| | #2511 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Hemen alt yazıda Brooklyn in vermiş olduğu linkteki adımları izlerseniz yapabilirsiniz. Not: Bilgisayarı güvenli kipte başlatmak için; sistemi yeniden başlatın ve sürekli F8 e basın. Böylece önünüze işletim sistemi listesi gelecek. Buradan güvenli kipte başlatın seçeneğine gelip enter a basın. Biraz bekledikten sonra (administrator değil) kendi kullanıcı hesabı oturumunuzu açın. Bundan sonra bi uyarıyla soru gelecek ve buna da evet diyerek güvenli kipi açın. Böylece taratma işlemine başlayabilirsiniz. Temizlik yapıldıktan ve sildikten sonra oturumu yeniden başlatarak (F8 e basmadan) kendisinin açılmasını beklemelisiniz ve Brooklyn in vermiş olduğu linki takip ederek devam etmelisiniz. | |
|
| | #2512 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Kullanımı:winrar da çıkarttıktan sonra dosyaya çift tıklayın yeter sürücüleriniz o yanlışı bidaha tekrarlamayacağını göreceksiniz... Bu gibi sorunlar siz antivirüsle bilgisayarı tarattıktan sonra veya virüs girdiği zaman olur çünkü antivirüs virüsle birlikte sistem dosyalarını da silmekte virüsü zaten söylemeye gerek yok o işini yapıyor :] Aşağıda download adresi mevcut... RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #2513 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Pc'deki anormalliğin sebebi 2 tane Rundll32.exe 5 tanede svchost.exe mi ? Firefox dada bazı siteleri açamıyorum Bitcomet tede plugin_emule.exe hata veriyor . Bitcomet'i ( Torrent Programı ) açınca görev yöneticisinde bir anda 20 - 30 tane plugin_emule.exe çıkıyor oda pc yi kitliyor sonuda reset oluyor Çaresi nedir bunun ? ![]() | |
|
| | #2514 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)İlk soruya cevaben hayır diyorum. rundll32.exe nin birisi ekran kartının driver ıyla ilgilidir. İkincisi olarak da ses kartı driver ıdır ve bunların haricinde sistem bölümünden ses ayarlarını açtığınız anda bir rundll32.exe daha çalışmaya başlayacaktır. svchost.exe ler de daha çok ağ ile ilgili olarak çalışır durumdadır. Diğer şekilde temaların çalışması için destek, windows güvenlik duvarının çalışması durumudur. Bir svchost.exe de sadece bir tane hizmet değil, birden çok hizmet çalışır durumdadır. Bunu aslında Hizmetlerden bakarak daha detaylı görebilirsiniz. Not: Hizmetleri açmak için; Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler e baktığınızda o anda başladı yazısıyla görülen hizmetlerden hangisine tıklarsanız o anda çalışır durumda olan servisleri görebilirsiniz. Firefox ile ilgili olarak açamadığınız sitelerden örnekler ve sisteminizle ilgili bilgiler verebilirseniz yardımcı olurum. Bittorrent'te de virüsten dolayı bi bozulma olabilir. Ayrıca site açamama gibi sorunları ortadan kaldırmak için DNS sağlayıcı programcık kullanabilirsiniz. TreeWalk programını öneririm. | |
|
| | #2515 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) pc den kaspersky antivirusu tamamen nasıl kaldırabilirim
| |
|
| | #2516 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Not: Vista kullanıcısıysanız, Program ve Özelliklere gelip kaspersky i kaldırın. Buradan sonra program sizden bilgisyarı yeniden başlatmanızı isteyecek. Oturum tekrar açıldıktan sonra Kaspersky Lab ve Kaspersky Lab Setup Files klasörlerini Program Data içinden son olarak da kayıt defteri içinden silerek tamamen kaldırmış olursunuz. Kayıt defterine girmek için başlat > çalıştır ve regedit yazarak enter a basın. Açılacak olan sayfada HKEY_CURRENT_USER > Software altında Kaspersky başlığının var olup olmadığına bakın. Burada yok ise, HKEY_LOCAL_MACHINE > Software > bu başlığın altında da Kaspersky başlığının olup olmadığına bakın. Bu isimler var ise silin ve işlem tamamen bitmiş olacaktır. | |||||
|
| | #2517 (mesaj-linki) | |||||
demek istiyorum ama verdiğin linkten hiçbirşey inmiyor. hatalı olmadığına eminsen nasıl indiriliyor anlatırmısın. rapidshare olmasındanmı kaynaklanıyor acaba yada başka link te olabirir | |||||
|
| | #2518 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar bnm pc ye yeni program kuramıyorm daha önce böle olmazdı,tam yüklerkenwindows system32 dll nin yeri değiştirilmiş dio kızanlar bişii sildi heralde sistem 32 den format atmadan nasıl halledebilirim bn bu işi | |
|
| | #2519 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Dll for XP | |
|
| | #2520 (mesaj-linki) | |
| silinmeyen virüs dosyaları için yardım edin
benim bilgisayarna virüs programı var ancak yinede virüs girdi.program yeşil normal çalışıyor,ancak bazı klosörlerde dosyalar var vede silinmiyor.silersem çökecek.ne yapmam lazım.bilgisayarım normal çalışıyor.virüs programıda öyle.ama o dosyalar beni rahatsıs ediyor ne yapmalıyım.yardım ederseniz seviirim
| |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |