Alıntı
mustafa akca adlı kullanıcıdan alıntı cvplar için çok teşekkür ederim. ekran kartımda bi sorun yok ekran kartını yeni taktırdım eski ekran kartındada aynısını yapıyıordu ama oyun oynarken 1-2 saat çok iyi sorunsuz oynuyorum sonradan yavaşlama başlıyor sadece oyunlarda deil herşey yavaşlıyo daha yeni format attım.ekran kartını güncelledim ama sorun ekran kartında değil. çok teşekkür ederim cevaplarınızı bekleliyorum.
İşlemcinizde aşırı ısınma olabilir ve Anakartınızıda bi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Kasanın içindeki hava sürkilasyonu yeterli değilse Oyun oynarken yada 3D Grafik tasarım gibi ekran kartına ve Cpu'ya yüklenen oyunları oynadığınızda aşırı çalışmadan fazla ısı ortaya çıkar ve işlemci yada Ekran kartınız stabil çalışamadığından yavaşlamaya başlar. Sizinde yazdığınız gibi donmalar ve kara kare atlamalar olabilir. Virüs olmasıda bir ihtimaldir.
Anakarıtınızın, işlemcinizin ve ekran kartınızın tam modelini yazrsanız ve özellikle hangi oyunlarda takılma yaptığınız belirtirseniz daha açıklayıcı ve çözücü cevaplar alabilirsiniz...