Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 253

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #2521
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

önerin için sağol,
demek istiyorum ama verdiğin linkten hiçbirşey inmiyor. hatalı olmadığına eminsen nasıl indiriliyor anlatırmısın. rapidshare olmasındanmı kaynaklanıyor acaba yada başka link te olabirir

Sponsorlu Bağlantılar
hayır link sağlam inmesi lazım 0 kb yazmasına bakma 0 ila 1 arasında bi değer olduğu için rapid 0 kb gösteriyor sen indir bi rar dosyası inecektir

Alıntı
acum adlı kullanıcıdan alıntı

mrb ben vindows xp kullanıyorum ve kaspersky web antivirüs 6.0 sürümü var ve ingilizce gelen virüsleri ben kendim nasıl temizleyebilirim vew virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim bana yardımıc olurmusunuz bu program üzerinden ben virüsleri silebiliyormuyum şimdiden tşklr

kaspersky kendisi gerekeni yapıyor siliyor yani eğer firewall da varsa içinde senin yapman gereken kaspersky ın sana sorduğu programların internete bağlanmasına izin verip vermemek, allow(izin ver) block(yasakla ) yani kısacası herşeyi kasper hallediyor.
Son düzenleyen Blue Blood; 25 Mayıs 2008 17:37 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
acum - avatarı
acum
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #2522
acum - avatarı
Ziyaretçi
tşklr bi sorum daha olacak ben pohotoshop programı indirmeye çalıştım ama olmadı türkçe yamada indirdim fakat olmuyor içeriğindede kendi resmini saç göz rengi gibi değişiklikler yapmak istiyorum bana türkçe olarak bu programı güvenli bi şekilde nereden edineceğimi sölermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar
yardımcı olduğun için tşk ederim Cheerleader
Son düzenleyen acum; 25 Mayıs 2008 18:22 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #2523
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

tşklr bi sorum daha olacak ben pohotoshop programı indirmeye çalıştım ama olmadı türkçe yamada indirdim fakat olmuyor içeriğindede kendi resmini saç göz rengi gibi değişiklikler yapmak istiyorum bana türkçe olarak bu programı güvenli bi şekilde nereden edineceğimi sölermisiniz

yardımcı olduğun için tşk ederim Cheerleader

Adobe PhotoShop CS2 9.0

9.0.2 Update

Photoshop CS3 10 u indirmek için hesap oluşturmanız gerekiyor ve ondan sonra deneme sürümünü indirebilirsiniz.

Adobe Photoshop CS3 10 hesap oluşturma linki

Ancak Adobe, CS3 10 sürümünün sistem gereksinimlerini biraz yüksek tutmuş
Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® veya Intel Core™ Duo (veya uyumlu) işlemci
Microsoft® Windows® XP Service Pack 2 veya Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise (32 bit sürümler için sertifikalıdır)
512 MB RAM
64 MB video RAM
1 GB kullanılabilir sabit disk alanı (yükleme sırasında ek boş alan gerekir)
16 bit video kartıyla 1024x768 monitör çözünürlüğü
DVD-ROM sürücüsü
Multimedya özellikleri için QuickTime 7 yazılımı gerekir
Ürünü etkinleştirmek için Internet veya telefon bağlantısı gerekir

Adobe sitesi Türkçe destek de vermektedir.
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
25 Mayıs 2008       Mesaj #2524
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar dün pc ye bir virüs girdi zar zor sildim ama şimdi internet explorerdan hotmailimi açamıyorum... firefox açıyor ama İE açmıyor açmak açarken şu uyarıyı veriyor..."Oturum açmak için JavaScript gerekiyor Windows Live ID'de oturum açmak için JavaScript gerekiyor. Bu web tarayıcısı JavaScript'i desteklemiyor veya komut dosyaları engellenmiş durumda.Tarayıcınızın JavaScript desteği olup olmadığını saptamak veya komut dosyalarına izin vermek için tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın."javascript de kurdum ama bi türlü olmadı ne yapmam konusunda bir fikri olan varmı???
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2008       Mesaj #2525
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar dün pc ye bir virüs girdi zar zor sildim ama şimdi internet explorerdan hotmailimi açamıyorum... firefox açıyor ama İE açmıyor açmak açarken şu uyarıyı veriyor..."Oturum açmak için JavaScript gerekiyor Windows Live ID'de oturum açmak için JavaScript gerekiyor. Bu web tarayıcısı JavaScript'i desteklemiyor veya komut dosyaları engellenmiş durumda.Tarayıcınızın JavaScript desteği olup olmadığını saptamak veya komut dosyalarına izin vermek için tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın."javascript de kurdum ama bi türlü olmadı ne yapmam konusunda bir fikri olan varmı???

1. Internet Explorer'ı açın.
2. 'Araçlar' menüsü altından 'Internet Seçenekleri'ne girin.
3. Açılan pencerenin 'Güvenlik' sekmesine geçiş yapın.
4. 'Internet' isimli simgeye tıklayın. İlk önce Bölge güvenlik düzeyi'ni Orta'ya alın. Daha sonra alttaki 'Özel Düzey' butonuna tıklatın.

script19ec

script22ca

Deneyin.. Aynı problemi tekrar yaşarsanız şayet buraya yazın...

Saygılar

Not: Ayrıca
Web tarayıcınızın javascript desteği devre dışı bırakılmış. Aşağıda vereceğim siteye girerek web tarayıcınızın javascript desteğini nasıl açabileceğinizi öğrenebilirsiniz..

acum - avatarı
acum
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #2526
acum - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben internete giriş yaptığım sitelerin geçmişini silemiyorum araçlardan internet seçeneklerinden yapıyodum xp ye geçince ben bunu yapamıyorum aynı yerden deniyorum amam 2 sn bekledikten sonra bakıyorum ki silinmemiş yardımcı olurmusunuz tşklrMsn Embarrassed

arkadaşlar cvp alamadım ben hala nasıl silecem ben bu geçmişi internet explordan
Son düzenleyen ahmetgns; 26 Mayıs 2008 21:34 Sebep: Cevabı hemen beklemeyin, sabırlı olun.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #2527
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

arkadaşlar cvp alamadım ben hala nasıl silecem ben bu geçmişi internet explordan

Oradan silinemiyorsa birde windows Gezgininde şu adrese tıklayarak açın. Klasör gizli olduğu için giriş yapamazsınız (Internet Explorer 7 kullanılıyorsa).

C:\Document and Settings\Bilgisayarın kullanıcı adı\Local Settings\History\

Klasörü açtıktan sonra elle silmeyi gerçekleştirebilirsiniz.
firstlady - avatarı
firstlady
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #2528
firstlady - avatarı
Ziyaretçi
?? telefonumu bilgisayara takıyorum usb ile otomatik kullan seçeneği çıkmıyor sadece aç diyorum farklı programlar çıkıyor onlarında hiçbiri desteklemiyor tabiki nasıl düzeltebilirim bu sorunu??
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #2529
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
firstlady adlı kullanıcıdan alıntı

?? telefonumu bilgisayara takıyorum usb ile otomatik kullan seçeneği çıkmıyor sadece aç diyorum farklı programlar çıkıyor onlarında hiçbiri desteklemiyor tabiki nasıl düzeltebilirim bu sorunu??

Telefonunuzla ilgili driver veya programı kurmamış olabilir misiniz?

Örneğin; Nokia telefonlar için Nokia PC Suite kurmak gereklidir.
firstlady - avatarı
firstlady
Ziyaretçi
26 Mayıs 2008       Mesaj #2530
firstlady - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Telefonunuzla ilgili driver veya programı kurmamış olabilir misiniz?

Örneğin; Nokia telefonlar için Nokia PC Suite kurmak gereklidir.

daha önce böyle bir sorunum yoktu rahatlıkla her işimi yapıyordum yeni oldu sadece telefon değil bellek vs takılıncada böyle oluyor