| | #231 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affettim Seni Bu sözleri etmeseydin Derinden beni kırmasaydın Gönülden,gönüleydi Oysa aşkımız Hadi gel Durma öyle şaşkın Sarfetme kötü söz Mutlu olalım,bin kez Yeniden anlat Aşkı sevdayı Son defa olsun Affettim seni.. Aynur Avcı | |
|
| | #232 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekÖZÜR DİLERİM SEVDİĞİM Yapayalnız ağlayarak Çiçeklerden beter solmuşsun Kendini tasmaya bağlayarak Benden af buyurmuşsun Sana yok bir şans daha Çok geç kaldın sen istersen kendini parçala Havlayarak arkamdan koşma Seni affetmek mi ? Asla !!! Yaşamın kemiklerle sürüp gidecek Sen benim için artık bir köpek Sana iki seçenek Ya kemik ya temik beynimin psikolojisi girdapların içinde çok sisli acıların en yücesi acımadan üzerimde sarsılıyor cüneyt esberk | |
|
| | #233 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Sen Git Gölgen Kalsın ![]() Sahte bakışlarınla kandıramazsın, gözlerinle dilenme benden sevgiyi. Ben sevgi sözcüğünü sokaklarda yaktım, kurşunlarla vurdum, kara salıncaklarda uçurdum. Ben sevgi sözcüğünü sen gittiğin gün, içimdeki çocuğa unutturdum. Af dileme benden, seni affedemem baba. Keşke gözlerini değil de, beni bıraksaydın bende. Firar etmeseydim, kaçmasaydım bedenimden. Kendimden başka ben yoktu yanımda. Sorsaydın karanlığa, söylerdi. Yıldızım ağlıyordu. Yılar yılı sana benzettiler baba. Gülsem, babası gibi gülüyor dediler. Yolda birileri görse, sende babanı görüyoruz dediler. Ağlasam, tıpkı baban gibi ağlıyorsun demediler. Sen hiç ağlamadın ki baba. Öylesine sevmiştim ki seni baba, öylesine karışmışınki tenime. Güneş yanığı gibi işlemiştin derime. Seni seviyorum kelimesini unuttum senden sonra, Gündüzleri yok saydım, geceleri katladım. Değil gözlerini, kirpiklerini saplasan yüreğime, Seni affedemem baba. Bana ellerini uzatma, ben gecelerce uzandım. Bu gece vuracağım o yıldıza. Dualar etmiştim gitme diye. İsyanlar ettim gidişine. Tespih gibi dolanmıştın hecelerime. Ellerim hala üşüyor baba. İnanmazsan tut bak. Hayır, sakın dokunma! O zaman dayanamam. Kaç kez niyetlendim, içimdeki çocuğu yok etmeye, kaç kez karar verdim, gözlerimdeki gözlerini yok etmeye. Sen umutsuzluk nedir bilimisin baba? Hakkım yoktu yaramazlık yapmaya, hakkım yoktu kavga edip cam kırmaya. Benim şikâyet edilecek, kulağımı çekecek babam olmadı. Hakkım yoktu´´babam´´ sözcüğünü kullanmaya. Seni affetmeye de hakkım hakkım yok baba. İçimdeki çocuk hiç büyümedi baba. Uzaklarda bırakılan kedinin yıldız sayıp dönüşü gibi yılları saydım, bana ihtiyacın olduğu gün hesap sormaya. Seni özlediğim günler, seni beklediğim geceler neredeydin baba? Yıllarca küçücük omuzlarımda taşıdım tabutunu. İşte şimdi ayağının dibine koyuyorum baba. Artık taşıyamayacağım, al geri. İster çık içinden, ister mahşere kadar kal. Şunu unutma baba! Her babalar gününde kendimden saklandım. Hiç bir zaman, hiç kimseye babam öldü diye ağlamadım. Giderken kapıyı kapatma baba. SEN GİT GÖLGEN KALSIN duvarlarda. Gözlerin bende zaten, bakışırız aynalarda. Her şeye rağmen, seni affedemem baba… | |
|
| | #234 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAffetmek affetmek kalbimize beynimizin armağan ettiği en keskin ilaçtır Nurcan Usta | |
|
| | #235 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Affetmekmi Dert mi sardı yine, bak buldun beni Biliyorsun yine dinlerim seni Yalan yemin ettin bıraktın beni Kalbimden affetmek gelmiyor seni Aşığım bak sana, demiştin bana Kendine bağlayıp bıraktın ama Ne zaman düşersin gelirsin bana Seni dinleyemem ben bundan sonra Her gelişin bana, gülünç geliyor Bırakıp gidişin acı veriyor Bak düştün dillere halinden belli Kalbimden affetmek gelmiyor seni Ilyas Sener | |
|
| | #236 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek Özür dileyemem; Sen yinede affet beni. Savruldum düşünmeden Acemi ömrüme ver. Düşünmedim sonunu Durulmamış gönlüme ver. Damarlarımda durmayan Akıp giden kana ver ettiklerimi ; Affedecekmisin beni ? Gözlerinden anlarım Şimşekler çakar o an yanaşamam. Duruşundan anlarım Fırtına öncesi halin , beklerim dinmesini Sarılamam. Git desende inanmam Kızgınlık halin hani ; İnan canım çok acıyor Ne olur affet beni. | |
|
| | #237 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekAffet beni , affet beni Affet beni , affet beni Adını duyduğumda Ellerim titriyor Kulaklarımda bir ses Yine mi sen yine mi sen diyor Yüreğim pır pır atarken sensiz Ellerim bomboş Gözlerimde hayalin Seni anıyor seni yaşıyorum çaresiz Keşke hayalinle değil de Seninle yüzleşseydim Sana bakıp sarılsaydım doyasıya Anlatsaydım sana bendeki seni Bilseydin içimden geçenleri Silseydin gözlerimdeki nemi Ağlamasaydım geceleri Keşke demeseydim Yaptıklarıma Affetseydi yüreğin bu kendini bilmezi bir teselli olurdu senden bana bilirdim ki sevmese de göstermişti derdim büyüklüğünü anlardım o zaman ne kadar da küçüldüğümü acımıyorum artık kendime hak vermiyorum eskisi gibi inat ta etmiyorum anlıyorum galiba seni senin bildiğin gibi. Yüreğim yanıyor Her şey bende gizli Yüreğimin de taaa içinde Kimse bilmedi bilmeyecek Sana olan sevgimi Acımı sızımı Kimse elleyemeyecek Söz verdiğim gibi Benimle birlikte gidecek Bunu birsen birde ben bilecek Ne olur dönme bana sırtını Bir selam ver bir ne haldesin de Düşman değilim sana Biliyorum kızıyorsun bana Uzaksın şimdi uzaksın bana Haklısın tabi diyeceğim yok sana Belki kırdım belki üzdüm seni Büyüklüğünü göster ve affet beni Affet beni , affet beni İçim acıyor Yüreğim yanıyor anla beni bağışla beni istediğim bir selam bir teselli belki o zaman affedebilirim kendimi bırakma beni bana el açtım bak yalvarıyorum sana eski beni geri ver bana | |
|
| | #238 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekHiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüregim yanmadı hiç bu kadar Çok yalnızım Seninle bir yarım bir yarım Yok, söylemeden olmaz Ben sana aşığım, ben sana aşığım Eger elindeyse ne olur çal kapımı Eger yüregindeysem ne olur sil gözyasımı Sen bilmezsin alırım haberini, Yollara küsmüşsün hissettin mi gittigimi? Buralar cehennem oldu inan bana.. Yanip kavrulsamda seninle güzel Ankara Güneşimiz bu ask yakar yüregimizi Perde olmus gözlerimize göremeyiz hiç birseyi... Benim karahaberim senindir. Eger Leyla'n ölmüş derseler gelme sakin istanbul'a. Bulamazsın ki beni buralarda. Bir bulut ol git Ankara'ya. Yağ istedigin kadar toprağıma. Ben bizim bahçede olacağım. Tam siyah kordonlu saatin yanında. O zaman bensiz dünyaya istedigin kadar bağırabilirsin. Sensiz bu dünyayi sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum... Ama simdi ne olursun gel... Leyla'n hayatta ve İstanbul'da. Nefes almakta zor gelecek miydi bir gün bana? Tek hayalim hissettigim su son nefeslerimi seninle alip vermek şu son nefeslerimi.. Ben Sana Aşığım... alıntı | |
|
| | #239 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AffetmekSeni Affettirmek İstedim, Bana Seni affettirmek istedim; bana. Yalvardım,yakardım anlamıyordu. Bir kez daha olsun Affet, dedikçe Affetmek Allah'a mahsus diyordu. Hani! 'çok seviyormuş tun ya' güya(!) 'Onsuz yaşanası değildi Dünya' Biraz da damardan Girdim konuya... Tüm güzel sözlerin Dilini burdu! ... Hemen anıları saçtım ortaya Nedenli, niçinli Sualler sordu? 'Hiç mi güzel bir an'... Diyecek, oldum Maziye geçersiz! damgası vurdu. Katısın! ...Kötüsün! ...diye bağırdım. Dosyanı getirip önüme koydu Fahiş faturalar Bir yana, dedi. Yüreğinden hala kan akıyordu. Çektiğin tetikte Parmak izlerin... Yıktığın hayalin resmini sundu... Hatırlattı; tekrar! Katlandı derdim... Dedimki: ben seni boş yere yerdim. Söküp at kalbinden o vefasızı Düşünüp taşınıp Sana hak verdim. Ümran Tokmak | |
|
| | #240 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Affetmek affet beni yüreğim... açtırdım kapılarını seni sevmeyene,derinlerdeki güzelliklerini görmeyene...sevgisizliklerinehapsettim seni... affet beni gözlerim... sana bakmayan gözlerin esiri ettim.gülerken saçtığın ışığı zindana çevirdim... affet beni dizlerim... gelmez yarin yolunda beklettim.ayakta durmaya dermansız ettim. affet beni sözlerim... her acı sözü yutup;hep tatlı sözler söylettim.zehir sözlere sevgi sözlerimi ziyan ettim... affet beni kollarım... seni sarmayan kollara her daim açık beklettim. gelmeyince zalim yar,sevdalara seni açmamaya yeminler ettim... affet beni gülüşlerim... ...yalancı gülmelere kanıp gönülden gülmelerimle karşılık verdirdim.yüreğimi ağlattılar sen yine güldün... affet beni Yarabbim... verdiği bu canın hakkını veremedim... yüreğimi bir kulun yaralamasına,gözlerimi ağlatmasına,kollarımı bağlatmasına izin verdim... affet beni yarabbim o'nu çok sevdim... doğru zamanlarda yanlış insanlara,yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum oldu bu yürek... belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim,belkide yanlışı silmeye yetmedi yüreğim... affedin beni affedin... ALINTI | |
|