Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 242

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.611 Cevap: 2.932
lightandstranger - avatarı
lightandstranger
Ziyaretçi
16 Nisan 2008       Mesaj #2411
lightandstranger - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar
ben scientific atlanta modemle kablo net üzerinden internete bağlanıyorum modemim tek port ancak usb ve eternet seçenegi var
bende evdeki iki bilgisayarın birini usb den digerinide ethernettenbağlıyorum ikiside internete girebiliyo fakat son günlerde bilgisayarlardan 1 tanesi sürekli internetten düşüyo ve onu tekrar bağlayabilmek için bilgisayarı açıp kapatmam gerekiyo sorun bana kalırsa modemde yada kablo nette degil çünki diger bilgisayar hem usb yle hemde eternetle sorunsuz çalışıyo
bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
teşekkürler
KRALL - avatarı
KRALL
Ziyaretçi
17 Nisan 2008       Mesaj #2412
KRALL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Denetim Masası > Ses Efekti ve Ses Aygıtları > Ses menüsü altındaki ayarları değiştirmeyi ve "Başlat > Çalıştır > dxdiag" ses testlerini yaptınız mı?

Sorunu buldum ama çözemedim!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Sorun windowsun ses hizmetini başlatamamasından kaynaklanıyor manuel olarak başlatmayı denedim ama hata mesajı verdi çok uğraştım bu konuyla ilgili çok araştırmada yaptım olmadı
Format çektikten sonra aynı ses kartı sürücüsünü yükledim şu an normal olarak çalıştı ama sadece ses yüzünden format çekmek iyi olmadı bu sorun ikinci defa başıma gelmişti Msn Happy
Neyse yardımlarınız tşk ederim Adminim Msn Happy

Alıntı
lightandstranger adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar

ben scientific atlanta modemle kablo net üzerinden internete bağlanıyorum modemim tek port ancak usb ve eternet seçenegi var
bende evdeki iki bilgisayarın birini usb den digerinide ethernettenbağlıyorum ikiside internete girebiliyo fakat son günlerde bilgisayarlardan 1 tanesi sürekli internetten düşüyo ve onu tekrar bağlayabilmek için bilgisayarı açıp kapatmam gerekiyo sorun bana kalırsa modemde yada kablo nette degil çünki diger bilgisayar hem usb yle hemde eternetle sorunsuz çalışıyo
bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
teşekkürler

internetten düştüğünüzde bi hata mesajı alıyormusunuz ??? Alıyorsanız hata mesajını yazarmısınız
internetten usb ile bağlandığınız pc mi yoksa ethernet ile bağlandığınız pc mi düşüyor ???

Alıntı
cLewra adlı kullanıcıdan alıntı

LüTFen aciL YArdIm_!!!!!!!!Msn Cry

2+1 Ses sistemi yankılı (ekolu) çalıyor sistem normal ayrLarı fln resimle anlatana tsk edcem lütfen acil yardımMsn LipssealedMsn Confused
LuTFen_!_!_!_!_!_!_!_!

Arkadasım hangi ses kartını kullanıyorsunuz markasını yazarmısınız bu yankılanma sorunu genelde sounmax gibi ses kartlarının programından kaynaklanır o programda yankılanmayı kapatmalısınız Msn Happy

Realteh HD Audio Yöneticisi programında çalıştırdığımız zaman sıfırla diye bir yazı var (üstte ortada) ona bastığınız zaman sorununuz kalkar..
Soundmax ise ondada nasıl yapılıyor ayrıntılı bilmiyorum soundmax programı kullanan bi arkadas açıklasa daha iyi olur Msn Happy
Son düzenleyen KRALL; 17 Nisan 2008 00:45 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
cryptoworks - avatarı
cryptoworks
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #2413
cryptoworks - avatarı
Ziyaretçi
Administrator oturumunda bilgisayarımı açtığımda kablosuz ağa çok rahat bağlanıyorum. Ancak kardeşim kendi oturumunda açsın öyle bağlansın nete diyorum fakat Adminde çok güzel bağlantı varken ve kopmazken ziyaretçi modunda 5 ila 45 saniye içinde gidip gelmeler kopmalar oluyor. Çözemedim olayı.. Hayır PC de sorun var deseeeem neden Adminde açıyorda aynı PC de başka bir oturumda açmıyor? Ne yapabilirim.. Teşekkür ederim..
tlg - avatarı
tlg
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #2414
tlg - avatarı
Ziyaretçi
merhaba asus 20x sata dvd rw aldım.bağlantılarını yaptığımı düşünüyorum.ancak çalıştıramıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
zafersumeyra - avatarı
zafersumeyra
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #2415
zafersumeyra - avatarı
Ziyaretçi
bu kadar mesajın içinde cvp gelir mi bilmem ama sorunumu bir örnekle anlatayım diyelim ki bir dosya indireceğim, açılan o küçük onay penceresinde evet bölümü yok. mesela sık kullanımlara bir site eklemek istiyorum, ekle deyince yine onay kutusunda ekle bölümü çıkmıyor,iptal falan yok yani!yardım???
ahmetaltuntas - avatarı
ahmetaltuntas
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #2416
ahmetaltuntas - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.benim bilgisayar konusunda bilgim yok denecek kadar az.sormak istediğim c sürücüsüne giremiyorum.girmeye kalktığımda birlikte aç tablosu çıkıyor.ne yapmam lazım.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
tarçın - avatarı
tarçın
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #2417
tarçın - avatarı
Ziyaretçi
SELAM BEN VİSTA HOME PREMİUM KULLANIYORUM SON 1 AY YADA 2 AYDIR İNTERNETİMDE PROBLEM ÇIKIYOR ESKİDEN MESSENGERIDA KULLANIMIYODUM ŞİMDİ MESSENGER VAR AMA İNTERNET SAYFAM AÇILMIYOR
HİÇ BİR SAYFAYI AÇMIYOR
SERVİCES PACK 1 DEN Mİ KAYNAKLANIYOR VİRÜSTENMİ ANLAMADIM VİRÜS TARAMASI YAPIYORUM (ANTİVİR) ONDADA BİŞİ ÇIKMIYOR
HİZMETLER KISMINDAN Bİ YERE BAKMIŞTIM ORADA İNTERNETLE İLGİLİ BÜTÜN BAĞLANTILARIM KOPMUŞTU ????
BİDE ANLAMADIĞIM İNTERNETLE BÜTÜN BAĞLANTILARIM KOPMUŞSA BEN MESSENGERI NASIL KULLANABİLİYORUM
ŞAŞTIM KALDIM
FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM. SEBEBİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM
BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
LÜTFENNN
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #2418
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zafersumeyra adlı kullanıcıdan alıntı

bu kadar mesajın içinde cvp gelir mi bilmem ama sorunumu bir örnekle anlatayım diyelim ki bir dosya indireceğim, açılan o küçük onay penceresinde evet bölümü yok. mesela sık kullanımlara bir site eklemek istiyorum, ekle deyince yine onay kutusunda ekle bölümü çıkmıyor,iptal falan yok yani!yardım???

En basit şekilde söylemek gerekirse Internet tarayıcınız bozulmuş. Vista kullanıcısıysanız internet explorer için çıkarılmış güncelleştirmeler var. Güncelleştirme yapılmadan kullanıldığında söylediğiniz tarzda birçok hataya maruz kalınıyor. Microsoft un yaptığı işletim sistemi hiçbir zaman % 80 lere ulaşmayan bir erişim sağlıyor. Yani demek istediğim çıktıktan bir ay sonra bile bir sürü hatalara bir sürü güncelleştirmeler yayınlıyor. Windows XP kullanıcıysanız internet tarayıcınızı kaldırıp (tamamen kaldırma; kayıt defterinden ve de program files - Kullanıcı adı altındaki tarayıcıyla ilişkili klasörleri de silmelisiniz) tekrar kurun.

Alıntı
tarçın adlı kullanıcıdan alıntı

SELAM BEN VİSTA HOME PREMİUM KULLANIYORUM SON 1 AY YADA 2 AYDIR İNTERNETİMDE PROBLEM ÇIKIYOR ESKİDEN MESSENGERIDA KULLANIMIYODUM ŞİMDİ MESSENGER VAR AMA İNTERNET SAYFAM AÇILMIYOR
HİÇ BİR SAYFAYI AÇMIYOR
SERVİCES PACK 1 DEN Mİ KAYNAKLANIYOR VİRÜSTENMİ ANLAMADIM VİRÜS TARAMASI YAPIYORUM (ANTİVİR) ONDADA BİŞİ ÇIKMIYOR
HİZMETLER KISMINDAN Bİ YERE BAKMIŞTIM ORADA İNTERNETLE İLGİLİ BÜTÜN BAĞLANTILARIM KOPMUŞTU ????
BİDE ANLAMADIĞIM İNTERNETLE BÜTÜN BAĞLANTILARIM KOPMUŞSA BEN MESSENGERI NASIL KULLANABİLİYORUM
ŞAŞTIM KALDIM
FORMAT ATMAK İSTEMİYORUM. SEBEBİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM
BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
LÜTFENNN

Hizmetlerden baktığınızda ağ hizmetleri ile ilgili herhangi bir bölümü kapatmış olabilirsiniz veya sizden ayrı olarak kendince bi değişiklik yapmış olabilir. Size olması gereken hizmetlerin olması gereken şekillerini yazayım kısaca.

Ağ bağlantıları = Elle
Ağ depo arabirim hizmeti = Otomatik
Ağ konumu tanıma = Otomatik
Ağ listesi hizmeti = Otomatik
DNS İstemcisi = Otomatik
IP Yardımcısı = Otomatik

Son söylemek istediğimde Internet Explorer kullanıyorsanız, Windows Bileşenlerinde herhangi bir bozulma olabilir diye düşünerek Firefox, Opera veya herhangi bir internet tarayıcısı deneyerek öğrenebilirsiniz. Messenger dan ulaşıp da tarayıcı üzerinden gidememe durumuna dayanarak böyle bişey yapabilirsiniz.

Bunlarla da hiçbir şekilde sonuç alamıyorsanız format atmaktan başka pek bir çare gözükmüyor. Ancak sorun yaşamamak için formattan hemen sonra masaüstü ekranı geldiğinde yapmanız gereken ilk şey güncelleştirmeleri ve de sonrasında da Servis Paketi 1 i yüklemelisiniz ki sonrasında programlar çalıştığında herhangi bir hata veya problemle karşılaşmamak için
tarçın - avatarı
tarçın
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #2419
tarçın - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim eve gider gitmez deneyeceğim ellerine sağlık şimdiden bu arada ben hiç bi ayarıyla oynamadım format atmak taraftarı değiliz onu için böle çabalıyorum inş. atak zorunda kalmayız Msn ThinkingMsn Wink
sheythun - avatarı
sheythun
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #2420
sheythun - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetaltuntas adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.benim bilgisayar konusunda bilgim yok denecek kadar az.sormak istediğim c sürücüsüne giremiyorum.girmeye kalktığımda birlikte aç tablosu çıkıyor.ne yapmam lazım.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

sorununu doğru anladıysam eğer: buna sebep olan bazı virüsler var. copy.exe temp2.exe host.exe virüsü gibi...

Buraya Tıklayarak karşına gelen yazılımı indir. Bilgisayarını GÜVENLİ KİPTE aç, sonra bu indirdiğin şeyi çalıştır... Daha sonra bilgisayarını yeniden başlat. Sorunun eğer benim tahmin ettiğim sebepleyse çözülecektir...
Son düzenleyen sheythun; 21 Nisan 2008 22:39 Sebep: link düzenleme