Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Denetim Masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları > Ses menüsü altındaki ayarları değiştirmeyi ve "Başlat > Çalıştır > dxdiag" ses testlerini yaptınız mı?
Sorunu buldum ama çözemedim!!!
Sorun windowsun ses hizmetini başlatamamasından kaynaklanıyor manuel olarak başlatmayı denedim ama hata mesajı verdi çok uğraştım bu konuyla ilgili çok araştırmada yaptım olmadı
Format çektikten sonra aynı ses kartı sürücüsünü yükledim şu an normal olarak çalıştı ama sadece ses yüzünden format çekmek iyi olmadı bu sorun ikinci defa başıma gelmişti

Neyse yardımlarınız tşk ederim Adminim
Alıntı
lightandstranger adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba arkadaşlar
ben scientific atlanta modemle kablo net üzerinden internete bağlanıyorum modemim tek port ancak usb ve eternet seçenegi var
bende evdeki iki bilgisayarın birini usb den digerinide ethernettenbağlıyorum ikiside internete girebiliyo fakat son günlerde bilgisayarlardan 1 tanesi sürekli internetten düşüyo ve onu tekrar bağlayabilmek için bilgisayarı açıp kapatmam gerekiyo sorun bana kalırsa modemde yada kablo nette degil çünki diger bilgisayar hem usb yle hemde eternetle sorunsuz çalışıyo
bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
teşekkürler
internetten düştüğünüzde bi hata mesajı alıyormusunuz ??? Alıyorsanız hata mesajını yazarmısınız
internetten usb ile bağlandığınız pc mi yoksa ethernet ile bağlandığınız pc mi düşüyor ???
Alıntı
cLewra adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadasım hangi ses kartını kullanıyorsunuz markasını yazarmısınız bu yankılanma sorunu genelde sounmax gibi ses kartlarının programından kaynaklanır o programda yankılanmayı kapatmalısınız
Realteh HD Audio Yöneticisi programında çalıştırdığımız zaman sıfırla diye bir yazı var (üstte ortada) ona bastığınız zaman sorununuz kalkar..
Soundmax ise ondada nasıl yapılıyor ayrıntılı bilmiyorum soundmax programı kullanan bi arkadas açıklasa daha iyi olur