Alıntı
lasoledad adlı kullanıcıdan alıntı biliyorum bıktırdım ama teknixs senin dedikleri yaptım dediğin codecleri de yükledim ama hala bana mısın demedi başka filmde denedim mpeg uzantılı onlarda açılmıo k-lite full kurdum yine açılmadı ayrıca media player ı soran arkadaşım sürümü 9 oke bu arada yardım eden etmeye çalışan herkese teşekkürler
Yok bıkmadımda sorunuda çözmedim kafamda. Şimdi önemli olan konu, bu hatayı ne zaman vermeye başladı. Yani bu sorun önceden varmıydı yoksa ve bu bir kaç gün içindemi çıktı? Acaba yükleyip kaldırdığınız herhangi bir programla alakalımı diye düşünüyorum. Codec ile alakalı bir sorun değil bunu kesin söylerim. Codec ile alakalı olsa izlemek istediğiniz Video dosyasını açar ama siyah ekranda açar ve sadece ses çıkar. Yada görüntü gelir ses çıkmaz. Yani Codec eksik diye bu hatayı vermez. Tavsiyem biraz garip gelebilir ama;
1- Ekran Kartınızın Driverını güncelleyin. ATI marka ekran kartı kullanıyorsanız: Drivers & Software Nvidia marka ekran kartı kullanıyorsanız: NVIDIA Drivers
Linklerinden Ekran Kartınızın modelini seçip güncel driverını indirin.
2- Media Player' ınızı yükseltin.
Bilgisayarınıza yüklediğiniz tüm Codecleride silin. Media Playerınızı güncelleyin. Eğer lisanslı windows kullanıyorsanız Media Player 11 Lisansız windows kullanıyorsanız 10 yükleyin.
(Lisanssız windows kullanıyorsanız Media Player 11 kullanmazsınız) Media Player 10 için Download http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/tr/mp10/default.aspx Media Player 11 için Download Windows XP için Windows Media Player 11 3- K-Lite Codec Pack 2.85 kurun.
Media Player kurduktan sonra K-Lite Codec Pack 2.85 kurun. Burada dikkat etmeniz gereken şey tek bir Divx Codec Pack kullanmanız. İki veya daha fazla Divx Codec kullanırsanız
çakışırlar ve sorun yaşarsınız. K-Lite Codec Pack 2.85 Full Download Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 2.85 FULL, K-Lite Codec Pack 2.85 STANDARD, K-Lite Codec Pack 2.85 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools
Bu dediklerimi bir uygulayın çözüme ulaşamazsanız başka bir şey deneriz artık