| | #2521 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
mrb ben vindows xp kullanıyorum ve kaspersky web antivirüs 6.0 sürümü var ve ingilizce gelen virüsleri ben kendim nasıl temizleyebilirim vew virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim bana yardımıc olurmusunuz bu program üzerinden ben virüsleri silebiliyormuyum şimdiden tşklr
| |
|
| | #2522 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)hayır link sağlam inmesi lazım 0 kb yazmasına bakma 0 ila 1 arasında bi değer olduğu için rapid 0 kb gösteriyor sen indir bi rar dosyası inecektir Son Düzenleyen Blue Blood; 25-05-2008 @ 18:37. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2523 (mesaj-linki) | |
tşklr bi sorum daha olacak ben pohotoshop programı indirmeye çalıştım ama olmadı türkçe yamada indirdim fakat olmuyor içeriğindede kendi resmini saç göz rengi gibi değişiklikler yapmak istiyorum bana türkçe olarak bu programı güvenli bi şekilde nereden edineceğimi sölermisiniz yardımcı olduğun için tşk ederim Son Düzenleyen acum; 25-05-2008 @ 19:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2524 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Adobe PhotoShop CS2 9.0 9.0.2 Update Photoshop CS3 10 u indirmek için hesap oluşturmanız gerekiyor ve ondan sonra deneme sürümünü indirebilirsiniz. Adobe Photoshop CS3 10 hesap oluşturma linki Ancak Adobe, CS3 10 sürümünün sistem gereksinimlerini biraz yüksek tutmuş Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® veya Intel Core™ Duo (veya uyumlu) işlemci Microsoft® Windows® XP Service Pack 2 veya Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise (32 bit sürümler için sertifikalıdır) 512 MB RAM 64 MB video RAM 1 GB kullanılabilir sabit disk alanı (yükleme sırasında ek boş alan gerekir) 16 bit video kartıyla 1024x768 monitör çözünürlüğü DVD-ROM sürücüsü Multimedya özellikleri için QuickTime 7 yazılımı gerekir Ürünü etkinleştirmek için Internet veya telefon bağlantısı gerekir Adobe sitesi Türkçe destek de vermektedir. | |
|
| | #2525 (mesaj-linki) | |
| İE hatası
arkadaşlar dün pc ye bir virüs girdi zar zor sildim ama şimdi internet explorerdan hotmailimi açamıyorum... firefox açıyor ama İE açmıyor açmak açarken şu uyarıyı veriyor..."Oturum açmak için JavaScript gerekiyor Windows Live ID'de oturum açmak için JavaScript gerekiyor. Bu web tarayıcısı JavaScript'i desteklemiyor veya komut dosyaları engellenmiş durumda.Tarayıcınızın JavaScript desteği olup olmadığını saptamak veya komut dosyalarına izin vermek için tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın."javascript de kurdum ama bi türlü olmadı ne yapmam konusunda bir fikri olan varmı???
| |
|
| | #2526 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İE hatası2. 'Araçlar' menüsü altından 'Internet Seçenekleri'ne girin. 3. Açılan pencerenin 'Güvenlik' sekmesine geçiş yapın. 4. 'Internet' isimli simgeye tıklayın. İlk önce Bölge güvenlik düzeyi'ni Orta'ya alın. Daha sonra alttaki 'Özel Düzey' butonuna tıklatın. ![]() ![]() Deneyin.. Aynı problemi tekrar yaşarsanız şayet buraya yazın... Saygılar Not: Ayrıca Web tarayıcınızın javascript desteği devre dışı bırakılmış. Aşağıda vereceğim siteye girerek web tarayıcınızın javascript desteğini nasıl açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.. | |
|
| | #2527 (mesaj-linki) | |
|
arkadaşlar ben internete giriş yaptığım sitelerin geçmişini silemiyorum araçlardan internet seçeneklerinden yapıyodum xp ye geçince ben bunu yapamıyorum aynı yerden deniyorum amam 2 sn bekledikten sonra bakıyorum ki silinmemiş yardımcı olurmusunuz tşklr ![]() arkadaşlar cvp alamadım ben hala nasıl silecem ben bu geçmişi internet explordan Son Düzenleyen ahmetgns; 26-05-2008 @ 22:34. Sebep: Cevabı hemen beklemeyin, sabırlı olun. | |
|
| | #2528 (mesaj-linki) | |||||
Oradan silinemiyorsa birde windows Gezgininde şu adrese tıklayarak açın. Klasör gizli olduğu için giriş yapamazsınız (Internet Explorer 7 kullanılıyorsa). C:\Document and Settings\Bilgisayarın kullanıcı adı\Local Settings\History\ Klasörü açtıktan sonra elle silmeyi gerçekleştirebilirsiniz. | |||||
|
| | #2529 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) ?? telefonumu bilgisayara takıyorum usb ile otomatik kullan seçeneği çıkmıyor sadece aç diyorum farklı programlar çıkıyor onlarında hiçbiri desteklemiyor tabiki nasıl düzeltebilirim bu sorunu?? | |
|
| | #2530 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Telefonunuzla ilgili driver veya programı kurmamış olabilir misiniz? Örneğin; Nokia telefonlar için Nokia PC Suite kurmak gereklidir. | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |