yarim saat sonra baglanti kesiliyor.Örnegin o anda 2 web sayfasi ve msn aciksa, msn ve 1 web sayfasi baglantisi gidiyor fakat web sayfasinin 1 tanesinin kullanımında sorun olmuyor.

Pc yi yeniden baslattiğimda,ilk basta sorun olmuyor ama tam yarim saat sonra tekrar aynı sorunla karsilasiyorum.Yardimci olabilirseniz sevinirim ...

Tskr
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #127
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
PC'nizde virüs olabilir yada casus yazılımlar...

Ağ Bağlantılarım'a sag tıklayın/ Özellikler, acılan sayfada etkin olan ag baglantınıza bir daha sağ tıklayın ve Durum'a tıklayın ve Gelen & Giden paketlerinize bakın biribirinden daha fazla yada az ve cok yükseklerde ise dediginiz gibi bir süre sonra net'ten düşersiniz..

Bir virüs programıyla ve casus yazılımları bulabilecek bir programla sisteminizi taratınız...
yelda23 - avatarı
yelda23
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #128
yelda23 - avatarı
Ziyaretçi
Peki, sitenizde casus yazılımları bulabilecek bir program varmi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2005       Mesaj #129
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
https://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=1221&page=2

^ Yukarıdaki sayfada ilk mesajdaki Ad-Aware SE Personal Edition 1.06 bu program oldukca başarılı bir casus tarayıcı programıdır..

Kolay gelsin.

nypd_blue_58 - avatarı
nypd_blue_58
Ziyaretçi
26 Kasım 2005       Mesaj #130
nypd_blue_58 - avatarı
Ziyaretçi
TweakNow PowerPack 2006 adsl hizlandirici programinin ayarlari hakkinda bana bilgi verirmisiniz nasil yapacagim ben bunun ayarlarini bilmioyrum bi mantigi yada sabit ayarlarimi var yoksa deneme yanilma yontemimi uygulayacagim ? bu konuyuda dogru yeremi actim bilmiyorum yan lissa kusura bakmayin saygilar kolay gelsin