| | #2091 (mesaj-linki) | |
| internet sayfası yönlendiriliyor..
merhabalar ben internet sitelerine giremiyorum yazdığım adresin dışında başka başka sitelereyönlendiriyor. ve bilgisayar çok yavaşladı yeni format atıldıama durum bu. yönlendirmeyi nasıl kaldırabilirim bilgisayardan teşekkür ederim.
Son Düzenleyen cerenece; 30-12-2007 @ 14:46. Sebep: sanırım yanlış yere yazmışım özür dilerim. | |
|
| | #2092 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ceren format atıldı diyorsun ama bana sanki virüs veya trojan benzeri bişey varmış gibi gözüktü(eğer yönlendirdiği siteler hakkında biraz bilgi verirsen anlayabiliriz ne olduğunu ) ama kesin adult sitelere yönlediriyodur eminim... | |
|
| | #2093 (mesaj-linki) | |
| powerpoint 2003 de müzik gitmedi
Powerpoint sunumu hazırlarken bir mp3 üde şarkı ekleme metodlarını kullanarak ekledim ve sunum güzel çalıştı ancak bu sunumu mail olarak gönderdiğimde şarkı çalmadı,şarkıyı sadece benim bilgisayarımdayken çalıyor sanırım onun sebebide bilgisayarımda bu parçanın bulunuyor olması böylece kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz.saygılar iyi seneler.
| |
|
| | #2094 (mesaj-linki) | |
| Cvp: powerpoint 2003 de müzik gitmedi
ewt çünkü powerpoint o dosyayı sace çalar sunuma kaydetmez. kaydetseydi dosya büyürdü.senin bu konuda yapabileceğin şey ise mail atarken mp3 dosyasını da sunumu da mail olarak atmaktır yani bence....
| |
|
| | #2095 (mesaj-linki) | |
| Cvp: powerpoint 2003 de müzik gitmedi
Cevabınız için teşekkür ederim,ancak bana maille gelen pps sunumlarının bazılarında fon müziği çalmakta bunun sırrı nedir acaba bilgi verebilirseniz sevinirim.
| |
|
| | #2096 (mesaj-linki) | |
| Cvp: powerpoint 2003 de müzik gitmediArkadaşaım müzik senin pc de olduğu için pawer.p. onu algılayıp çalıyor nasıl başka pc de çalmasını sağlarım diyorisen yardımcı olayım hazırladığın sunuyu kaydederken dosya menüsüden cd için paketle secenegini kullanacaksın iki secenek sunacaktır cd yaz klasöre kaydet istersen cd ye yazarsın istersen pc nde bir yere kaydersin ok hadi kolay gelsin bu şekilde kaydedersen diğer pclerde şarkı çalar | |
|
| | #2097 (mesaj-linki) | |
| Cvp: powerpoint 2003 de müzik gitmedi | |
|
| | #2098 (mesaj-linki) | |
| ICO DOSYASI YARDIM....
Arkadaşlar , internetten bazı icon dosyaları indirdim . Bunlar rar dosyası olarak indi. Sonrasında bunları bir masaüstü klasöre açtım iconlar küçük resim olarak görüntüleniyordu yani görülebiliyordu.Ve dosya türü de SIMGE olarak veriliyordu. Bir gün sonra aynı işlemi yaptım , masaüstüne açtım bu kez küçük resim falan ortada yok.Dosya türü Ico olarak duruyor ve önizleme de yok. Daha önce bir proram kullanmadım bu iş için yani bilgisayar kendi yapıyordu , hani programı sildim okumuyor falan diyecem.Öyle bir şey de yok . Hasta etti bunu nasıl eski haline getirebiliriz ? | |
|
| | #2099 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ICO DOSYASI YARDIM.... | |
|
| | #2100 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: ICO DOSYASI YARDIM....
| |||||
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |