Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 116

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.769 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafa akca adlı kullanıcıdan alıntı

YENİ ÜYE OLDUM LTFN YARDIM EDİN PC MDE 1-2 SAAT OYUN OYNUYORUM BELİRLİ BİR SÜRE SONRA ÇOK FECİ ŞEKİLDE TAKILMAYA BAŞLIYOR OYUNLARDA 2 SANİYEDE BİR KARE ATLIYOR BU ÖNCEDEN OLMUYORDU SİSTEMDE BİŞEY YOK FORMATLA DÜZELMİYOR. PARÇALARDAN BİRİ BOZUK AMA HANGİSİ? BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRDÜĞÜMDE VİRÜSLÜ DİYE GEÇİFTİRİYOR . VİRÜS FALAN YOK PARÇALARDAN BİRİ BOZUK AMA HANGİSİ OLABİLİR ANŞAYAN VARSA LÜTFEN CVP YAZSIN TŞKR. CELERON 2.40, 512 DDR 400 , 256 GEFORCE FX 5500, 40 GB

EKRAN kartınız 3 boyutlu deil se zaman la oyun donar tabı oyunun mb1a sınada bağlı olan bır durum 3 boyutlu ekran kartı 3 boyutlu oyun lar için gereklı hadı kolay gelsın
Sponsorlu Bağlantılar
mustafa akca - avatarı
mustafa akca
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1152
mustafa akca - avatarı
Ziyaretçi
cvplar için çok teşekkür ederim. ekran kartımda bi sorun yok ekran kartını yeni taktırdım eski ekran kartındada aynısını yapıyıordu ama oyun oynarken 1-2 saat çok iyi sorunsuz oynuyorum sonradan yavaşlama başlıyor sadece oyunlarda deil herşey yavaşlıyo daha yeni format attım.ekran kartını güncelledim ama sorun ekran kartında değil. çok teşekkür ederim cevaplarınızı bekleliyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1153
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

cvplar için çok teşekkür ederim. ekran kartımda bi sorun yok ekran kartını yeni taktırdım eski ekran kartındada aynısını yapıyıordu ama oyun oynarken 1-2 saat çok iyi sorunsuz oynuyorum sonradan yavaşlama başlıyor sadece oyunlarda deil herşey yavaşlıyo daha yeni format attım.ekran kartını güncelledim ama sorun ekran kartında değil. çok teşekkür ederim cevaplarınızı bekleliyorum.

Hangi oyunu oynuyorsun acaba ?? pc virus girmiş olabılrı yada oyunun içinde vırus olabılır cd takılıyken oynuyorsan ondan kaynak lanıyor olabılır ..cd-rom güç süz kalır o durumda .. saygılarımla
mustafa akca - avatarı
mustafa akca
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1154
mustafa akca - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CaSPix adlı kullanıcıdan alıntı

EKRAN kartınız 3 boyutlu deil se zaman la oyun donar tabı oyunun mb1a sınada bağlı olan bır durum 3 boyutlu ekran kartı 3 boyutlu oyun lar için gereklı hadı kolay gelsın

ekran kartımda bi sorun yok ilk 1-2 saat herşey normal ama 1-2 saat sonra sadece oyunlar değil sistem komple yavaşlıyor. cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Alıntı
CaSPix adlı kullanıcıdan alıntı

Hangi oyunu oynuyorsun acaba ?? pc virus girmiş olabılrı yada oyunun içinde vırus olabılır cd takılıyken oynuyorsan ondan kaynak lanıyor olabılır ..cd-rom güç süz kalır o durumda .. saygılarımla

sadece oyunda değil sistem komple kasılıyo. bu her oyunda aynı virüs falan yok sistem temiz parçalardan biri sorunlu. her oyunda böyle yapıyor 1-2 saatten sonra çok küçük oyunlarda bile. yani bu oyunu yavaş oynatma problemi deil. 1-2 saat gayet ii oynuyorum fifa 2007, carbon 1-2 saat sonra başlıo coşmaya teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum
Son düzenleyen mustafa akca; 15 Şubat 2007 21:26 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
mustafa akca - avatarı
mustafa akca
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1155
mustafa akca - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim sorunuma umut olabilecek arkadşlar varsa msnsini yazsın benimki m.akc@hotmail.com cvp bekliyorum teşekkürler saygılarımla
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1156
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

arkadaşlar benim sorunuma umut olabilecek arkadşlar varsa msnsini yazsın benimki m.akc@hotmail.com cvp bekliyorum teşekkürler saygılarımla

Sistem özelliklerini yazmışsın görmedim. Bordu yazmamışsın ama.

Oynadığın oyunu bilmeden yorum yapayım. İlk olarak antivirüs. Antivirüsler sistemde her olan biteni takip ettiği için sistemde abriz kasılmaya neden olur. Sonrasını sıralayacak olursak sisteme kurduğun programlar (altta çalışanlar) HDD de kalan boş yer vs oyunun minumum istekleri gibi şeylere dikkat etmek gerek. Haliyle artık çıkan bi çok oyun yüksek rame ihtiyaç duyar. Bu yüzden celeronlar artık biraz yetersiz kalıyor diyebilirim. Configrasyonun yaşlandıkça tökezlemeside normaldir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #1157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

remin düşük olabılır ??
cg2005 - avatarı
cg2005
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #1158
cg2005 - avatarı
Ziyaretçi
Lütfen bi yardımcı olurmusunuz başlıktada belirttigim gibi bugun kurdugum bilgisayar bana bu hatayı veriyor.Başka bi bilgisayar'dan ghost attım detect drivers done no any driver found bu yazı cıkıyor sonrada windows yüklenirken res atıyor acil bi yardımcı olurmusunz
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #1159
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

İşlemcinizde aşırı ısınma olabilir ve Anakartınızıda bi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Kasanın içindeki hava sürkilasyonu yeterli değilse Oyun oynarken yada 3D Grafik tasarım gibi ekran kartına ve Cpu'ya yüklenen oyunları oynadığınızda aşırı çalışmadan fazla ısı ortaya çıkar ve işlemci yada Ekran kartınız stabil çalışamadığından yavaşlamaya başlar. Sizinde yazdığınız gibi donmalar ve kara kare atlamalar olabilir. Virüs olmasıda bir ihtimaldir.

Anakarıtınızın, işlemcinizin ve ekran kartınızın tam modelini yazrsanız ve özellikle hangi oyunlarda takılma yaptığınız belirtirseniz daha açıklayıcı ve çözücü cevaplar alabilirsiniz...
erdekmuzo - avatarı
erdekmuzo
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #1160
erdekmuzo - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım ve arkadaşım bana e posta göndermiş.konu olarak birkaç tane 3 boyutlu dosyalar var özellik olarak pps dosyası yazıyor fakat benim bilgisayarımda bu program olmadığından açamıyorum.bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.