| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Ben affetmem Kolay değil aşkı ve yaşamayı terketmek Her akş** böyle mahzun değilim Bir defa ayağa kalkıp konuşmaya başlarsam... Kolay kolay susmaz bu yürek Kollarını aç göğsünü aç ben geliyorum Yaşamasını isterim her doğan çocuğumuzun Ağrıya gözyaşına pişmanlığa rağmen Sana tekrar anlatmalıyım gelecek günleri Yaşamak ve özgürlük inkar edilmeyecek Görmeyeceksin artık korkulu rüyalar Bir akş** üstü karşı karşıya oturup Her sayfasında kan ve göz yaşı olan İkinci dünya savaşının kitaplarını okuyacağız Ömer Faruk Toprak | |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Çaresiz Seni görmediğim günler bir çakır diken büyüyor gözbebeklerimde Bir çocuk ağlaması başlıyor, kulaklarımda uzun uzun .......... .......... Ümit Yaşar Oğuzcan | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekHani söz vermiştik alem-i ervah'da!... "Bela" demiştik "Enestu bi Rabbikum?" sualine, Yaratıcı, rızık verici ve yegane kanun koyucu olarak Allah'dan başka İlah, önder olarak da O'nun Resul'ünden başkasını tanımayacaktık. Hani söz vermiştik!... Hani söz vermiştik Erkam'in evinde! Hangi şart ve ortamda olursa olsun Ilayi Kelimetullah Misyonunu yürütecek, nusibetlerden yılmayacak, Hiçbir tehditten korkmayacak, gerekirse ölümlerin En güzeline talip olacaktik. Hani söz vermistik akabe tepesinde! Kendimizi ve ailemizi koruduğumuz gibi kanımızla, Malımızla ve canımızla koruyacaktık Resulullah'ı. Hani söz vermiştik akabe tepesinde! Doğru olan herşeyde Resul'e itaat edecektik. Rabbani davayı elden ele, gönülden gönüle, Balçıkla sıvanmayan hakikat güneşini cihadsız Ve şehadetsiz burakarak lekelemiyecektik. Hani söz vermiştik Medine'de!... Hani söz vermiştik dünya kardeşliğinin en güzel Teşekkül etmeye basladığı Medine'de! Kıyamet'e kadar tüm Müslümanlar kardeş olacaktı Ve bizler, ve bizler muhakkak ki "Müslümanlar kardeştir" Ferman-i Ilahisine gönülden bağlancak, vücüdun Azalari gibi birbirimizin derdiyle dertlenip, Sevinçlerimize ortak olacak, "Komşusu açken tok yatan Bizden değildir" düsturuna, evrensel komşuluk bildirisine Kardeşliğin en ateşî olarak bakacaktık. Hani söz vermiştik Rıdvan'da!... Başımızı tutamayan elerimizi kökünden kurutacaktik. Nemlenmemiş bir gözü, yaralanmamiş, çile çekmemiş Bir bedeni Mevla'ya sunmayacaktık. Mücadelesiz ve vuslata özlemsiz geçen bir günü Yasanmamış kabul edip, doğarken nişanlandığımız Ölümle cihad masasında, şehadet gömleğini giyerek Nikahlanacağımız günün hasretiyle yanıp tutuşacaktık. Hani söz vermiştik ayaklarımızı vura vura Mekke'ye girerken! Dinime, namusuma dil uzatan zalimler tekrar iş başına gelirse, Mukkades beldelere Ebreheler tekrar saldırırsa, Bizde kanatlanıp ucacak Mevla'mızın Ebabil kusları Olmaya talip olacaktık. Hani söz vermiştik Veda Hacc'ında Resulullah'a ! Cahilliye adetlerini birdaha diriltmemek üzere Kökünden kurutacaktık. Miras bırakılan emanetlere sımsıkı sarılacak, Ahkam-i Kur'anniye'yi tüm dünyaya hakim kılacaktık. Ahde vefa gösteremedik Allah'ım! Zihinlerdeki hatırasını çoktan silmiştik... Şehadet mi?... Çok uzaktı bizden... Tanımıyorduk onu... Sözlüklerimizden bile Çıkarmıştık...Çile çekmeye yaklaşmadık.. Öyle eğildik, öyle eğildik ki doğrulacak ne bir belimiz, Kaldıracak ne bir başımız kaldı... Utanıyoruz Allah'ım! Nemlenmemiş bir gözle, yara almamış bir bedenle Huzuruna varmaya utanıyoruz... Ahde vefa gösteremedik Allah'ım, bunu biliyoruz... Ama şunuda biliyoruz ki rahmet deryanda Ufacık bir damlayız... Yüzümüz yerde ama........ Affet Allah'ım!!... Affet (amin) | |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Karşılama Böyle mi karşılayacaktın beni Bakışların böyle mi olacktı Ne ummuş ne düşünmüştüm? Hani O şaheser gözlerin dolacaktı .......... .......... Ümit Yaşar Oğuzcan | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAfettim Bahçemi beğenmeyen çiçekleri de... Sahtekar bakan yürekleri de... Soframı beğenmeyen yemekleri de... Süsle bezenmiş acı sözleri de... Geçmişleri de... Gelecekleri de... AFFETTİM...! 28/4/2006 Zuhal | |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek
NE OLUR AFFET Kuruyan çiçeğe baktım, gördüm kendimi Açan tomurcuklarda gördüm ben seni. Sen bir tomurcuk, ben kuruyan çiçek, Sevginle sula, tomurcuğa döndür beni. Sen mutlu ol, üzülen ben, Tomurcuk çiçek ol, kuruyan ben. Gülsün gül yüzün, ağlayan ben, Sen gönlünce yaşa, toprağın ben. Üzdüm seni vefasızca, kusura bakma, Gerekirse beni yak ama kendini asla. Mutluluk her zaman senin hakkın, Neşeni, sevgini elden bırakma sakın. Bir sen bilirsin duygularımı, bir de şiirler Söyleme sakın kimseye, bilmesin eller. Ne kadar ayrı geçse de günler ve seneler Farkında değiliz, zaten beraber gönüller. Elleme bakire kalsın duygularım Öyle veya böyle geçecek yıllarım. Bir ömür boyu gözlerinde gözlerim Tutsaydı sımsıcak ellerini ellerim… şaban demir | |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek
UÇURUM ÇİÇEĞİM Senin de biletin Buraya kadarmış uçurum çiçeğim Artık inebilirsin! İşte bütün yollar senin İşte bütün taksiler İşte bütün diskolar Artık bana da sormadan İstediğin yere gidebilirsin. Artık bensiz olacak bütün yolculukların Ve bütün maceraların Belki biraz buruk Belki biraz acı Bundan böyle Sen bana Ben sana yabancı Neylersin sen istedin bu sonu Şimdi artık Koluna-yoluna ve dudağına İstediğin yolcuyu alabilirsin. Gözün aydın artık özgürsün Artık bağımsız Sabaha bütün uçaklar ve de kucaklar seni bekliyor İster amerika İster tibet Ölümüne vurdun Ölümüne terket Nasılsa içimde koptu kıyamet Ha unutma O İntihar gözlerini de al git aynalardan Ve o günahkar ellerini çek git yatağımdan İstemem senden bir iz bile kalmasın Cehenneme kadar yolun var uçurum çiçeğim! Gidişin olsun da dönüşün olmasın!.. | |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affet beni bir çiçeğim kaldı kopmayan ne bir sevdanın eşiğine geldim şimdiye kadar nede denizin ortasındaki kaya parçasına bağlayabildim yüreğimi sevemedim seni çünkü benim beklediğimde gelmedi benim sana gelmediğim gibi aldatamadım onu hiç gelmesede yüreğime dinletemedim hiç gelmeyeceğini bile bile sevdamın çiçeğini yakamadım atamadım çiçeğimi ateşe affet beni sevemedim sevemiyorum seni. isimsiz kral | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek SUSARAK Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde.. Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ..... | |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Hadi Affettiğini SöyleSana söylediklerimden utanıyorum, Senden bir defalığına af diliyorum, Seni dünyalar kadar seviyorum, Hadi, hadi affettiğini söyle. Geçirdiğimiz güzel günleri unutma, Sana kaba konuştuğumu hatırlatma, Yaptığım hataları hiç sorma, Allah'ım bunları bir daha yaşatma. Bunları yazarken gözyaşım dinmez, Her şarkıda ağlarım sonu gelmez, Sensiz bir saniyem mutlu geçmez, Hadi, hadi affettiğini söyle. Ne yapsam vazgeçemiyorum senden, Ne olur dinleyip biraz hak versen, Söz geçiremiyorum seven gönlüme, Hadi, hadi affettiğini söyle. Cemal Altınkeser | |
|