Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 79

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.935 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #781
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sin3m adlı kullanıcıdan alıntı

iLk dedigini duzenLi oLarak yapıyorum..
ikinci ise sanirim ise yaramadi , girdigimde server makinayi tanidi..

Sponsorlu Bağlantılar

yinede tSkr ederim..

Sorunu tam olarak anlayamamışım demekki. Yine varsayımlar üstüne;

Bir ağ üzerindemisin ? Bilgisayarı açtığında dahil olduğun bir ağ grubu seni her zaman görecektir. Bilgisayarındaki tüm paylaşımları kaldırarak ağ üzerinden erişime engel olabilirsin. Uzaktan erişim programlarınıda uninstal etmelisin(radmin vb.)

Diğer bir varsayım ise. Bir servere herhangibir makinadan senin kullanıcı adın ile giriliyor ise server üzerinden kendi kullanıcı adını sildirebilirsin.

Yok kardeşim bunlar değil diyosan birazdaha açıklayıcı şekilde sorunu yenilersen yine bakalım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #782
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bnmde yardıma ihtiyacım war internette giriş sayfamı düzeltemiorum lütfen yardım edin...
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
5 Eylül 2006       Mesaj #783
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SwEeTyGiRl adlı kullanıcıdan alıntı

ya bnmde yardıma ihtiyacım war internette giriş sayfamı düzeltemiorum lütfen yardım edin...

CWShredder - Defeat CoolWebSearch - Download CWShredder Free

işini görecektir.
xXx_man - avatarı
xXx_man
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #784
xXx_man - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarımın system32\ntoskrnl.exe bozuk veya eksik olduğundan windows başlatılamıyor diye bir hata veriyor ve açılmıyor yardım edebilir misiniz???? lütfennn!!!!!!
Son düzenleyen Hi-LaL; 10 Eylül 2006 02:45
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #785
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
xXx_man adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarımın system32\ntoskrnl.exe bozuk veya eksik olduğundan windows başlatılamıyor diye bir hata veriyor ve açılmıyor yardım edebilir misiniz???? lütfennn!!!!!!

Windows cdni tak ve bilgisayarı cd desteği ile çalıştırıp windowsunu onar.
Son düzenleyen Hi-LaL; 10 Eylül 2006 02:49
selintoprak - avatarı
selintoprak
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #786
selintoprak - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaslar ben msn oturum patlatma programını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim (işin içinde iddaa var o yüzden bulmam lazım Msn Cry )yardım please
Harabe-Gönlüm - avatarı
Harabe-Gönlüm
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #787
Harabe-Gönlüm - avatarı
Ziyaretçi
bana adsl kota sınırlaması yapacak progran llazım mesela 2 gb gelince durcak ve asla yukarı çıkmayacak bu acil bi durum
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
7 Eylül 2006       Mesaj #788
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
selintoprak adlı kullanıcıdan alıntı

mrb arkadaslar ben msn oturum patlatma programını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim (işin içinde iddaa var o yüzden bulmam lazım Msn Cry )yardım please

Onu geç öyle bişey olsa kimse vermez sana öyle kız nicki açıp gelmiş program soruyon yuh..

Alıntı
Micro-Ice adlı kullanıcıdan alıntı

bana adsl kota sınırlaması yapacak progran llazım mesela 2 gb gelince durcak ve asla yukarı çıkmayacak bu acil bi durum

şimdilik böyle bi program olduğunu sanmıyorum. fakat kota takibini izleyen yazılımlar mevcut
bbeerrkk - avatarı
bbeerrkk
Ziyaretçi
8 Eylül 2006       Mesaj #789
bbeerrkk - avatarı
Ziyaretçi
slm benim bilgisayarda bi problem var windowsu yeni yükledim ve microsoftun sitesinden update yapmaya çalıştığımda:

Bu Windows hizmetlerinden bir veya daha fazlası çalışmadığından site devam edemiyor:
  • Otomatik Güncelleştirmeler (sitenin bilgisayarınızla ilgili yüksek öncelikli güncelleştirmeleri algılamasını, karşıdan yüklemesini ve kurmasını sağlar)
  • Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti (BITS) (güncelleştirmelerin daha hızlı bir şekilde ve işlemin kesilmesi durumunda sorunsuz olarak karşıdan yüklenmesini sağlar)
  • Olay Günlüğü (gerekirse sorun gidermeye yardımcı olmak için güncelleştirme etkinliklerinin kaydını tutar)
Bu hizmetlerin etkin durumda olduğunu doğrulamak için:
1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
2. services.msc yazın ve Tamam'ı tıklatın.
3. Hizmet listesinde, Otomatik Güncelleştirmeler'i çift tıklatın ardından Özellikler'i tıklatın.
4. Başlangıç türü listesinde Otomatik'i seçin ve Uygula'yı tıklatın.
5. Hizmet durumunun Başladı olduğunu doğrulayın, Hizmet Durumu Durduruldu ise Başlat düğmesini tıklatın.
6. Hizmet listesinde Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti'ni (BITS) çift tıklatın ve ardından Özellikler'i tıklatın.
7. Başlangıç türü listesinde Elle'yi seçin ve Uygula'yı tıklatın.
8. Hizmet durumunun Başladı olduğunu doğrulayın, Hizmet Durumu Durduruldu ise Başlat düğmesini tıklatın.
9. Hizmet listesinde Olay Günlüğü'nü çift tıklatın ve ardından Özellikler'i tıklatın.
10. Başlangıç türü listesinde Otomatik'i seçin ve Uygula'yı tıklatın.
11. Hizmet durumunun Başladı olduğunu doğrulayın, Hizmet Durumu Durduruldu ise Başlat düğmesini tıklatın.

şeklinde bi yazı çıkıyo hizmetler kısmına giriyorum otomatik güncelleştirmeleri açıyorum ama kendi kendine kapanıyo ben ne kadar açarsam hemen kapanıyo ve Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmetini başlatmaya çalıştığımda da:

Windows, Local Computer üzerindeki Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti hizmetini başlatamadı. Daha çok bilgi için Sistem Olay Günlüğü'nü inceleyin.Bu bir Microsoft hizmetideğilse, hizmet satıcısını arayıp bu hizmete özel hata kodunu bildirin: -2147024846.

diye bi hata veriyo yardımcı olabilrseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
civilengineer - avatarı
civilengineer
Ziyaretçi
8 Eylül 2006       Mesaj #790
civilengineer - avatarı
Ziyaretçi
rapidshare download linklerini açamıyorum link başka bilgisayarda açılıyor ama benim pc beyaz sayfadan öteye gitmiyor yardımcı olursanız sevinirim