| | #2501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Sistem özellikleriniz nedir ? Hangi işletim sistemini kullanıyosunuz ve SP (Servis Pack 1 - 2 - 3 ? )güncelleme durumunuz nedir ?
| |
|
| | #2503 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #2504 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2505 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Kod: convert C:/FS:NTFS | |
|
| | #2506 (mesaj-linki) | |||||
herhalde aqua real programindan kaynaklanyormus programi kaldirdim ekran pembeye ve beyaza donustu sistem geri yukleme yaptim daha sonra error vermeye basladi internal error an internal error occurred in the initialization stage.the application could not be loadedplease contact application vendor error no 302 tamam yazisi surekli cikiyor | |||||
|
| | #2507 (mesaj-linki) | |
notebook ta usb girişli farelerde sürekli sorun yaşıyorum bazen calışıyor bazen çalışmıyorlar hem kablolu var hem bulututlu var çalışırken birkaç saniye çalışıyor ondansonra calışmıyor
| |
|
| | #2508 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar.bende 120 gblik harddisk var.pc ye takıp çift tıkladığımda birlikte aç penceresi çıkıyor.sağ tıklayıp aç dediğimde açılıyor.bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
| |
|
| | #2509 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Sana vereceğim link'deki dosyayı indir.. Öncelikle Güvenli Kip'de Başlat Bilgisayarını Sonra Bu Dosya İçindekileri Teker Teker Çalıştırıp tıklayıp Enter, Enter Yapacaksınız... Sorunun çözülecektir.. Bir problem çıkarsa tekrar buraya yaz... | |
|
| | #2510 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda' bilgisayarım 'ı tıklayıp c yi veya d yi açmak isteyince " Bu dosyayı açmak için aşağıdaki programlardan birini seçin" diyor. Ne olduğunu anlamadım ne yapmam lazım lütfen yardım
| |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |