Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-08-2007   #31 (mesaj-linki)

Cvp: ADSL Teknik Destek

Umarım sorunumu doğru yere yazıyorum..

Arkadaşlar, modemimden garip sesler gelmeye başladı. İşlem yapılırken bilgisayardan gelen o ses, biraz düşük olarak sürekli modemden geliyor. Muhtemelen buna bağlı olarakta, modemi açtığımda hattın olmadıgı gösteriyor. Oysaki hat var. Bi kaç kere modemi yeniden başlatıyorum, Messenger'daki bağlantı sorun giderici ile düzeltmeye çalışıyorum, oluyor.. Ama çok zamanımı alıyor.

Messenger'dan denediğimde 80072ee7 hatasını veriyor. Bu hatayı araştırdım. Buldugum şey, DNS'i otomatik olarak alması için ayarlamamdı. Ama zaten otomatik olarak ayarlı, hiç değiştirmedim.

Acaba sorun nerede? Başınıza gelmişse bilirsiniz diye düşündüm..

Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar..

Saygılarımla, Majeste..
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-09-2007   #32 (mesaj-linki)

Alıntı:
MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Umarım sorunumu doğru yere yazıyorum..

Arkadaşlar, modemimden garip sesler gelmeye başladı. İşlem yapılırken bilgisayardan gelen o ses, biraz düşük olarak sürekli modemden geliyor. Muhtemelen buna bağlı olarakta, modemi açtığımda hattın olmadıgı gösteriyor. Oysaki hat var. Bi kaç kere modemi yeniden başlatıyorum, Messenger'daki bağlantı sorun giderici ile düzeltmeye çalışıyorum, oluyor.. Ama çok zamanımı alıyor.

Messenger'dan denediğimde 80072ee7 hatasını veriyor. Bu hatayı araştırdım. Buldugum şey, DNS'i otomatik olarak alması için ayarlamamdı. Ama zaten otomatik olarak ayarlı, hiç değiştirmedim.

Acaba sorun nerede? Başınıza gelmişse bilirsiniz diye düşündüm..

Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar..

Saygılarımla, Majeste..
Sesler gelmesi donanımsal bir hata olduğunu göstermekte,

Ancak dns sorunları için önerebileceğim çözüm ; modemin arkasında /yanında /bir kenarında bulunan küçük "reset" düymesine, deliğe kalem v.s. sokarak birkaçsaniye bekletin ve modemi resetleyin.

Modemdeki ışıklar bir süre yanacak ve sönüp/tekrar yanacak.

Daha sonra modeminize göre (örn: 192.168.1.1) 'e girin ve ayarları yeniden verin.
Modeme nasıl ttnet kullanıcı adı ve şifremi veririm? konusunda herhangi bir bilginiz yokise işlemi gerçekleştirmeden marka/model 'e göre arama yapın yada buraya yazın.
Eski 05-09-2007   #33 (mesaj-linki)
CiKOCB
ADSL HATTIM SÜREKLİ KESİLİYOR YADA SİNYAL ÇOK AŞIRI DÜŞÜYOR

Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 3-4 gündür ADSL bağlantım sürekli kopuyor... bazen 15 dk. bazen yarım saat bazende 5 dk. bir kopuyor bağlantım... Splitter ı kontrol ettim sorun yok, Hub ı kontrol ettim sorun yok, Bir yardım lütfen
Eski 19-09-2007   #34 (mesaj-linki)
Cvp: ADSL HATTIM SÜREKLİ KESİLİYOR YADA SİNYAL ÇOK AŞIRI DÜŞÜYOR

Alıntı:
CiKOCB adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar iyi akşamlar. Yaklaşık 3-4 gündür ADSL bağlantım sürekli kopuyor... bazen 15 dk. bazen yarım saat bazende 5 dk. bir kopuyor bağlantım... Splitter ı kontrol ettim sorun yok, Hub ı kontrol ettim sorun yok, Bir yardım lütfen
CİKOCB senin sorunun bendede oluyor ttneti aradım yetkili kişi bana splitter dan modemin kablosunu çıkartın ve direk telefon hattının oraya takın dedi (sorun splitter gibi düşündü her halde )2 gün boyunca sorunum olmadı 2 gün sonrada o sorunlar gene başladı sürekli bağlantım kopuyor benimde 10 dk yada 15 dk bir kesin kopuyor
Eski 19-09-2007   #35 (mesaj-linki)

merhaba arkadaşlar...
cnet AD804-NF adsl router kullanıyorum...bağlantı çeşidim adsl...problemim şu :
ip değiştirmek için modemi açıp kapaatıgımda sıklıkla internete bağlanamama porblemiyle karşı karşıya kalıyorum...aldıgım uyarı ise şöyle...ekranın sol üst köşesinde "please wait while you redirected" diyor sonra ttnetin sayfası açılıyor...yanlış şifre yada kullanıcı adı girdiniz yazıyor...baktım yanlışmı diye ama hepsi dogru..reset atıyorum tekrar yine aynı problem..bağlantı ikonu üzerinden onar diyorum yine aynı problem...bazen boyle urasıorum şansıma bağlanıveriyor..bazen ise sinirlenip yeter bıktım şu arızadan diyip bırakıyorum...sorun kasperskyden fln kaynaklanıyordur belki die kaldırdım bilgisayardan..windowsun guvenlk duvarını bile kapattım ya..kablolarda da bi problem yok..kafayı yiecem pls yardım...

Not : Yazıyı yazmadan 10 dk once de aynı porblemi yaşadım..içeri gidip geldiğimde duzelmişti...şansmıdır nedir?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
adsl bağlantım sürekli kesiliyor, adsl bağlantım sürekli kopuyor, internet bağlantım sürekli kesiliyor, internet bağlantım sürekli kopuyor, internet sürekli kesiliyor, internet sürekli kopuyor, internetim kesiliyor, please wait while you are redirected, please wait while you are redirected ..., please wait while you are redirected hatası,
ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN İfadeleri Teknik Destek ThinkerBeLL Arşive Kaldırılan Konular 27 09-09-2008 22:15
Messenger Plus! - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 495 09-09-2008 21:45
MessengerDiscovery - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2075 09-09-2008 21:45
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12583208 saniyede (60.04% PHP - 39.96% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz