PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 05-12-2006   #951 (mesaj-linki)
mtnmrtn
Merhaba

Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim...Bilgisayarımda geri yükleme tarihlerimin 1,5 ay öncesi tarihleri silindi.Oysa 1,5 ay önceki ve daha eski geri yükleme tarihlerime ihtiyacım var.Silinen bu geri yükleme tarihlerimi tekrar bilgisayarımda etkin hale nasıl getirebilirim(1,5 ay önce manuel olarak yeni bir geri yükleme noktası oluşturmuştum.Bilgisayar oluşturduğum manuel geri yükleme tarihini kaydederken öncekiler aniden silindiler)...selamlar.

Son Düzenleyen mtnmrtn; 05-12-2006 @ 19:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 05-12-2006   #952 (mesaj-linki)
yuristt
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

ASUS MB4- P5ND-2 SLI NFORCE4 PCI-E/DDR2/DUAL
mı yoksa
ASUS MB4- P5B IP965/ LGA775/PCI-E/DDR2/CORE2/DUAL

arkadaşlar lütfen acil yardım yarın bunlardan birini alcam hangisini tercih etmeliyim
yani fiyat yönünden değil performan yönünden
arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacim var sizce 200- 250 ytl civarında hangi anakart almalıyım ASUS P5 leri göz önünde tutarsak cevaplarınızı bekliyorum...

yardımcı olacak kimse yokmu?

Son Düzenleyen yuristt; 05-12-2006 @ 21:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-12-2006   #953 (mesaj-linki)
aesen

arkadaşlar evimdeki elektrik hattından adsl internet erişimini nasıl verebilirim. kablo çekmek istemiyorum
Eski 07-12-2006   #954 (mesaj-linki)

arkadaslar benim sizden bir ricam var : benim bilgisayar acilista yavas aciliyor. yani demek istedigim windows xp yazisi cikiyorya acilista o zaman benim ortaki resim duruyor ne yukletme yapmiyor....yaklasik yarim dakika bekledikten sonra yuklemem yapiyor.... bunu hizlandirmak icin ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim... yardimlarinizi bekliyorum...

iyi calismalar
saygilarimla
Eski 07-12-2006   #955 (mesaj-linki)
tokat_yildizi

arkadaşlar;
bende bir tane aztech dsl 600eu adsl modem ve bir adet de netgear wireless router var bunları birbirine bağlayarak bir kablosuz ağ oluşturmak istiyorum.
bağlantıların hepsi tamam ama bir türlü modem wireless ile bağlanmıyor.
başka modem ile denedim wireless router çalışıyor.
modem tek iken yine çalışıyor.
ama wireles a bağlayınca olmuyor.
acaba modem de bi ayar mı söz konusu da benim mi haberim yok
bilenler var sa bi zahmet yardımcı olursa çok sevincem...
şimdiden ilginize tşkler...
Eski 07-12-2006   #956 (mesaj-linki)
mtnmrtn
Cvp: Merhaba

mtnmrtn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim...Bilgisayarımda geri yükleme tarihlerimin 1,5 ay öncesi tarihleri silindi.Oysa 1,5 ay önceki ve daha eski geri yükleme tarihlerime ihtiyacım var.Silinen bu geri yükleme tarihlerimi tekrar bilgisayarımda etkin hale nasıl getirebilirim(1,5 ay önce manuel olarak yeni bir geri yükleme noktası oluşturmuştum.Bilgisayar oluşturduğum manuel geri yükleme tarihini kaydederken öncekiler aniden silindiler)...selamlar.
NOT: İşletim sistemim windows xp "dir.Bunu yazmayı unutmuşum..
Eski 08-12-2006   #957 (mesaj-linki)
NoTHiNGaM FoReST

aesen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar evimdeki elektrik hattından adsl internet erişimini nasıl verebilirim. kablo çekmek istemiyorum
adsl modemini fişe tak

apachi7 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Makinamın sağ alt toolboxun da mayın iconu var ve üzerine gelindiğinde "critical System Errors " mesajı çıkıyor spyware adaware ve windefender symantec antivirus çalışmakta fakat halen bu mayın iconu durmakta ve belli aralıklarla iexplorer kendiliğine açılmakta winantivirus ve Security Center sayfası açılmaktadır.

Aman bana bi çare hemen
program ekle kaldırda varsa eğer sil o mayın zımbırtısını ve dikkat et bir program kurarken başlata kurma

turkeraydin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhaba değerli arkadaşlar. Benim sorunum şu dur ki. Ben 2. el bi laptop aldım ancak daha sonra format atmak zorunda kaldım. Laptop üzerinde dagili kamera var ama bilgisayar görmüyor ve yazılımı yok bende .Ama geçenlerde SPLIT CAM. isimli programı indirdim ve onda bir kaç defa çalıştı ve bir türlü aklım ermedi.Bu sorunu halletmem için bana yardım ederseniz çok sevinirim...
Beko laptop kullanıyorum XP pro işletim sisteminde 1024 kbps bağlantıdayım

bilgisayarıma sağ tıla ve özelliklere gir ordanda da donanım/aygıt yöneticisine gir
en üstte bilgisayarının adını göreceksin üzerine sağ tıkla ve donanım değişikliklerini tara
eğer sorun yoksa kamerayı bulur ve adımları taki edip kurarsın
ama eğer sorun varsa kameranın üzerinde bir ünlem işareti göreceksin ünlem işareti varsa sürücüsünü bulup kurmalısın

sgulpelit adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim bi tane maaş hesaplama programım var adı pemsis çalışmasında bu güne kadar bir problem yoktu fakat bu gün programım çalışmıyor devamlı hata raporu verip geri kapanıyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz
programın demo versiyon ise pasif olmuş olabilir veya virüs programın onun bazı dosyalarını silmiş yada bloke etmiş olabilir
tavsiyem tamamen program ekle kaldırdan sil ve tekrar kur

Son Düzenleyen Blue Blood; 08-12-2006 @ 18:33.
Eski 08-12-2006   #958 (mesaj-linki)
Blue BooL
Cvp: MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

benim annem pc ye şifre koydu o şifreyi nasıl öğrenirim
Eski 08-12-2006   #959 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

Blue BooL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim annem pc ye şifre koydu o şifreyi nasıl öğrenirim
şifreyi öğrenemezsiniz (sanırım) ama şifre windows oturum açma şifresi olarak konuldu ise;

biLgisayar açılıriken F8 tuşuna basarak gelen menüden "güvenlik kip" yada "güvenli mod" seçeneyini seçerek bilgisayarı açın ... renklerin olağandan daha değişik çıkabilir bu normaldir.

daha sonra Başlat > ayarlar > denetim masası yolunu izleyerek kullanıcı hesapları 'na tıklatın.

Buradan Yeni Bir hesap ekliyebilir yada var olan bir hesabı değiştirebilirsiniz..

_________

Eğer şifreleme bilgisayarın'ın bios bölüme konuldu ise (genelde siyah bir ekran üzerinde Passworld: yazarak şifre girmenizi ister) bunu birazdaha zorlu bir yöntem ile kaldırabilirsiniz..

Bilgisayarınızın kapağını açıp orda bulunan bios pili dediğimiz bios'un içindekileri bilgisayar kapalı iken hafızasında tutan pili çıkarıp geri takarak bios u resetlemeniz gerekiyor.

ancak daha önce hiç denememiş bir kullanıcı için bilen birisi gözetiminde yapması uygun olacaktır.

yada en basiti şifrenin ne olduğunu ebebeyinlerinizden isteyebilirsiniz
Eski 08-12-2006   #960 (mesaj-linki)
Blue BooL

gizli bir hesap oluşturabilirmiyim mesela annem şifre koyduğu yerden başka bir hesap açacam ama onun annem felan goremiyecek sadece ben kısayol felan gibi yerlerdewn bulabilecem

f8 tuşuda hiçbir işe yaramadı hiç bişi açılmadı

Son Düzenleyen Blue BooL; 08-12-2006 @ 19:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 4 5 Gün Önce 21:48
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53