| | #951 (mesaj-linki) | |
| MerhabaSorunuma yardımcı olursanız sevinirim...Bilgisayarımda geri yükleme tarihlerimin 1,5 ay öncesi tarihleri silindi.Oysa 1,5 ay önceki ve daha eski geri yükleme tarihlerime ihtiyacım var.Silinen bu geri yükleme tarihlerimi tekrar bilgisayarımda etkin hale nasıl getirebilirim(1,5 ay önce manuel olarak yeni bir geri yükleme noktası oluşturmuştum.Bilgisayar oluşturduğum manuel geri yükleme tarihini kaydederken öncekiler aniden silindiler)...selamlar. Son Düzenleyen mtnmrtn; 05-12-2006 @ 19:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #952 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
ASUS MB4- P5ND-2 SLI NFORCE4 PCI-E/DDR2/DUAL mı yoksa ASUS MB4- P5B IP965/ LGA775/PCI-E/DDR2/CORE2/DUAL arkadaşlar lütfen acil yardım yarın bunlardan birini alcam hangisini tercih etmeliyim yani fiyat yönünden değil performan yönünden arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacim var sizce 200- 250 ytl civarında hangi anakart almalıyım ASUS P5 leri göz önünde tutarsak cevaplarınızı bekliyorum... yardımcı olacak kimse yokmu? Son Düzenleyen yuristt; 05-12-2006 @ 21:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #953 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar evimdeki elektrik hattından adsl internet erişimini nasıl verebilirim. kablo çekmek istemiyorum
| |
|
| | #954 (mesaj-linki) | |
arkadaslar benim sizden bir ricam var : benim bilgisayar acilista yavas aciliyor. yani demek istedigim windows xp yazisi cikiyorya acilista o zaman benim ortaki resim duruyor ne yukletme yapmiyor....yaklasik yarim dakika bekledikten sonra yuklemem yapiyor.... bunu hizlandirmak icin ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim... yardimlarinizi bekliyorum... iyi calismalar saygilarimla | |
|
| | #955 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) arkadaşlar; bende bir tane aztech dsl 600eu adsl modem ve bir adet de netgear wireless router var bunları birbirine bağlayarak bir kablosuz ağ oluşturmak istiyorum. bağlantıların hepsi tamam ama bir türlü modem wireless ile bağlanmıyor. başka modem ile denedim wireless router çalışıyor. modem tek iken yine çalışıyor. ama wireles a bağlayınca olmuyor. acaba modem de bi ayar mı söz konusu da benim mi haberim yok bilenler var sa bi zahmet yardımcı olursa çok sevincem... şimdiden ilginize tşkler... | |
|
| | #956 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Merhaba | |
|
| | #957 (mesaj-linki) | |||||||||
|
bilgisayarıma sağ tıla ve özelliklere gir ordanda da donanım/aygıt yöneticisine gir en üstte bilgisayarının adını göreceksin üzerine sağ tıkla ve donanım değişikliklerini tara eğer sorun yoksa kamerayı bulur ve adımları taki edip kurarsın ama eğer sorun varsa kameranın üzerinde bir ünlem işareti göreceksin ünlem işareti varsa sürücüsünü bulup kurmalısın tavsiyem tamamen program ekle kaldırdan sil ve tekrar kur Son Düzenleyen Blue Blood; 08-12-2006 @ 18:33. | |||||||||
|
| | #958 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)
benim annem pc ye şifre koydu o şifreyi nasıl öğrenirim
| |
|
| | #959 (mesaj-linki) | |||||
biLgisayar açılıriken F8 tuşuna basarak gelen menüden "güvenlik kip" yada "güvenli mod" seçeneyini seçerek bilgisayarı açın ... renklerin olağandan daha değişik çıkabilir bu normaldir. daha sonra Başlat > ayarlar > denetim masası yolunu izleyerek kullanıcı hesapları 'na tıklatın. Buradan Yeni Bir hesap ekliyebilir yada var olan bir hesabı değiştirebilirsiniz.. _________ Eğer şifreleme bilgisayarın'ın bios bölüme konuldu ise (genelde siyah bir ekran üzerinde Passworld: yazarak şifre girmenizi ister) bunu birazdaha zorlu bir yöntem ile kaldırabilirsiniz.. Bilgisayarınızın kapağını açıp orda bulunan bios pili dediğimiz bios'un içindekileri bilgisayar kapalı iken hafızasında tutan pili çıkarıp geri takarak bios u resetlemeniz gerekiyor. ancak daha önce hiç denememiş bir kullanıcı için bilen birisi gözetiminde yapması uygun olacaktır. ![]() yada en basiti şifrenin ne olduğunu ebebeyinlerinizden isteyebilirsiniz | |||||
|
| | #960 (mesaj-linki) | |
gizli bir hesap oluşturabilirmiyim mesela annem şifre koyduğu yerden başka bir hesap açacam ama onun annem felan goremiyecek sadece ben kısayol felan gibi yerlerdewn bulabilecem f8 tuşuda hiçbir işe yaramadı hiç bişi açılmadı Son Düzenleyen Blue BooL; 08-12-2006 @ 19:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 5 Gün Önce 21:48 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |