Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 89

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
erginrich - avatarı
erginrich
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #881
erginrich - avatarı
Ziyaretçi
Selam Arkadaşlar ilk kez bir forma mesaj yazıyorum.. Herkesin bayramını kutluyorum. Fakat bir de sorum olacak uzatmiimmm... Msn de karşıdakin resmi bende gozukmuo avatarda sorun ondamı bendemi ilgilenirseniz teskkur ederim...
Sponsorlu Bağlantılar
bymcmusa - avatarı
bymcmusa
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #882
bymcmusa - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar benım sorunum şu 2 hafta önce bilgisyarım 1'ere 2'şer saniye aralıklar kasmaya basladı (donmaya) bunun yuzunden bılgısayarıma 100 kusur programın herhangı bırısınden kaynaklarınıyor dıye dusunup format attım komple hdd sıldım format atalı 2 gun oldu sorun hala devam edıyor bırde soyle denedım ctrl+alt+delete Windows görev göneticisi işlerlere girdim bide baktım sistem boşta işlemi CPU %90 sanıyede bı %10 %90 arasında degıstırıyor oradanda performansa gırdım ordada cpu kullanımı 90& kullanım gorunuo sızce ne yapmalıyım aciill helppp Msn SadMsn SadMsn SadMsn SadMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
tortido - avatarı
tortido
Ziyaretçi
26 Ekim 2006       Mesaj #883
tortido - avatarı
Ziyaretçi
MSN ÜZERİNDEN AYNI DOSYADAN BİRÇOK KEZ ALDIĞIMDA AYNI DOSYAYI ESKİ DOSYANIN ÜZERİNE NASIL KAYIT YAPABİLİRİM.
gecelerinlordu - avatarı
gecelerinlordu
Ziyaretçi
26 Ekim 2006       Mesaj #884
gecelerinlordu - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar kolay gelsin. yeni bir bilgisayar kurmak isityorum. ancak hangi işlemci tabanını kurayım bir türlü seçim yapamadım. kullanan veya bu işlerde deneyimli arkadaşların önerilerini bekliyorum... aşağıdaki hangi işlemciyi seçeyim. seçim lerimizi hız, sıcaklık, güç tüketimi ve fiyat olarak belirtirsek sevinirim. saygılar...

INTEL PENTIUM D 945 3.4 GHZ 2X2MB CACHE 800 MHZ 65 NM

Core2 Duo E6300, 1.86 GHz, 64 Bit, 2 MB L2 Cache, 1066MHz, 65 Nm

bu işlemcilerin bir birinden farkları sadece saat hızları veya ön bellek büyüklüğünden mi kaynaklanıyor....Msn Sarcastic
barandeniz - avatarı
barandeniz
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #885
barandeniz - avatarı
Ziyaretçi
WLM sorun:
Sorun Gider diyorum sistem dosyasında hata var diyor. Onar diyorum "Sistem dosyanızda ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN'le ilgili girdiler var.Messenger'ın sistem dosyanızı temizlemesini ister misiniz?"evet dedikten sonra onarim tamamlandi diyor we tekrar baglanmaya calisiyor ama surekli oturum aciliyor diyor ama hic bi gelisme yok acaba ayni sorunla karsilasan arakadaslar warsa paylasirlarsa cok sewinirim.....
BuckLes - avatarı
BuckLes
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #886
BuckLes - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz?

daha önce kullandığım kameranın usb girişini çıkarıp başka birşey takmak zorunda kalmışdım fakat kamerayı tekrar takınca yeni donanım hatası verdi. cd yi kurmama rağmen çalışmadı . birkaç kez kaldırıp tekrar kurmama rağmen çalıştıramadım. en son denememde programı ne silebiliyorum nede kaldırabiliyorum.bana aşağıdaki hatayı veriyor

>SetupDLL/SetupDLL.cpp(409)
$7.0.100.1342
@Windows XP service pack2 (2600) IE 6.0.2900.2180

lütfen yardım edebilirmisiniz
tşkler
DonJuan1 - avatarı
DonJuan1
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #887
DonJuan1 - avatarı
Ziyaretçi
selam ben yeni üye oldum bi çok sorunum var pc hakkında umarım yardmcı olursunuz bana vürüs gönderme prog lazım yardımcı olursanız sevinirim
ELeCtRiC - avatarı
ELeCtRiC
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #888
ELeCtRiC - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
DonJuan1 adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben yeni üye oldum bi çok sorunum var pc hakkında umarım yardmcı olursunuz bana vürüs gönderme prog lazım yardımcı olursanız sevinirim

Hack konularında yardımcı olmuyorlar arkadaşlar sanırım. Bu konularda yasal olmayan bilgiler veren daha farklı forumlar var. Oralardan bilgi edinebilirsin, burada ki insanlar, gayet yasal şeyler yapıyorlar. Paylaşımlar saygın insanlar tarafından yapılıyor...
eco - avatarı
eco
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #889
eco - avatarı
Ziyaretçi
WİNDOWS MOVİE MAKER eski surumu varmı arkadaslar? yenı surum yanılmıyorsam 2.0 ya da 2.1 ındırdım ama ılerıde donma tıkanma oluyor.hemde baska sıtelerde ındırdım gene aynı sorun meger herkesde oluyormus.bana eskı surumu lazım.şimdiden ilgilenen olursa sağolsun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2006       Mesaj #890
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
eco adlı kullanıcıdan alıntı

WİNDOWS MOVİE MAKER eski surumu varmı arkadaslar? yenı surum yanılmıyorsam 2.0 ya da 2.1 ındırdım ama ılerıde donma tıkanma oluyor.hemde baska sıtelerde ındırdım gene aynı sorun meger herkesde oluyormus.bana eskı surumu lazım.şimdiden ilgilenen olursa sağolsun

Yeni sürüm 2.1...Eski sürümden kastınız 2.0 ise, Download linki aşağıda...

Windows Movie Maker 2.0