PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-12-2007   #2091 (mesaj-linki)
cerenece
internet sayfası yönlendiriliyor..

merhabalar ben internet sitelerine giremiyorum yazdığım adresin dışında başka başka sitelereyönlendiriyor. ve bilgisayar çok yavaşladı yeni format atıldıama durum bu. yönlendirmeyi nasıl kaldırabilirim bilgisayardan teşekkür ederim.

Son Düzenleyen cerenece; 30-12-2007 @ 14:46. Sebep: sanırım yanlış yere yazmışım özür dilerim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 30-12-2007   #2092 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

ceren format atıldı diyorsun ama bana sanki virüs veya trojan benzeri bişey varmış gibi gözüktü(eğer yönlendirdiği siteler hakkında biraz bilgi verirsen anlayabiliriz ne olduğunu )
ama kesin adult sitelere yönlediriyodur eminim...
Eski 30-12-2007   #2093 (mesaj-linki)
powerpoint 2003 de müzik gitmedi

Powerpoint sunumu hazırlarken bir mp3 üde şarkı ekleme metodlarını kullanarak ekledim ve sunum güzel çalıştı ancak bu sunumu mail olarak gönderdiğimde şarkı çalmadı,şarkıyı sadece benim bilgisayarımdayken çalıyor sanırım onun sebebide bilgisayarımda bu parçanın bulunuyor olması böylece kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz.saygılar iyi seneler.
Eski 30-12-2007   #2094 (mesaj-linki)
onur_aLp_k
Cvp: powerpoint 2003 de müzik gitmedi

ewt çünkü powerpoint o dosyayı sace çalar sunuma kaydetmez. kaydetseydi dosya büyürdü.senin bu konuda yapabileceğin şey ise mail atarken mp3 dosyasını da sunumu da mail olarak atmaktır yani bence....
Eski 30-12-2007   #2095 (mesaj-linki)

Cevabınız için teşekkür ederim,ancak bana maille gelen pps sunumlarının bazılarında fon müziği çalmakta bunun sırrı nedir acaba bilgi verebilirseniz sevinirim.
Eski 31-12-2007   #2096 (mesaj-linki)

erhan2007 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Powerpoint sunumu hazırlarken bir mp3 üde şarkı ekleme metodlarını kullanarak ekledim ve sunum güzel çalıştı ancak bu sunumu mail olarak gönderdiğimde şarkı çalmadı,şarkıyı sadece benim bilgisayarımdayken çalıyor sanırım onun sebebide bilgisayarımda bu parçanın bulunuyor olması böylece kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz.saygılar iyi seneler.

Arkadaşaım müzik senin pc de olduğu için pawer.p. onu algılayıp çalıyor nasıl başka pc de çalmasını sağlarım diyorisen yardımcı olayım hazırladığın sunuyu kaydederken dosya menüsüden cd için paketle secenegini kullanacaksın iki secenek sunacaktır cd yaz klasöre kaydet istersen cd ye yazarsın istersen pc nde bir yere kaydersin ok hadi kolay gelsin bu şekilde kaydedersen diğer pclerde şarkı çalar
Eski 31-12-2007   #2097 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

erhan2007 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kardeşim powerpoınt bu işlerde çok basit kalıyor sana proshowgold diye program önereyim kullanımı basittir orta seviye bir programdır güzel geçiş efektleriyle bi slayt şov yapmanı sağlar proshowgold da yaptığın slaytşow buyuk olur yani üst kalite versiyon .avi uzantılı bunu windows movie maker a atıp .wmv ye donusturursen elindeki 70mb lık videon 5-6 mb olur ok kolay gelsin...
Eski 31-12-2007   #2098 (mesaj-linki)
lobos
ICO DOSYASI YARDIM....

Arkadaşlar , internetten bazı icon dosyaları indirdim . Bunlar rar dosyası olarak indi. Sonrasında bunları bir masaüstü klasöre açtım iconlar küçük resim olarak görüntüleniyordu yani görülebiliyordu.Ve dosya türü de SIMGE olarak veriliyordu. Bir gün sonra aynı işlemi yaptım , masaüstüne açtım bu kez küçük resim falan ortada yok.Dosya türü Ico olarak duruyor ve önizleme de yok.
Daha önce bir proram kullanmadım bu iş için yani bilgisayar kendi yapıyordu , hani programı sildim okumuyor falan diyecem.Öyle bir şey de yok . Hasta etti bunu nasıl eski haline getirebiliriz ?
Eski 31-12-2007   #2099 (mesaj-linki)
kompetankedi - avatarı
Cvp: ICO DOSYASI YARDIM....

PicaJet FX V2.5.0.466 Tr
Eski 31-12-2007   #2100 (mesaj-linki)
lobos
Cvp: ICO DOSYASI YARDIM....

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
PicaJet FX V2.5.0.466 Tr
dostum ilgilendiğin için teşekkürler fakat söylediğim gibi ben bu dosyaları daha önce bir klasör içinde küçük resim olarak görüyordum rar dosyasından çıkarınca şu anda çıkarttığımda ise görüntü vermiyor uzantısı ico olrak veriliyor ve okumuyor daha önce uzantısı kendiliğinden SİMGE VERİLİYORDU BEN BİRŞEY YAPMIYORDUM YANİ HERHANGİ BİR DIŞ PROGRAM YOK
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53