Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 126

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.253 Cevap: 2.932
dj_hayaletci - avatarı
dj_hayaletci
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1251
dj_hayaletci - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarımda durmadan MSN content plus dıye bır yazı cıkıyor ve ıcınde Your current trial time is expired.Please register or uninstall Al products of MSN content plus dıye bır yazıı durmadan cıkıyor msnmı acarkenn bu yazı cıktıgında tıklarsam msn kokten kapanıyor tıklamssam kapanmıyor ama o yazı orda hala duruyor tıklayınca msn hemen cıkıs yapıyor kapanıyor yanıı bu yazı her 10 sanıye arlıklarda cıkıyor delıı olcamm lutfenn yardımm msn adresıme cvp yazarsanız sevınırım her şey için teşekkürler( dj_hayaletci@hotmail.com )
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1252
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
MSN content plus diye ücretli bi program kurmuşsun. Onun süresi dolmuş satın almanı yada denetim masasından uninstal etmeni önermiş. Burda seçim senin ya satın al yada programı kaldır.

Sponsorlu Bağlantılar
lasoledad - avatarı
lasoledad
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #1253
lasoledad - avatarı
Ziyaretçi
biliyorum bıktırdım ama teknixs senin dedikleri yaptım dediğin codecleri de yükledim ama hala bana mısın demedi başka filmde denedim mpeg uzantılı onlarda açılmıo k-lite full kurdum yine açılmadı ayrıca media player ı soran arkadaşım sürümü 9 oke bu arada yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkürler
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #1254
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lasoledad adlı kullanıcıdan alıntı

biliyorum bıktırdım ama teknixs senin dedikleri yaptım dediğin codecleri de yükledim ama hala bana mısın demedi başka filmde denedim mpeg uzantılı onlarda açılmıo k-lite full kurdum yine açılmadı ayrıca media player ı soran arkadaşım sürümü 9 oke bu arada yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkürler

Yok bıkmadımda sorunuda çözmedim kafamda. Şimdi önemli olan konu, bu hatayı ne zaman vermeye başladı. Yani bu sorun önceden varmıydı yoksa ve bu bir kaç gün içindemi çıktı? Acaba yükleyip kaldırdığınız herhangi bir programla alakalımı diye düşünüyorum. Codec ile alakalı bir sorun değil bunu kesin söylerim. Codec ile alakalı olsa izlemek istediğiniz Video dosyasını açar ama siyah ekranda açar ve sadece ses çıkar. Yada görüntü gelir ses çıkmaz. Yani Codec eksik diye bu hatayı vermez. Tavsiyem biraz garip gelebilir ama;

1- Ekran Kartınızın Driverını güncelleyin.

ATI marka ekran kartı kullanıyorsanız:
Drivers & Software

Nvidia marka ekran kartı kullanıyorsanız:
NVIDIA Drivers

Linklerinden Ekran Kartınızın modelini seçip güncel driverını indirin.

2- Media Player' ınızı yükseltin.
Bilgisayarınıza yüklediğiniz tüm Codecleride silin. Media Playerınızı güncelleyin. Eğer lisanslı windows kullanıyorsanız Media Player 11 Lisansız windows kullanıyorsanız 10 yükleyin.(Lisanssız windows kullanıyorsanız Media Player 11 kullanmazsınız)

Media Player 10 için Download
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/tr/mp10/default.aspx

Media Player 11 için Download
Windows XP için Windows Media Player 11

3- K-Lite Codec Pack 2.85 kurun.
Media Player kurduktan sonra K-Lite Codec Pack 2.85 kurun. Burada dikkat etmeniz gereken şey tek bir Divx Codec Pack kullanmanız. İki veya daha fazla Divx Codec kullanırsanız çakışırlar ve sorun yaşarsınız.

K-Lite Codec Pack 2.85 Full Download
Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 2.85 FULL, K-Lite Codec Pack 2.85 STANDARD, K-Lite Codec Pack 2.85 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools

Bu dediklerimi bir uygulayın çözüme ulaşamazsanız başka bir şey deneriz artık Msn Rolleyes
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #1255
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar mönitörümde 3 lü renk ayarları var.
yani kırmızı-mavi-yeşil.
bunlara 1 ile 255 arasında değer verebiliyorum.
standart renk ayarlarına ulaşmak için bu değerler kaçta olmalı?
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #1256
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar mönitörümde 3 lü renk ayarları var.
yani kırmızı-mavi-yeşil.
bunlara 1 ile 255 arasında değer verebiliyorum.
standart renk ayarlarına ulaşmak için bu değerler kaçta olmalı?
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Her monitörünki farklı olabilir ama bendeki ayaralar şu şekilde;

Red: 79
Green: 77
Blue: 79
lasoledad - avatarı
lasoledad
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #1257
lasoledad - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Yok bıkmadımda sorunuda çözmedim kafamda. Şimdi önemli olan konu, bu hatayı ne zaman vermeye başladı. Yani bu sorun önceden varmıydı yoksa ve bu bir kaç gün içindemi çıktı? Acaba yükleyip kaldırdığınız herhangi bir programla alakalımı diye düşünüyorum.

önceden yoktu yeni başladı dediklerinizi de uygulucam bugün çok teşekkür ederim Msn Happy
bomb_3553 - avatarı
bomb_3553
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #1258
bomb_3553 - avatarı
Ziyaretçi
Kullandığınız Anti-Virüs yazılımı hangisi acaba ?
Büyük ihtimalle Trial kullanım süresi bitmiştir. Çoğu anti-virüs 30 gün kullanım sonunda ücretliye döner.[/quote]

Kullandığım Anti-Virüs yazılımı; AVG 7.1 Launcher
aslında daha önce çalışıyodu şimdi ise "No new update files are available at the moment.Please check for AVG updates again later." diyo
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
10 Mart 2007       Mesaj #1259
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
bomb_3553 adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığım Anti-Virüs yazılımı; AVG 7.1 Launcher
aslında daha önce çalışıyodu şimdi ise "No new update files are available at the moment.Please check for AVG updates again later." diyo

Kullandığınız anti virüs programının güncellenmesi gerekiyor. Resmi sitesinden ve ya varsa ayarlardan UPDATE seçeneğine tıklayarak güncelleyebilirsiniz. Daha da olmazsa şu ankini bilgisayarınızdan kaldırın ve resmi sitesinden son versiyonunu indirip kurun...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #1260
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Her monitörünki farklı olabilir ama bendeki ayaralar şu şekilde;

Red: 79
Green: 77
Blue: 79

kardeş olmadı benim mönitörün markası relisys nette de bulamadım ayarlarını Msn Confused
büyük ekran yardımcı olursan sevinirim Msn Confused