Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 255

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 969.652 Cevap: 2.932
acum - avatarı
acum
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #2541
acum - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben pc deki sorunumu çözemedim internet explorerdeki geçmişi silmek istiyorum google deki geçmişi internet yardımıda açılmıyo nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olurmusunuz tşklr
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #2542
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
acum adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben pc deki sorunumu çözemedim internet explorerdeki geçmişi silmek istiyorum google deki geçmişi internet yardımıda açılmıyo nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olurmusunuz tşklr

Internet Explorer ı kaldırmadan üstüne yine aynısını kurun ve sistemi yeniden başlatın. Altıncı sürümü kullanıyorsanız 7 yi yükleyin.
Sponsorlu Bağlantılar
secretyucel - avatarı
secretyucel
Ziyaretçi
27 Mayıs 2008       Mesaj #2543
secretyucel - avatarı
Ziyaretçi
arkadaaslar ben pc acarken verifying DMI pool data......... update success yazısı cıkıyor onceden boyle bıse yoktu sorun nedır acaba yardımcı olursanız sevınırım
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
27 Mayıs 2008       Mesaj #2544
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
acum adlı kullanıcıdan alıntı

Tam olarak neyi silmek istiyorsun, internet explorer sürümün ne diye sormuştum ama hala onlara cevap vermiyor, sorunun çözülmediğini söylemeye devam ediyorsun.

Şimdi bir cümlende "googledeki geçmiş" geçiyor, tüm meselen buysa aç google sayfasını, arama satırına bir kez tıkla, önceden yaptığın aramaların listesi çıkar. Birincinin üzerine gel farenle, klavyendeki Delete tuşunu basılı tut. Bütün liste temizlenince Delete tuşunu bırakabilirsin. Oldu mu şimdi?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
28 Mayıs 2008       Mesaj #2545
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
sugar_kiz adlı kullanıcıdan alıntı

arkadasımın pc sine bunu indiremeyis ben indirsem ağdan da cekilmiyor engellenmiş oda.Asıl amacım regedite ulasabilmek.Baska bir yolu yokmu acaba

Alıntı

sürücümüs olmadığından diskete kaydetmemiştik bisde Msn Sad manuel olarak elle yazsam bu link i olurmu eğer olursa bide nereye yazıcamı söylerseniz minnettar olurum.Tşkler...

sürücü yok pc lerimisde maalesefMsn Sad bu proğramı indirmek zorudayım ölemi?

Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazıp enter'layın.

"Çalıştır" da devre dışıysa, Başlat > Programlar > Donatılar > Komut İstemi

penceresini açın ve orada gpedit.msc yazıp enter'layın.

Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Sistem ekranına gelin.

Sağ taraftaki "Kayıt Defteri düzenleme araçlarına erişimi engelle" seçeneğine çift tıklayın, "Devre Dışı" seçeneğini işaretleyin, "Uygula" ve "Tamam" tuşlarına tıklayın.

Artık regedit.exe'yi çalıştırıyor olabilmeniz gerekli.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
acum - avatarı
acum
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #2546
acum - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BEN saç göz değişimi yapan türkçe pohotoşhop indirmek istiyoom bunlar 30 gün süreli oluyomuş dorumu bedava bi sürüm varmı bana bu konuda açıklamalı bi cvp verirseniz çook sevinecem tşklr
gengstar - avatarı
gengstar
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #2547
gengstar - avatarı
Ziyaretçi
ya bende diz üstü pc var ingilizce turkçeye nasıl çevirebilirim
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #2548
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gengstar adlı kullanıcıdan alıntı

ya bende diz üstü pc var ingilizce turkçeye nasıl çevirebilirim

Eğer Windows XP kullanıcısısıysan alttaki linkten indirip kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattığında Türkçe olmuş halde kullanabilirsin.

Windows XP İngilizceyi Türkçeye Çevirme
sugar_kiz - avatarı
sugar_kiz
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #2549
sugar_kiz - avatarı
Ziyaretçi
Yardımlarınız için çok teşekkürler ama hala regedite ulasabilmiş deilim Msn Sad
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
29 Mayıs 2008       Mesaj #2550
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Yardımlarınız için çok teşekkürler ama hala regedite ulasabilmiş deilim Msn Sad

Bunun gibi sorunlar için küçük bir program var ve bu program Enable Registry Edit, Enable Ctrl+Alt+Del (Görev yöneticisi) ve Enable Folder Options (Dosya özellikleri; gizli dosyaları göster - gösterme özelliğinin çalışmama durumu) özellikleriyle Enable All düğmesine tıkladığınızda açıp açmama problemini ortadan kaldırmaya yarar.

Problem Giderme Programı