Bilgisayar Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-03-2009   #31 (mesaj-linki)
hata kodu 0xc004f063

arkadaşlar benim kuzen laptopuna ne yapmışsa anlamadım vista durduk yere açılışta lisans anahtarı istemeye başlamış ilk yüklendiğindeki anahtarı giriyorum kabul etmiyor sonra netten bir kaç anahtar bulup deniyorum ve "0xc004f063" bana bu hata kodunu veriyor birde açıklama kısmında "yazılım lisans hizmeti, bilgisayar BIOS'unda gerekli bir lisansın olmadığını bildirdi" yazıyor, nedeni ve çözümü ne olabilir. birde yaptığımın yasal olmadığını biliyorum ancak pc hiç açılmadığı için yedek alamıyorum en azından bi açıp yedeklemem lazım sonrasında tekrar format atabilirim...
yardımlarınıza şimdiden teşekkür ediyorum...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 06-03-2009   #32 (mesaj-linki)
unknownxboy - avatarı
Cvp: hata kodu 0xc004f063

Alıntı:
hata kodu 0xc004f063

Windows Vistanın activasyon kodu hatası.vistanı crackledikden sonra bu sorunun ortadan kalkacagını düsünüyorum.
Eski 06-03-2009   #33 (mesaj-linki)
Cvp: hata kodu 0xc004f063

unknownxboy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Windows Vistanın activasyon kodu hatası.vistanı crackledikden sonra bu sorunun ortadan kalkacagını düsünüyorum.
hiç açılmayan pc de bunu nasıl yapacam??
Eski 06-03-2009   #34 (mesaj-linki)
Cvp: Bilgisayar Teknik Destek

yada bir soru daha sorayım güvenli modda açılınca ordan yedek almam demek normal yedeklemeyle eşdeğermidir... ben c ye ona göre formatı basayım
Eski 06-03-2009   #35 (mesaj-linki)

srht_d adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yada bir soru daha sorayım güvenli modda açılınca ordan yedek almam demek normal yedeklemeyle eşdeğermidir... ben c ye ona göre formatı basayım
neyse bastım formatı teşekkür ediyorum yinede)
Eski 06-03-2009   #36 (mesaj-linki)
Görev çubuğu sorunu!!!

S.a arkadaslar cok ugrastım çözemedim size akıul danışayım dedim. Şimdi görev çubuğunda 5-6 tane internet sekmesi var onlar arasında geçiş yaparken donkk diye bi ses geliyo açmıyo anca alt+tab ile geçiş yapabiliyorum. Yardımlarınız için şimdiden tesekkürler sağlıcakla...
Eski 07-03-2009   #37 (mesaj-linki)
Yardım Lütfen.

Merhab Arkadaşlar, Sizden Bir Ricam Olacak, site yazım dili farketmeden acaba tarih yazarak o tarihe ait üye olanları nasıl bulabilirim bir rapor halinde. Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
Eski 07-03-2009   #38 (mesaj-linki)
Pollyanna - avatarı

Merhabalar benimde acil yardıma ihtiyacım var.. pcye format attım fakat formattan sonra pc açılırken masaüstünde başlat menüsüde dahil olmak üzere hiçbirşey yok ctrl+alt+del yaptıktan sonra oturumu kapat diyip tekrar oturum açınca normale dönüyor yada explorer.exe'yi sonlandırıp yeni görevden explorer.exe yazınca normale dönüyor.ama her açış kapatışımda bunu tekrarlamam gerekiyor bu sorunu düzeltmek için ne yapmalıyım? birde msnde sorun var msn açılıyor fakat sürekli düşüyor durumumu değiştiremiyorum ve kesinlikle mailimi açamıyorum bilen varsa lütfen yardım!
Eski 08-03-2009   #39 (mesaj-linki)
DVD-ROM sorunu yardımmmmm

Slm arkadaşlar bende samsung dvd-cd writter var. Aygıtın çalışmasında hiç bir sorun yok dvd-cd okuyor ve yazıyor fakat dvd rom olmasına ragmen bilgisayarımda cd rom olarak gözüküyor. Önceleri dvd rom olarak görünüyordu fakat değiştiğini bugun farkettim. Neden dolayı böyle olmuş olabilir? Yardım ederseniz sevnirim. Teşekkürler.
Eski 08-03-2009   #40 (mesaj-linki)

arkadaşlar iyi akşamlar.Benim bilgisayarımdan iki gündür ses gelmiyor anakart tanıtma cd sini yeniden yüklememem rağmen ses gelmiyor hala. ses ayar denetim simgesini açamıyorum.Etkin karıştırıcı aygıtı yok die hata mesajı veriyor.yardımcı olursanız çok sevineceğim.Saygılar
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bilgisayar, destek, teknik
0xc004f063, hata kodu 0xc004f063,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Bilgisayar Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
MSN İfadeleri Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek RuffRyders Arşive Kaldırılan Konular 61 09-09-2008 21:24
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53