Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-04-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: ADSL Teknik Destek Cvp: ADSL Teknik Destek

selam arkadaşlar bilgisayarım Microsoft Generic Host Process For Win32 Service hatasi veriyor internet bağlantım kopuyor sık sık.Bunun sebebi nedir,bundan nasıl kurtulabiliriz...Format olmuyor defalarca denedim.İlginiz ve alakanız için çok sağolun[Resim]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-04-2007   #17 (mesaj-linki)

Alıntı:
_ramses_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar bilgisayarım Microsoft Generic Host Process For Win32 Service hatasi veriyor internet bağlantım kopuyor sık sık.Bunun sebebi nedir,bundan nasıl kurtulabiliriz...Format olmuyor defalarca denedim.İlginiz ve alakanız için çok sağolun[Resim]

ALINTIDIR

Arkadaslar microsoft Generic Host Process For Win32 Service hatasini duzelten yeni bir yamayi bugun yayinladi. Fakat yama tek basina ise yaramiyor bu yuzden bende bu hata sirasinda 139 ve 445 numarali portlarda hatalar oldugunu farkettim. Bu yuzden bu portlari devre disi birakmaniz gerekiyor. Kodlari elle yazdigim icin bi yanlislik olabilir eger oyleyse buraya yazin duzelteyim. Iste bu hatadan kurtulmak icin yapmaniz gerekenler:
1. Oncelikle bu adresteki ZipURL.in SP2 programlarini indirin. Microsofttan indiremezsiniz cnku dogrulama gerekiyor bu yuzden ben sizin ciin buraya upload ettim.
2. Programi kurduktan sonra baslat - calistir - asagidakini yazin entera basin.
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Inbound TCP 139 Rule" -f *=0:139:TCP -n BLOCK -x
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Inbound TCP 445 Rule" -f *=0:445:TCP -n BLOCK -x
3. tekrar baslat - calistir:
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Outbound TCP 139 Rule" -f 0=*:139:TCP -n BLOCK
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Outbound TCP 445 Rule" -f 0=*:445:TCP -n BLOCK
3. Eger bu islemler olmadiysa firewall yardimi ile 139 ve 445 numarali portlari engelleyin.
4. tekrar dogrulama gerektigi icin **** upload ettim bunu indirin ve uygulayin:
ZipURL.in
5. baslat - calistir - Dcomcnfg.exe yazip entera basin.
Konsol Koku altinda Bilesen Hizmetleri tiklayin. Bilgisayarlar klasorunu acin. Bilgisayarim'i sag tiklayin ve sonra ozellikler'i tiklayin. Varsayilan ozellikler sekmesini tiklatin. Bu bilgisayar uzerinde dagitilmis COM'u etkinlestir isaretini kaldirin. Uygulayin ve yeniden baslayin.
6. Alternatif 445. port kapatma yolu:
baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\windows\CurrentVersion\Run sag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin. ve bilgisayarinizda msblast.exe aratin bulundugu yerde silin.
8. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin.

Bu yazı için Serji arkadaşıma Teşekkür ederim....
Eski 12-04-2007   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

ALINTIDIR

Arkadaslar microsoft Generic Host Process For Win32 Service hatasini duzelten yeni bir yamayi bugun yayinladi. Fakat yama tek basina ise yaramiyor bu yuzden bende bu hata sirasinda 139 ve 445 numarali portlarda hatalar oldugunu farkettim. Bu yuzden bu portlari devre disi birakmaniz gerekiyor. Kodlari elle yazdigim icin bi yanlislik olabilir eger oyleyse buraya yazin duzelteyim. Iste bu hatadan kurtulmak icin yapmaniz gerekenler:
1. Oncelikle bu adresteki ZipURL.in SP2 programlarini indirin. Microsofttan indiremezsiniz cnku dogrulama gerekiyor bu yuzden ben sizin ciin buraya upload ettim.
2. Programi kurduktan sonra baslat - calistir - asagidakini yazin entera basin.
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Inbound TCP 139 Rule" -f *=0:139:TCP -n BLOCK -x
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Inbound TCP 445 Rule" -f *=0:445:TCP -n BLOCK -x
3. tekrar baslat - calistir:
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 139 Filter" -r "Block Outbound TCP 139 Rule" -f 0=*:139:TCP -n BLOCK
IPSeccmd.exe -w REG -p "Block TCP 445 Filter" -r "Block Outbound TCP 445 Rule" -f 0=*:445:TCP -n BLOCK
3. Eger bu islemler olmadiysa firewall yardimi ile 139 ve 445 numarali portlari engelleyin.
4. tekrar dogrulama gerektigi icin **** upload ettim bunu indirin ve uygulayin:
ZipURL.in
5. baslat - calistir - Dcomcnfg.exe yazip entera basin.
Konsol Koku altinda Bilesen Hizmetleri tiklayin. Bilgisayarlar klasorunu acin. Bilgisayarim'i sag tiklayin ve sonra ozellikler'i tiklayin. Varsayilan ozellikler sekmesini tiklatin. Bu bilgisayar uzerinde dagitilmis COM'u etkinlestir isaretini kaldirin. Uygulayin ve yeniden baslayin.
6. Alternatif 445. port kapatma yolu:
baslat - calistir - regedit yazip entera basin. buraya gidin:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters
TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. bilgisyari yeniden baslatn
7. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\windows\CurrentVersion\Run sag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin. ve bilgisayarinizda msblast.exe aratin bulundugu yerde silin.
8. HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin.

Bu yazı için Serji arkadaşıma Teşekkür ederim....
Çok sağol arkadaşım.İlgin için
Eski 24-04-2007   #19 (mesaj-linki)

ya nete girebiliyorum ama 2 dkdan fazla duramıyorum işte bulundugum yer ist yardımcı ola bılıyormusunz adama gıbı msn kullanamıyorum
(bir arkadaşımın sorusu) yardımcı olusanızsevınırım
Eski 25-04-2007   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya nete girebiliyorum ama 2 dkdan fazla duramıyorum işte bulundugum yer ist yardımcı ola bılıyormusunz adama gıbı msn kullanamıyorum
(bir arkadaşımın sorusu) yardımcı olusanızsevınırım
Eğer modeminiz ile yada bağlantı ayarlarınızla ilgili bir sorun yoksa;
440375 Adsl Destek Hattıyla irtibata geçip sorununuzu bildirin ve arıza kaydı oluşturun. Yetkili bir kişi gelip hattınızı kontrol etsin bu bağlantı kopmalarının çoğu Telekomdan kaynaklanabiliyor...
Bilgisayarınıza giden kablolarda bulunan ekler, Splitterınızın yanlış bağlanması veya splitter olmadan ana hattan gelen kabloyla telefon-modem kablolarını paralel bağlamanızda bağlantı kopmasına neden olur...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
139 ve 445 port, adsl bağlantım sık sık kopuyor, adsl bağlantısı sık sık kopuyor, adsl sık sık kopuyor, generic host process for win 32 internet kopuyor, generic host process for win32 service hatasi, internet bağlantım neden kopuyor, internet bağlantım sık kopuyor, internet bağlantım sık sık kopuyor, internet bağlantım çok sık kopuyor, internet bağlantısı sık sık kopuyor, internet sık sık kopuyor, internetim kopuyor, win32 bağlantı kopuyor, win32 hatası veriyor internet kopuyor,
Konu Araçları

ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3829 11 Saat Önce 19:50
Messenger Air Live - Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 43 14 Saat Önce 17:13
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood MessengerDiscovery 2032 19 Saat Önce 12:26
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 12:02
KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) sehrazat2415 Ekonomi 0 25-01-2007 01:18
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:46Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.90704989 saniyede (95.10% PHP - 4.90% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR