PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 18-10-2005   #21 (mesaj-linki)
baygüray

hello benim bi mercury marka cd write var bilgisayarım mı açıp kapadığım da bazen görüyo bazen gör müyo ne yapmalıyım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 19-10-2005   #22 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

baygüray adlı kullanıcıdan alıntı
hello benim bi mercury marka cd write var bilgisayarım mı açıp kapadığım da bazen görüyo bazen gör müyo ne yapmalıyım
Şayet içinde başlangıçta veya daha sonra cd varsa çıkar :... bazı cd ler ve içindeki yazılımlar çakışmaya neden olur ve program cd sürücüyü görmez veya kayıp eder ( genelde kırık, kötü yazılmış, cd'ler )
Eski 20-10-2005   #23 (mesaj-linki)
First_Class - avatarı

Arkadaşlar Çözemediğim bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bu yerel Ağ Durumu Bağlantısındaki Gelen Giden Sayısı Anormal bir şekilde artış gösteriyor daha internette hiçbir program bağlı değilken binleri buluyor sonra internet explorer yada başka bir browser açtığımda bu rakam milyonlara kadar ulaşıyor en son 775.451.215 gibi bir sayı gördüm. bu da bende doğal olarak bilgisayarımda bir virüs yada trojan olma ihtimalini aklıma getirdi. taramadığım virüs ve spy programı kalmadı. onlarda bir kaç ıvır zıvır buldu ama sorun hala devam ediyor. Ethernet kartını kaldırıp tekrar kurdum. başka browser denedim yok bu sorunu çözemedim. sizden önerilerinizi bekliyorum

Tarattığım Programlar
Norton 2003
Mcafe İnternet securtiy 2005
Mks 2005
Kaspersky
Avast
Nod32
AntiVir
Bitdifendir
SpyBot
Microsoft Anti Spy
Ad-aware
X-cleaner

Not: 1 Bütün Programları Güncelledikten sonra tarattım.
2 Ağda Bir veri akışı yokken bunu yapıyor

Son Düzenleyen First_Class; 20-10-2005 @ 15:22.
Eski 20-10-2005   #24 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

MSN Messenger açık mı ?

Ve büyük görüntü resmi özelliği ya da dinamik görüntü resmi kullanıyor musunuz?
Eski 20-10-2005   #25 (mesaj-linki)
First_Class - avatarı

Windows Messenger kullanıyorum doğal olarak söylediğiniz özellikleri kullanmıyorum. artı messenger açık olsada olmasada aynı şeyi yapıyor
Eski 20-10-2005   #26 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

First_Class adlı kullanıcıdan alıntı
Windows Messenger kullanıyorum doğal olarak söylediğiniz özellikleri kullanmıyorum. artı messenger açık olsada olmasada aynı şeyi yapıyor
Tüm program ve web sayfalarını kapatın >> Ms-Dos komut penceresini açın netstat -a yazın ve enterleyin size o andaki makinanıza bağlı ipler ve site adresleri çıkar : anladığım kadar şüpheleniyorsunuz makinadaki yabancı kaynaklardan bu size yardımcı olacak > netstat 'dan sonra boşluk ve -a yazın unutmayın >> kolay gelsin
Eski 21-10-2005   #27 (mesaj-linki)
First_Class - avatarı

Tekrar merhaba cevaplar için teşekkür ederim. ama sanırım sorun bir trojan yada bir virüs değilmiş. Sorun gelen giden sayısının byte olarak gösterilmesiymiş normalde Paketler yazan yerde bende byte yazıyor byte olarak gösterdiği içinde rakamlar bu kadar yüksek çıkıyormuş. bu byte yazan yeri geri nasıl paketlere çevirebilirim. aradım aradım bulamadım...
Eski 21-10-2005   #28 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Tekrar merhaba cevaplar için teşekkür ederim. ama sanırım sorun bir trojan yada bir virüs değilmiş. Sorun gelen giden sayısının byte olarak gösterilmesiymiş normalde Paketler yazan yerde bende byte yazıyor byte olarak gösterdiği içinde rakamlar bu kadar yüksek çıkıyormuş. bu byte yazan yeri geri nasıl paketlere çevirebilirim. aradım aradım bulamadım...
Yanlış alarm haaa...! olsun bu arada bazı bilgileri dağarcığına almış oldun :.... sadece ifade yetersizliğin devam ettiğinden sorunu tam anlamış değilim.?... Paketler nerde olması lazım...? Paketler derken nereye bakıyorsun...? daha evvel gördün mü...? adı geçen ağ bağlantılarında mevcut çalışan bağlantı panosu ve özelikler kısmı ise bu pencerelerin hiç birinde yok o sözünü ettiğin Paketler..? kısaca bu Paketler ne işe yarıyor...? açıklasan tam olarak örnek > başlat > denetim masası > gibi bekliyorum...!
Eski 21-10-2005   #29 (mesaj-linki)
First_Class - avatarı

O zaman resimle anlatmaya çalışayım. bu sorunlu bilgisayar değil şuan işteyim sorunlu olan evdeki pc. daire içindeki paketler kısmından bahsediyorum burası evdeki pcde byte olarak gözüküyor ve bunun için rakamlar 775.451.215 buralara kadar yükseliyor bu bir sorun değil belki ama yinede bu byte yazan yeri paketlere çevirmek istiyorum. ama nasıl yapacağımı bulamadım... umarım açıklayıcı olmuştur...
Eski 21-10-2005   #30 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

O zaman resimle anlatmaya çalışayım. bu sorunlu bilgisayar değil şuan işteyim sorunlu olan evdeki pc. daire içindeki paketler kısmından bahsediyorum burası evdeki pcde byte olarak gözüküyor ve bunun için rakamlar 775.451.215 buralara kadar yükseliyor bu bir sorun değil belki ama yinede bu byte yazan yeri paketlere çevirmek istiyorum. ama nasıl yapacağımı bulamadım... umarım açıklayıcı olmuştur...
Valla arkadaşım ilk defa böyle bir konuya rastladım değiştirme yapman imkansız gibi zira o mesaj panosu program içinde çalışan bir çeşit dosyadır yani kurcalaman olanaksız :.. benim şahsi kanattim ya eski bir xp sürümüne aittir çünkü son 2 senedir başka makinalarda kullandığım ve hatta benim de şu an makinamda olan ( ki son sürümüdür ve lisanslıdır) bayt yazar :... ve şayet buna ait bir gelişme olursa forumda açıklasan fena olmaz zira önemli olmayan bir konu ve şiddetle kafayı takmış durumundasın bu olaya :... müsterih ol biraz ve xp yi türkçeye çevirenlere sor :... zira belki bilir belki bilmesin ilk defa win 95 piyasaya çıkınca türkçesi 97 senesinde ilk sürüldü piyasaya hemen hemen her yeri türkçe olmasına karşın ( eksiği bol ) tam lazım olan help kısmı aynen ingilizce yazardı yardım alman için tıklasan yardımın tamamı ingilizce idi :... o yüzden ha paketler ( ne demekse..? gösterdiği yer bant genişliğidir bu arada) ha bayt ( ki byte yazılır ingilizce ) ve fazla da önemi yoktur zira biz kendi türkçemizi bile katlediyoruz varsın biraz da yabancı lisanı katledelim.... > sağlıcakla kal kolay gelsin

Son Düzenleyen Blue Blood; 21-10-2005 @ 18:38.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 5 Saat Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53