slm benim bilgisayarda bi problem var windowsu yeni yükledim ve microsoftun sitesinden update yapmaya çalıştığımda:
Bu Windows hizmetlerinden bir veya daha fazlası çalışmadığından site devam edemiyor: - Otomatik Güncelleştirmeler (sitenin bilgisayarınızla ilgili yüksek öncelikli güncelleştirmeleri algılamasını, karşıdan yüklemesini ve kurmasını sağlar)
- Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti (BITS) (güncelleştirmelerin daha hızlı bir şekilde ve işlemin kesilmesi durumunda sorunsuz olarak karşıdan yüklenmesini sağlar)
- Olay Günlüğü (gerekirse sorun gidermeye yardımcı olmak için güncelleştirme etkinliklerinin kaydını tutar)
Bu hizmetlerin etkin durumda olduğunu doğrulamak için:
1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
2. services.msc yazın ve Tamam'ı tıklatın.
3. Hizmet listesinde, Otomatik Güncelleştirmeler'i çift tıklatın ardından Özellikler'i tıklatın.
4. Başlangıç türü listesinde Otomatik'i seçin ve Uygula'yı tıklatın.
5. Hizmet durumunun Başladı olduğunu doğrulayın, Hizmet Durumu Durduruldu ise Başlat düğmesini tıklatın.
6. Hizmet listesinde Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti'ni (BITS) çift tıklatın ve ardından Özellikler'i tıklatın.
7. Başlangıç türü listesinde Elle'yi seçin ve Uygula'yı tıklatın.
8. Hizmet durumunun Başladı olduğunu doğrulayın, Hizmet Durumu Durduruldu ise Başlat düğmesini tıklatın.
9. Hizmet listesinde Olay Günlüğü'nü çift tıklatın ve ardından Özellikler'i tıklatın.
10. Başlangıç türü listesinde Otomatik'i seçin ve Uygula'yı tıklatın.
11. Hizmet durumunun Başladı olduğunu doğrulayın, Hizmet Durumu Durduruldu ise Başlat düğmesini tıklatın.
şeklinde bi yazı çıkıyo hizmetler kısmına giriyorum otomatik güncelleştirmeleri açıyorum ama kendi kendine kapanıyo ben ne kadar açarsam hemen kapanıyo ve Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetini başlatmaya çalıştığımda da:
Windows, Local Computer üzerindeki Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti hizmetini başlatamadı. Daha çok bilgi için Sistem Olay Günlüğü'nü inceleyin.Bu bir Microsoft hizmetideğilse, hizmet satıcısını arayıp bu hizmete özel hata kodunu bildirin: -2147024846.
diye bi hata veriyo yardımcı olabilrseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...