| | #2041 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Exp. Servis packleri yüklenizi önereceğim. Ek olarak Shockwave vs gibi flash destekli içerikleride yüklediğinizden emin olun. Benzeri bi sorunu spacesime bir süre giremeyerek yaşadım. Sorunu güncelleme yaparak aştım.
| |
|
| | #2042 (mesaj-linki) | |
slm millet benim internet hata weriyo ya bunun sorununu bilen warsa lütfen yazsın
| |
|
| | #2043 (mesaj-linki) | |
merhaba ben movie maker 2.0 final programını yukledim.Lisanslı program kullanıyorum turkce idi movie maker ama movie maker 2.0 finali yukledim ingilizceye döndü bunu nasıl turkceye ceviririm.Program turkce olmalı idi.Bana yardım edermisiniz.Tşk saygılar merhaba ben movie maker 2.0 final programını yukledim.Lisanslı program kullanıyorum turkce idi movie maker ama movie maker 2.0 finali yukledim ingilizceye döndü bunu nasıl turkceye ceviririm.Program turkce olmalı idi.Bana yardım edermisiniz.Tşk saygılar Son Düzenleyen shellmuzaffer; 29-11-2007 @ 02:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2044 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #2045 (mesaj-linki) | |||||
Bu sorununuzla ilgili biraz daha bilgi veya açıklama yapabilirseniz yardımcı olmamız daha da kolaylaşır. Mesela işletim sisteminiz nedir? Hangi olayları gerçekleştirirken bağlantı sorunu oluşuyor (yani internet explorer dan mı böyle bi hata alıyorsunuz yoksa Windows Live Messengerdan mı? bir de sürümleri nedir iki programın da) Anti-Virüs programı kullanıyorsanız ismi ve sürümü nedir? Bu soruları ve de eklemek istedikleriniz varsa söyleyebilirseniz yardımcı olacak bir sürü arkadaşımız var kesinlikle | |||||
|
| | #2046 (mesaj-linki) | |
|
vista yüklü bilgisyarda bazen durup dururken okuldan bize verilen ip,alt ağ maskesi,varsayılan ağ geçidi,ve dns numaralarını kendi kendine siliyo,tekrar tekrar yazmak gerekiyo,bu sorunu nasıl düzeltebilriz? vista kurulu bi bilgisyar bize okuldan verilen ip,alt ağ maskesi ve dns numaralarını durup dururken siliyor,sebebi ve çözümü ne olabilr? Son Düzenleyen ahmetgns; 06-12-2007 @ 16:17. | |
|
| | #2047 (mesaj-linki) | |
| piranha webcam 2.0 driver yardım arkadaslar bana vista ultimate uyumlu piranha ks1211 webcam driver i lazım nasıl bulabilirim yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden tşkler | |
|
| | #2048 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: piranha webcam 2.0 driver yardım
Bu webcam için kesin bi link yok. Yani destek yer yerince sağlam değil. Ancak webcam inizi ViMicro firması üretiyormuş ve bunun driverları da uyacak şekilde. Vereceğim linkteki driver ı indirip kurmayı deneyin. Bunu acil verdiğim için şu anda en çabuk buna ulaşabildim. Daha sonra bulduğum takdirde yine link verebilirim. Kameranızın tam açıklaması bu ise driver ı olacaktır. PC 1211 veya KS 1211 olarak geçen 6 ışıklı, ışığı kablosundan ayarlanabilen, zoomlu usb pc webcam yani 303. Şu adresten indirin: ZC0303 Webcam Driver Ayrıca bunlarda var. piranha webcam ZC0301H(303) Camera driver için ZC0301H(303) Camera driver - Drivers - PC210.com ZC0302 Camera driver için: ZC0302 Camera driver - Drivers - PC210.com ZC0303 Camera driver için: ZC0303 Camera driver - Drivers - PC210.com ZC0305 Camera driver için: ZC0305 Camera driver - Drivers - PC210.com Bunlarda olmaz ise Piranha Webcam Destek Merkezi ne e-posta yazarak yardım isteyebilirsiniz | |||||
|
| | #2049 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) selam benim yine bir sorunum var bazen ekran donuyor eger 1den fazla sayfa aciksa sag ustteki x isaretini tikladigimda sayfalar birbirinin icine giriyor ve hic bir tus basilmiyor kullanilmiyor baslat bilgisayari kapattan kapatiyorum bazen simdi sonlandirirsan kaydedilmeyecek yaziyor neden ekran donuyor ve tuslar calismiyor? (5 gun once fabrika ayarlarini yaptim ama bu sorun daha oncede bazen oluyordu) | |
|
| | #2050 (mesaj-linki) | |
| nero 8 kurdum süresi geçti kaldıramıyorum imdaaaaaatt
arkadaşlar nero 8 i kurmuş bizim birader 15 günlük kısıtlaması varmış tabi hemen doldu şimdide kaldıramıyorum.aslında kaldırmıştım sistem geri yükleme yaptığım için tekrar geldi şimdide kaldırmak istiyorum (shellmanager veritabanı bozulmuş veya eksik) diye bir yazı çıkıyor çokta yer kaplıyor yardım bekliyorum şimdiden sağolun. ![]() | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |