Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Sayfa 4

Güncelleme: 23 Haziran 2018 Gösterim: 129.545 Cevap: 95
cHamiL - avatarı
cHamiL
Ziyaretçi
4 Ağustos 2009       Mesaj #31
cHamiL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ozti adlı kullanıcıdan alıntı

Masaüstünden Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt Yöneticisi'ne gelin Ses Yazan kısımda herhangi bir hata işareti varmı yani sarı bir üçgende ünlem işareti var ise dediğiniz gibi driver'ı kurulu değildir ses kartınızın modeli ne ise bakıp internetten indirip kurabilirsiniz.

tamam baktıktan sonra dönecem size saolun...
Sponsorlu Bağlantılar
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
6 Ağustos 2009       Mesaj #32
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yakuphan adlı kullanıcıdan alıntı

Ben bir bilgisayar alacağım ama bilgisayarın iyisinden kötüsünden anlamıyorum yani teknik özliginden bilenler yazınlar alınca nasıl bir özellik aramalıyım bekliyorum Lütfen.Msn Sarcastic

Ozti abimizin dedi gibi önce amacini belirle sonra ne kader paran olduna bak bir de markali olsun basini aritmasin .
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
16 Ağustos 2009       Mesaj #33
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zuhurrap adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba Arkadaşlar,
benim biraz eski bi pcm war tam emin deilim ancak ddr ram'i olduğunu düşünüorm 2003 yılının sonlarına doğru almıştm. 2.4 işlemcisi 512mb rami war. Yeni pc almaya gücüm yetmiyor ancak az da olsa yenilemeyi düşünüyorm işlemci we ram alıcağım.
Her işlemci bnm pc'me olur mu amd - intel?
birde çift çekirdek istiyorum çift çekirdek taktırılabilir mi?
yada başka türlü önerileriniz warsa cwp bekliorm

çift çekirdekli işlemci kullanamazsın cünkü ddr2 ram kullanır çifçekirdekli işlemciler.işlemci değiştirmen için anakartını ve remi değiştirmen gerek buda sana pahalıya mal olur.remi yükseltebilirisn (1gb) işlemci yeni bulabilceni sanmıyorum (475) 2.el bulabilirsen işlemcini yükseltebilirsin.amd için anakartını değiştirmen gerekir..
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
21 Ağustos 2009       Mesaj #34
CrasHofCinneT - avatarı
Alıntı
twetty_tt adlı kullanıcıdan alıntı

İyi günler.. Bir sorum olacaktıı..
Bilgisayar açıldığında masaüstü görüntülendikten hemen sonra şu uyarıyı veriyor;

pencere başlığı= 16 bit MS- DOS Alt Sistemi
"C:\Windows\wug.exe
NTVDM CPU geçersiz bir yönergeyle karşılaştı
CS:0f38 ....... (gibi rakamlar var) uygulamayı bitirmek için Kapat'ı tıklayın"

ne yapmalıyım bunun bir daha görünmemesi için?

Teşekkürler..

Başlat'a Girin /Çalıştır'a Tıklayın / Regedit yazın HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\WOW\cmdline kaydını siliniz Sorununuz Hallolacaktır.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
27 Ağustos 2009       Mesaj #35
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jayjay adlı kullanıcıdan alıntı

Ctrl+Alt+Del yapıp görev yöneticisini çalıştırdığımda karşıma bu sorun çıkmaya başladı??
Tıkanıyorum kalıyorum!!
Nedirki sebebi?
Nedirki çözümü?Break

Eğer önceden normal ve kendiliğinden bu sorun ortaya çıktıysa bilgisayarınıza virüs bulaşmış demektir , çünkü böyle bir virüs var.Güncel bir antivirüs programı ile detaylı olarak taratın , önce aşağıdaki adımları bir uygulayıp deneyin umarım çözülür..

1- Yöntem
Başlat > Çalıştır > Regedit yazıp enterlayın
Daha sonra kayıt düzenleyin
HKEY_CURRENT_USER \\\\ Software \\\\ Microsoft \\\\ Windows \\\\ CurrentVersion \\\\ Policies\\\\ System
Kısmından DisableTaskMgr’ı silin

2- Yöntem
Başlat > Çalıştır > gpedit.msc yazıp enterlayın
Kullanıcı grupları > Yönetim şablonları > ctrl + Alt + Delete seçenekleri > Görev yöneticisini devredışı bırak seçeneğini devredışı bıraktıgınızda işe yarayacaktır .
Son düzenleyen Safi; 28 Ekim 2017 19:26
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
1 Eylül 2009       Mesaj #36
CrasHofCinneT - avatarı
Alıntı
göktaş adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar tm-p2bx bir anakart var hangi hdd destekler 32 mb ekran kartı 256 mb ram

gta oynuyorum ama hd bozuldu hangi hdd taksam daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

Sata harddiskleri destekler.
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
17 Eylül 2009       Mesaj #37
CrasHofCinneT - avatarı
Alıntı
petkov adlı kullanıcıdan alıntı

abi benim windows 7 sayfaları kendi kendine kapatıyo .tam bi sayfayı okurken pat bi hata veriyo komple gidiyo butun internet sayfaları .hata verme kutucugunda su yazıyor . """""""""""""An unhandled exception occurred in 3rd party module and will be closed.
You may send an automatic report created o development
centre for further investigation.
Sorry for any inconvenience caused """"""""""""""" şimdi ilgili acıklamaları bir yabancı sitede buldum adamın dediği soyle bişey herhalde ; program ekle kaldıra gir orada "guncellestirmeleri goster" isimli kutucugu tıkla ve guncellestirmeleri kaldır diyo,,,,,olm korkuyom ya o guncelleştirmeleri kaldırırsam o zaman sistem hepten papazı bulursa biseyde yapamıom elim kolum baglı,,, bu arada program ekle kaldır dan bi kutucugu tıkladım (guncelleştirmeleri goster isimli kutucugu tıklamısım ewet ) ondan sonra windows 7 nin en alttaki "windows internet explorer 7 için guvenlik guncelleştirmesi (KB97XXXX her neyse artık onu kaldırdım ,,,ya bu bilgisayar nası duzelcek bi siteye giriyom,,,,mesela 5 sayfa internet explorer actıysam 5 inciyi kapamak isterken o kutucuk cıkıyo ve otomatikman butun sayfalar kapanıyo acil yardım

Windows 7 final sürümü mü kullanıyorsunuz ? Kullanmıyorsanız final sürümü kurun.
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
18 Eylül 2009       Mesaj #38
CrasHofCinneT - avatarı
Sisteminiz hasar görmüş veya formatlanması gerekiyor olabilir. Güncel virus programı ile taratıp xp sp3 yükleyin devam ederse sorun format atın.
dursuncakir52 - avatarı
dursuncakir52
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #39
dursuncakir52 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Pollyanna adlı kullanıcıdan alıntı

pcye format attıktan sonra gerekli cdleri yükledikten sonra pcyi açınca masaüstünde hiçbirşey olmuyor ctrl+del yapıp explorer.exeyi sonlandırıp sonra yeni görevden explorer.exeyi çalıştır diyince normale dönüyor:s bu sorunu nasıl çözebilirim?

xp veya daha altı yüklüyorsanız masaüstü özelliklerine girin maaüstü sekmesinde masaüstünü özelleştire girin buradan hangi simgenin görünmesini isiyorsanız onu seçin.
windows 7 yüklüyorsanız masaüstünü kişiselleştire girin sol tarafta masaüstü simgelerini değiştirin den ayarlayabiilirsin. vista ise o nereden ayarlanıyor bilmiyorum
dursuncakir52 - avatarı
dursuncakir52
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #40
dursuncakir52 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

Bir pencerede Düzenle/Klasör Seçenekleri kısmına girip göz atınız.

windows 7 de orada değil ama buldum denetim masası/dizin oluşturma seçenekleri/gelişmis ayarlar/dosya türleri buradaymış.