| | #2491 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)dizimde calisiyor hava girisi acik oluyor ve sormasi ayip olmasin ama kompesor nasil yapiliyor? | |
|
| | #2492 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
slm aleyküm arkadaşlar.. harici harddiskin dosya alma boyutunu nasıl yükselte biliriz ? yani biliğisayardan 4 gb büyüklüğündeki bi dosyayı atamıyorum yeterli boş alan yok diyor bunun varmı bi çözümü ?... | |
|
| | #2493 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2494 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)cok teşekür ederim kardeş sabaha kadar ugraşırdım yoksa ben saol.. | |
|
| | #2495 (mesaj-linki) | |||||
Evde elektrikli süpürge vardır...Onun bir yerinden havayı çeker bir yerinden üfler biliyosundur...Sadece sapını üfleyen tarafına geçir diz üstünü ters çevir havayı üstüne üflesin...Tabi dışarda yap bunu evin orta yerinde deneme... | |||||
|
| | #2496 (mesaj-linki) | |
| Fare imleci
Fare imleci ile dosyaları sürükleyerek taşıyamıyorum. Masa üstündeki veya bilgisayarımdaki herhangi bir dosyayı bir yerden diğer bir yere taşıyamıyorum. Simgeleri masa üstüne kilitle seçeneği açık olduğu halde. Bununla ilgili olarak aygıt yöneticisinden fareyi kaldırıp bilgisayarı kapatıp tekrar açtım fakat sorunum çözülmedi. İlgi ve alakanız için teşekkürler. | |
|
| | #2497 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)benim elektrikli supurgede ufleyen taraf cihazin arkasindan cikiyor ve sicak , masada calistiracagim olmazsa fabrika ayarlarini yapsam yavaslamasi duzelirmi? | |
|
| | #2498 (mesaj-linki) | |
|
| | #2499 (mesaj-linki) | |
|
| | #2500 (mesaj-linki) | |||||
Burada gözden kaçırdığımız bir husus var. İE 7 yi tekrar yükledikten sonra İE güncelleştirmelerini yüklediniz mi? Daha önce söylediklerime rağmen hala bu hata sürdüğüne göre İE 7 nin kullandığı ana dosyalarda bir bozulma var ve kaldırıp tekrar yüklendiğinde de sorun giderilemiyor. İE motorunda bi bozulma olsaydı 6. sürümde de dengesiz çalışma devam ederdi. Üzgünüm ancak ya 6 yla birlikte kullanmanız gerekiyor ya da format attıktan hemen sonra güncelleştirmeleri yaparak İE 7 yi kurmalısınız. | |||||
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |