PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 24-10-2006   #881 (mesaj-linki)
erginrich - avatarı
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Selam Arkadaşlar ilk kez bir forma mesaj yazıyorum.. Herkesin bayramını kutluyorum. Fakat bir de sorum olacak uzatmiimmm... Msn de karşıdakin resmi bende gozukmuo avatarda sorun ondamı bendemi ilgilenirseniz teskkur ederim...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 24-10-2006   #882 (mesaj-linki)
bymcmusa

merhabalar benım sorunum şu 2 hafta önce bilgisyarım 1'ere 2'şer saniye aralıklar kasmaya basladı (donmaya) bunun yuzunden bılgısayarıma 100 kusur programın herhangı bırısınden kaynaklarınıyor dıye dusunup format attım komple hdd sıldım format atalı 2 gun oldu sorun hala devam edıyor bırde soyle denedım ctrl+alt+delete Windows görev göneticisi işlerlere girdim bide baktım sistem boşta işlemi CPU %90 sanıyede bı %10 %90 arasında degıstırıyor oradanda performansa gırdım ordada cpu kullanımı 90& kullanım gorunuo sızce ne yapmalıyım aciill helppp
Eski 26-10-2006   #883 (mesaj-linki)

MSN ÜZERİNDEN AYNI DOSYADAN BİRÇOK KEZ ALDIĞIMDA AYNI DOSYAYI ESKİ DOSYANIN ÜZERİNE NASIL KAYIT YAPABİLİRİM.
Eski 26-10-2006   #884 (mesaj-linki)
gecelerinlordu
işlemci seçimi hangisini önerirsiniz...

arkadaşlar kolay gelsin. yeni bir bilgisayar kurmak isityorum. ancak hangi işlemci tabanını kurayım bir türlü seçim yapamadım. kullanan veya bu işlerde deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum... aşağıdaki hangi işlemciyi seçeyim. seçim lerimizi hız, sıcaklık, güç tüketimi ve fiyat olarak belirtirsek sevinirim. saygılar...

INTEL PENTIUM D 945 3.4 GHZ 2X2MB CACHE 800 MHZ 65 NM

Core2 Duo E6300, 1.86 GHz, 64 Bit, 2 MB L2 Cache, 1066MHz, 65 Nm

bu işlemcilerin bir birinden farkları sadece saat hızları veya ön bellek büyüklüğünden mi kaynaklanıyor....
Eski 27-10-2006   #885 (mesaj-linki)
barandeniz - avatarı

WLM sorun:
Sorun Gider diyorum sistem dosyasında hata var diyor. Onar diyorum "Sistem dosyanızda ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler var.Messenger'ın sistem dosyanızı temizlemesini ister misiniz?"evet dedikten sonra onarim tamamlandi diyor we tekrar baglanmaya calisiyor ama surekli oturum aciliyor diyor ama hic bi gelisme yok acaba ayni sorunla karsilasan arakadaslar warsa paylasirlarsa cok sewinirim.....
Eski 27-10-2006   #886 (mesaj-linki)

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz?

daha önce kullandığım kameranın usb girişini çıkarıp başka birşey takmak zorunda kalmışdım fakat kamerayı tekrar takınca yeni donanım hatası verdi. cd yi kurmama rağmen çalışmadı . birkaç kez kaldırıp tekrar kurmama rağmen çalıştıramadım. en son denememde programı ne silebiliyorum nede kaldırabiliyorum.bana aşağıdaki hatayı veriyor

>SetupDLL/SetupDLL.cpp(409)
$7.0.100.1342
@Windows XP service pack2 (2600) IE 6.0.2900.2180

lütfen yardım edebilirmisiniz
tşkler
Eski 27-10-2006   #887 (mesaj-linki)
DonJuan1

selam ben yeni üye oldum bi çok sorunum var pc hakkında umarım yardmcı olursunuz bana vürüs gönderme prog lazım yardımcı olursanız sevinirim
Eski 27-10-2006   #888 (mesaj-linki)
ELeCtRiC

DonJuan1 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam ben yeni üye oldum bi çok sorunum var pc hakkında umarım yardmcı olursunuz bana vürüs gönderme prog lazım yardımcı olursanız sevinirim
Hack konularında yardımcı olmuyorlar arkadaşlar sanırım. Bu konularda yasal olmayan bilgiler veren daha farklı forumlar var. Oralardan bilgi edinebilirsin, burada ki insanlar, gayet yasal şeyler yapıyorlar. Paylaşımlar saygın insanlar tarafından yapılıyor...
Eski 27-10-2006   #889 (mesaj-linki)
eco

WİNDOWS MOVİE MAKER eski surumu varmı arkadaslar? yenı surum yanılmıyorsam 2.0 ya da 2.1 ındırdım ama ılerıde donma tıkanma oluyor.hemde baska sıtelerde ındırdım gene aynı sorun meger herkesde oluyormus.bana eskı surumu lazım.şimdiden ilgilenen olursa sağolsun
Eski 27-10-2006   #890 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

eco adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
WİNDOWS MOVİE MAKER eski surumu varmı arkadaslar? yenı surum yanılmıyorsam 2.0 ya da 2.1 ındırdım ama ılerıde donma tıkanma oluyor.hemde baska sıtelerde ındırdım gene aynı sorun meger herkesde oluyormus.bana eskı surumu lazım.şimdiden ilgilenen olursa sağolsun
Yeni sürüm 2.1...Eski sürümden kastınız 2.0 ise, Download linki aşağıda...

Windows Movie Maker 2.0
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53