Arama

Sigarayı Bıraktıktan Sonra Vücudumuzdaki Değişiklikler - Sayfa 3

Güncelleme: 2 Temmuz 2019 Gösterim: 804.543 Cevap: 54
Necdet - avatarı
Necdet
Ziyaretçi
2 Şubat 2015       Mesaj #21
Necdet - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, 12 yıl sigara içtim 4 ay önce bıraktım, kilo aldım, biraz tembel leştim yerimden kalkmadım işten geldim yattım hep böyle geçti, fakat şimdi o kötü rüyadan kurtuldum şuanda çok rahatım ve tembelliği üzerimden attım, boğazıma hakimim nefes almak çok güzel anlatamam bazen uykudan uyandığımda pencereyi açıp temiz hava çekip yatıyorum Msn Happy bu duygu bile harika, başarmak çok zor değil lütfen bırakın hayatın tadını alacaksınız.
1- Marketten 2 poşet dolusu gıda alırken 20 tl + 7.5 tl sigara alıp 27.5 ödemek Msn Happy koyar
Sponsorlu Bağlantılar
2- iş yerinde asansöre bindiğinizde katın birisinden tanıdığınız saygı duyduğunuz ve sigara içmeyen iş arkadaşlarından birisi bindiğinde ki kokuyor muyum mahcubiyeti koyar Msn Sad
3- gece rahat uyuyamazsınız
4- bir yerlere gittiğinizde ilk baktığınız yer nerede sigara içebilirim
5- çakmak ve sigara taşımak yüktür
vs vs vs
lütfen bırakın şu illeti kendinize ve sevdiklerinize en güzel hediye olacaktır.
Aydın GÜLDAŞ - avatarı
Aydın GÜLDAŞ
Ziyaretçi
10 Şubat 2015       Mesaj #22
Aydın GÜLDAŞ - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende sigarayı bıraktım tekrardan... ilk bıraktığımda 4 yıl 17 gün içmemiştim tekrardan başladın 54 yıl kadar içtim şuan tekrar bıraktım yaklaşık 1 aydır içmiyorum sigarayı bırakmak için kesinlikle ilaç falan vs. gibi şeylerden uzak durun kafada bitireceksiniz kendinizle inatlaşın içmeyecem diyip içmeyeceksiniz inşallah daha da başlamam..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2015       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm sigarayı bırakamayan biriydim ta ki sesim 2 aydır kısık 1 hafta önce bıraktım internetten araştırdım ses kısıklığı 15 günden uzun sürerse gırtlak kanseri olabilir hemen kbb ye gidin araştırdıkça korkudan ne yaptım ben allahım dedim inşallah bişey yoktur 27 yaşındayım ya kanser olsaydı ne yapardım gırtlak delinecek neyseki korkulacak bişey yok dedi doktor şu anda sigara içmekten zevk alan biri olarak 1 tane sigaranın yanında miıyar verseler içermiyim sağlık çok önemli bırakın gardaşlar gırtlanızı kurtarın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2015       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aralıksız 14 yıl içtim..günde 1 paketten fazla içiyordum bırakalı 10 gun oldu çok rahatladım..tun yasamım degısmeye basladı..inanın yemeklerın tadını ututmusuz..ama artık sigaradan tiksiniyorum..ve hayatımı mahvetmesine izin vermeyecegım.sizede tavsiye ediyorum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mart 2015       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
16 Mart 2015, 12 saat önce sağlıklı hayata başladım. Bunun anlamı şu; bana hiç bir faydası olmayan ve çok ciddi zararları olan bu pislikten kurtuldum. Nikotin uyuşturucudur. Bu sebeple Tüm sigara içenler uyuşturucu kullanıcısıdır. Inşallah tüm içenler kurtulur.
Misafir39 - avatarı
Misafir39
Ziyaretçi
22 Mart 2015       Mesaj #26
Misafir39 - avatarı
Ziyaretçi
Valla birakali 7. Günüm hic icnek istemiyorum kokusu güzel geliyor ama karsimda biri içtiği zaman agizinda sonduresim geliyor sigara birakilmali tavsiye herkez e Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2015       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar

Sigarayı bıraktıktan sonra tekrar başlamamak için tek yapmanız gereken bir daha paket satın almayın, inat edin ne yaparsanız yapın ama gidip sigara aalmayın.

Yanınızda paket olmadıkça ve gidip sigara almadığınız sürece sigaradan uzak durmuş olursunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mart 2015       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 haftadır sigara kullanmıyorum. Devletin verdiği hapla bıraktım. Devlet Hastanesi göğüs hastalıkları bölümüne sigara için tedaviye başladım. Ilac önceden çok pahalı idi ama suan hastanede ücretsiz . Teşekkür ederim devletten allah razı olsun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2015       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, 22 yıldır hergün en az bir paket içtiğim zehir zikkim olasica sigarayı yaklaşık 4 ay önce bıraktım. Ve inanın sigara elimdeyken beni karizmatik bulup içmem için motive etmiş geçmiş arkadaşlarıma çok sovdum...kendi paramızla kendi sağlığımızı nasıl da zehirlemisiz...inanılır gibi değil doğrusu..
yakamoz0618 - avatarı
yakamoz0618
Ziyaretçi
31 Mart 2015       Mesaj #30
yakamoz0618 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bende champix ile sigarayı bıraktım. 2 hafta oldu ancak dün felaket sarstı. Neredeyse tekrar sigaraya başlayacaktım sabrettim. Kafa uyşukluğum,halsizlik,isteksizlik hala devam ediyor. Hafta sonları yataktan çıkasım gelmiyor. Gezmesini severdim gezmek içimden gelmiyor. Bunlar ilaçtanmı kaynaklı yoksa nikotin yoksunluğu devammı edıyor. Bu halleri yaşayıp geçiren varmı. Nekedar daha zamana ihtiyacımız var. Yaşama nezaman döneceğiz:-))

Benzer Konular

23 Şubat 2016 / firarikolik Tıp Bilimleri
18 Kasım 2015 / Misafir Soru-Cevap
15 Nisan 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
13 Ocak 2015 / Misafir Cevaplanmış
14 Mart 2014 / edip yaman Cevaplanmış