| | #2081 (mesaj-linki) | |
| Aradım Bakdım En uyqun Yer Burası Heralde USb Sorunum Var..:
Arkadaslar Pc'me Winrollback Adlı BiR Program Kuruyorum.. Bu WindowS'umun Çökmesini V.b Durumları Engelliyor... Ama 3 Sorunum Var 1. Usb Sorunu; Biraz Açmak Gerekirse Bİr Flash BEllek VEya Mp4 Taktıqımda müzik Attıktan SOnra Cıkarınca Pc REsetleniyor 2.Gta Ve Bazı oyunları Calıstırmıyor. 3.Bu Sorun Biraz Karmasık Driver Dan Mı KAynaklanıyor Bilmiyorum Bir SEtup Programını Calıstırdıqımda Java Msn Vs. Bazılarında Yükleme 1 sAat'e Kadar Sürüyor... Yani %1000 YÜkleme Süresi Uzuyor.. Daha Önce Deep Freeze Kullandım Ama Sistemim 2 Günde Bir Çöküyordu Vede Denediqim Diqer Proqramlar:Go BAck,Power Shadow Vs. Winrollback Güsel Ama Su 3 Sorun'u Cözebilsem Daha Güsel Olucak Br Bilgisi Olan Varmı AcabA Proqramın EK YAması VEyatta Benim Yapabilceqim Birsey Yardımlarınız İcin Simdiden Tesekkur Ederim... | |
|
| | #2082 (mesaj-linki) | |
| kardeşim senin pc de epey bi sorun başlıyalım teker teker 1.si öncelikle bi usb driver yukle google dan arat VIA usb 2.0 diye yukle bi bakalım 2.si ya sen ekran kartı driver ını yuklemedin ya da senin ekran kartıyla oyunun minimum gereksinimleri uyuşmuyor 3.kardeşim sen anakart ın driver ınıda yuklememişin fakat orda java nın yuklenmesi zaten uzun surer benden tavsiye formattan bu kadar korkma zaten bilgisayara 4 ayda bir format atılması uygundur. öncelikle format at sora driver ları yukle eğerki driver lar sonradan eklediğin donanımlara uymuyorsa aldığın markanın sitesine gir driverları indir tabi modeline dikkat etmeyi unutma hadi kolay gelsin Son Düzenleyen ahmetgns; 28-12-2007 @ 22:45. Sebep: Peşpeşe alıntı yaparken Çoklu alıntı düğmesini kullanmanızı öneririm, aynı kişiden peşpeşe iki cevap olması iyi olmuyor da, anlayışın için teşekkürler. | |
|
| | #2083 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Benim Demek İstediqim Bu 3 Sorunu Nasıl Halledebilirim Proqram'ın Hatası + Java BEnde MAnual Setup'u VAr YAklasık 17 Sn. De Yüklüor Bu Uzun Bİ VAkit Deqil Ama Wİnrollback Olunca Yaklasık 60 80 Dakika Sürüyor Anlatmak İstediqim Bu.... Proqram'ın ÇAlışma MAntıqı Söyle; Pc Acılırken YEni Bir Disk Olusturuyor C D Sanal Olarka Vede Onla Acılıyor Pc İstediqin Zaman Kaldırabiliosn Korumayı Bİlgim Cok FAsla Deqil Ama Bu Proqramı DÜzeltmem LAsım ÖZellikle USb Ve Gta SOrunu | |
|
| | #2084 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Merhaba! ben dün de mesaj atmıştım ama cevap gelmedi.benim bilgisayarım açılışta C:wındows/systm32\spads.dll yüklemede hata belirtilen modül bulunamadı diyor.ben bir ara messenger dıscovery yüklemiştim fakat kısa bir süre sonra sildim acaba bunun etkisi olabilirmi? ve hata nerede bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler | |
|
| | #2085 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? bu adresten bakarak discovery'i kaldırın. Sorun devam ederse; Eğer XP kullanıyorsanız ve bu hatanın verildiği ilk günleri tam olarak hatırlıyorsan Aşağıdaki bölümlerden 'sistem geri yüklemeye' girin.. Başlat > Programlar > Sistem Araçları > Sistem Geri Yükleme ya da ( Başlat > Çalıştır.. Çalıştır komutuna " restore " yazıp entere basın.) Bu bir sorun çıktığında sık başvurduğumuz bir yöntemdir. Örneğin 2 gün öncesi diyorsan o zaman oradaki takvimden 2 gün öncesi bir tarihi seçeceksiniz, daha sonra ileri ve iş bitti. Bilgisayarın o gün ki haline gelecek fakat o günden bu güne kadar yapmış olduğunuz kurulumlar gidecek. İsterseniz bunu deneyin, ya da isterseniz format atın ama kısa yolu budur.. | |
|
| | #2086 (mesaj-linki) | |
| Nereye Acacagımı Bilemedim BakarmısınıZ... Arkadaşlar Abiler,AbLalar; Bana Flash Programı Lazım..Sizde Vardır Diye Soruyorum.. Varsa Buraya Verebilirmisiniz.. Nereye Acacagımı Aradım Bulamadım o Yüzden Buraya Actım... | |
|
| | #2087 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Son Düzenleyen Blue Blood; 29-12-2007 @ 13:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2088 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2089 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Laptop un 1 tuşu kırıldı ve garantisi yok. Sizce bi çaresi var mı? Yapıştıram daha beter olur mu | |
|
| | #2090 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| eclea2_0 nedir, winrollback, winrollback usb, winrollback usb sorunu, |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 16 Dakika Önce 22:09 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 112 | 1 Gün Önce 02:57 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 4 Gün Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |