PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 94

( sanırım sorun windows'dan kaynaklanıyor... windows ile baglantılı calısan bir program varsa actıktan sonra hata verıyor(iexplorer bir sorunla karsılastı ve kapatılması gerekiyor bu durumdan dolayı ozur dileriz) gibi.... tabi ilk olarak explorer'de farkettim degistirdim baska tarayıcı filan yukledim aynı hatayı hep verdi sonra baska programlardada verince anladımki sanırım windows uzantılı ne kullanırsam veriyor ve kapat dersem hemen acık ne varsa kapanıyor... mesela su anna net'teyim hatayı yine verdi fakat kapat demedigim icin sorun yok... hata ekranı alt sagda duruyor ve daha fazla bilgi butonuna bastıgımda (hata imzası= AppName: iexplore.exe ModVer:0.0.0.0 appVer:6.0.2800.**** offset:0071****a ModName:unkown ilk ekranda bunlar yazıyor bir uzantı daha car ve buna bastıgımda appomcat.txt diye bir dosya uzantısı yolunu gosteriyor) tabi bu yukarıda yazdıgım internet explorer icin verdigi hata mesela diski temizle dedigim zamanda hata veriyor yine appomcat.txt uzantısına cıkıyor yolun sonu... yardımcı olursanız sevinirim. simdiden tesekkurler... bye...

cd takıom cd rom çalışıo açalıo falan ama big. yok 
:| 23 Haziran 2018 / Misafir Bilgisayar |
| 31 Aralık 2012 / karamgozlu Bilgisayar |
| 9 Eylül 2008 / Misafir Sosyal Ağlar |
| 29 Nisan 2018 / _EKSELANS_ Telefon |
| 10 Haziran 2015 / _EKSELANS_ Telefon |
| Kapat Saat: 08:43 Hoş Geldiniz Ziyaretçi