| | #21 (mesaj-linki) | |
|
hello benim bi mercury marka cd write var bilgisayarım mı açıp kapadığım da bazen görüyo bazen gör müyo ne yapmalıyım
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Arkadaşlar Çözemediğim bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler Bu yerel Ağ Durumu Bağlantısındaki Gelen Giden Sayısı Anormal bir şekilde artış gösteriyor daha internette hiçbir program bağlı değilken binleri buluyor sonra internet explorer yada başka bir browser açtığımda bu rakam milyonlara kadar ulaşıyor en son 775.451.215 gibi bir sayı gördüm. bu da bende doğal olarak bilgisayarımda bir virüs yada trojan olma ihtimalini aklıma getirdi. taramadığım virüs ve spy programı kalmadı. onlarda bir kaç ıvır zıvır buldu ama sorun hala devam ediyor. Ethernet kartını kaldırıp tekrar kurdum. başka browser denedim yok bu sorunu çözemedim. sizden önerilerinizi bekliyorum Tarattığım Programlar Norton 2003 Mcafe İnternet securtiy 2005 Mks 2005 Kaspersky Avast Nod32 AntiVir Bitdifendir SpyBot Microsoft Anti Spy Ad-aware X-cleaner Not: 1 Bütün Programları Güncelledikten sonra tarattım. 2 Ağda Bir veri akışı yokken bunu yapıyor Son Düzenleyen First_Class; 20-10-2005 @ 15:22. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger açık mı ? Ve büyük görüntü resmi özelliği ya da dinamik görüntü resmi kullanıyor musunuz? | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
|
Windows Messenger kullanıyorum doğal olarak söylediğiniz özellikleri kullanmıyorum. artı messenger açık olsada olmasada aynı şeyi yapıyor
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |||||
|
| |||||
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Tekrar merhaba cevaplar için teşekkür ederim. ama sanırım sorun bir trojan yada bir virüs değilmiş. Sorun gelen giden sayısının byte olarak gösterilmesiymiş normalde Paketler yazan yerde bende byte yazıyor byte olarak gösterdiği içinde rakamlar bu kadar yüksek çıkıyormuş. bu byte yazan yeri geri nasıl paketlere çevirebilirim. aradım aradım bulamadım... | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||
|
olsun bu arada bazı bilgileri dağarcığına almış oldun :.... sadece ifade yetersizliğin devam ettiğinden sorunu tam anlamış değilim.?... Paketler nerde olması lazım...? Paketler derken nereye bakıyorsun...? daha evvel gördün mü...? adı geçen ağ bağlantılarında mevcut çalışan bağlantı panosu ve özelikler kısmı ise bu pencerelerin hiç birinde yok o sözünü ettiğin Paketler..? kısaca bu Paketler ne işe yarıyor...? açıklasan tam olarak örnek > başlat > denetim masası > gibi bekliyorum...! | |||||
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| O zaman resimle anlatmaya çalışayım. bu sorunlu bilgisayar değil şuan işteyim sorunlu olan evdeki pc. daire içindeki paketler kısmından bahsediyorum burası evdeki pcde byte olarak gözüküyor ve bunun için rakamlar 775.451.215 buralara kadar yükseliyor bu bir sorun değil belki ama yinede bu byte yazan yeri paketlere çevirmek istiyorum. ama nasıl yapacağımı bulamadım... umarım açıklayıcı olmuştur... | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
|
:... o yüzden ha paketler ( ne demekse..? gösterdiği yer bant genişliğidir bu arada) ha bayt ( ki byte yazılır ingilizce ) ve fazla da önemi yoktur zira biz kendi türkçemizi bile katlediyoruz varsın biraz da yabancı lisanı katledelim.... > sağlıcakla kal kolay gelsin Son Düzenleyen Blue Blood; 21-10-2005 @ 18:38. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 5 Saat Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |