Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 120

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.015 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1191
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar bişi sormak istiorum;ben forumda yer alan cep telefonu temaları bölümündeki dosyayı indirdiğim zaman pc im açmıor!windows bu dosya uzantısını açamıyor diyor yani bi program eksik bilgisayrımda ve ne olduğunu bilmiyorum yazmıyor.uygun dosyayı bulmak için web hizmetini kullan diyor tıklıyorum fakat ingilizce bi site açılıor.bna yardımcı olurmusunuz?hangi programı kurmam lazımki o temaları pc mde açabiliiim?Msn Sad

sis uzantılı dosyaları bilgisayarınızda açamazsınız fakat eğer amacınız tema yapmaksa önerebileceğim siteler mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

bilgi sayarai recomendid yaptim
ve sonra bu programi yukledim ve basiyorum programi acmak icin program acilmadan once o dont send diye geliyo

Teknixs arkadaşımında dediği gibi kaldırıp tekrar kurun ve kurulumu sorunsuz gerçekleştirdiğinizden emin olun.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1192
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar bişi sormak istiorum;ben forumda yer alan cep telefonu temaları bölümündeki dosyayı indirdiğim zaman pc im açmıor!windows bu dosya uzantısını açamıyor diyor yani bi program eksik bilgisayrımda ve ne olduğunu bilmiyorum yazmıyor.uygun dosyayı bulmak için web hizmetini kullan diyor tıklıyorum fakat ingilizce bi site açılıor.bna yardımcı olurmusunuz?hangi programı kurmam lazımki o temaları pc mde açabiliiim?Msn Sad

Bildiğim kadarıyla bu temaları direk olarak bilgisayarınızda açamıyorsunuz...
Açmak için cep telefonunuzla size verilen Pc Suite adını taşıyan bi cd olması lazım Telefonunuzun bilgisayarınıza bağlanmasını sağlıyan programın içinde olduğu cd...
Sponsorlu Bağlantılar
Bu cd nin içinde temalarınızı açmaya yarayan programlar var...

Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

bilgi sayarai recomendid yaptim
ve sonra bu programi yukledim ve basiyorum programi acmak icin program acilmadan once o dont send diye geliyo

Tam olarak ne yaptığınızı daha ayrıntılı yazarsanız çözüm buluruz ben şahsen hiçbişey anlamadım. Daha öncedende dediğim gibi Programın hata vermesine neden olan sebep nedir söylemezsen çözüm bulamazsın arkadaşım.
Programı kaldırıp kurunuzmu ? Aynı hatayımı verdi yine ? Sadece hata veriyor diyerek sonuç aramıyalım! Bulamazsınız akarsu89...
metglass - avatarı
metglass
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #1193
metglass - avatarı
Ziyaretçi
dell ınpıron 6000 fan programı aşagıdaki gibidir . fan cok hızlı calışıyor bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar. yanmasından korkuyorum garanti kapsamında cok önmeli işlerim var dolayısıyla garantiye gönderemiyorum cünki 1 ay dan öncesi gelmiyor. bana yardımcı olursanız cok sevinirim. aşagıdaki link i tıklarsanız fan programının görüntüsü gözüküyor.
ImageShack - Hosting :: 01uk1.jpg
ardaanil - avatarı
ardaanil
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #1194
ardaanil - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim sorunum hangi msn yi yüklediysem konusma pencerem mesaj yazarken ortadan kayboluyo karsı tarafa bi site göderiyo virüs büyük ihtimalle ne yaptıysam olmuyo nasıl düzelte bilirim acaba taratıyorum bilgisayarı bişey cıkmıyo yardımlarınızı bekliyorum ne önerirsiniz
mavi_ay - avatarı
mavi_ay
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #1195
mavi_ay - avatarı
Ziyaretçi
messenger ı tekrar kaldır sonra bilgisayarım/c:/program files/gir ve MSN Messenger dosyasını sil sonra tekrar yükle messengeri böyle bir dene.
bluehippo - avatarı
bluehippo
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #1196
bluehippo - avatarı
Ziyaretçi
merhaba;
bilgigisayarımdan proramı ekle veya kaldır dan NORTON virüs programını kaldırdım ardından pc restart yaptı ondan sonra pc ' yi her açtığımda F1continue

merhaba;
bilgigisayarımdan proramı ekle veya kaldır dan NORTON virüs programını kaldırdım ardından pc restart yaptı ondan sonra pc ' yi her açtığımda F1 continue olarak yazı çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim,
yardım eden lere şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla;
Son düzenleyen bluehippo; 25 Şubat 2007 15:21 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #1197
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tasgibicocuk adlı kullanıcıdan alıntı

dell ınpıron 6000 fan programı aşagıdaki gibidir . fan cok hızlı calışıyor bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar. yanmasından korkuyorum garanti kapsamında cok önmeli işlerim var dolayısıyla garantiye gönderemiyorum cünki 1 ay dan öncesi gelmiyor. bana yardımcı olursanız cok sevinirim. aşagıdaki link i tıklarsanız fan programının görüntüsü gözüküyor.
ImageShack - Hosting :: 01uk1.jpg

Bence fanlarında bir problem var. Aşağıya senin fanlarınla benimkilerin bi resmini gönderdim. Senin laptopunda 2 adet fan var (Normalde olması gereken gibi) Bende Anakarta bağlı tek falan var Kasa içinde 6 adet fan var... ve işlemci için normal değerler 2300- 3500 Rpm arasıdır. Sende bu değerler çok yüksek çıkıyor. Hiçbir fan 1 numaralı gösterdiğim yerdeki gibi (Bu işlemci üzerine bağlı olan olması lazım) 140490 RPM ile dönemez... Ya kullandığın programda bir hata var yada fanların gerçek değerlerde dönmediği için bilgisayara bu değeri veriyor... Teknik servisle bir görüş bilgi al. Eğer servise gitmesi gerkiyorsa gönder.

http://img149.imageshack.us/img149/7897/fanon6.jpg

Alıntı
ardaanil adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim sorunum hangi msn yi yüklediysem konusma pencerem mesaj yazarken ortadan kayboluyo karsı tarafa bi site göderiyo virüs büyük ihtimalle ne yaptıysam olmuyo nasıl düzelte bilirim acaba taratıyorum bilgisayarı bişey cıkmıyo yardımlarınızı bekliyorum ne önerirsiniz

Acaba kullandığınız işletim sistemi nedir ? Windows XP Home Edition mu ?
Daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım ama şunu diyebilirim. Windows XP Home Edition kullanıyorsanız Msn Messenger kapanıyor belli bir süre sonra ve açılıştada garip bir hata veriyor. Bir kaç bilgisayarda bununla karşılaştım... Ama Windows XP Pro Edition kullanıyorsanız virüsten olma ihtimali var dediğiniz gibi. Şuda varki başka Msn gibi herhagi bir program kullanıyormusunuz? Bu hatayı ne zaman vermeye başladı? Hata vermeden önce herhangi bir program kurdunuzmu yada Windowsun herhangi bir ayarında değişiklik yaptınızmı ? Biraz bilgi verirseniz yardımcı olurum...

Alıntı
bluehippo adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba;
bilgigisayarımdan proramı ekle veya kaldır dan NORTON virüs programını kaldırdım ardından pc restart yaptı ondan sonra pc ' yi her açtığımda F1continue

merhaba;
bilgigisayarımdan proramı ekle veya kaldır dan NORTON virüs programını kaldırdım ardından pc restart yaptı ondan sonra pc ' yi her açtığımda F1 continue olarak yazı çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim,
yardım eden lere şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla;

Bilgisayar İlk açılıştamı F1 Continue hatasını veriyor yoksa Windows yükleme sırasındamı ?

Norton Antivirüs gibi sistemin büyük bir kısmını kullanan Anti-Virüs yazılımları kaldırıldığında sistemin göçmesine bile neden olabilir. Windows ile ortak kullandığı sistem dosyaları silindiği için Windows açılışında hatalar verdirirler ve Yavaşlamaya neden olurlar... VErdiği hata nedir acaba tam olarak yazarsanız çözüm bulabiliriz...

*************************************************************************** ********************************

Eğer İlk açılış ekranında F1 To Continue diye bir hata geliyorsa (Bilgisayarı açarsınız Ram sayar Harddiskleri tanımlar) Bios ayarlarına girin Load Default Preference (İlk tercihleri yükle) yi seçin save yapın ve çıkın. Düzelicektir.

Not: Ekran kartınızın bios üzerinden Mb değerlerini ayarlayın ve Harddisklerinizi ve Floppy'nizi bilgisayarınız otomatik görmüyorsa Load Default Seçeneğini seçtikten sonra bunlarıda ayarlamayı unutmayın. Hyper Treading çalışan işlemcinizin ayarları ve Dual-Channel Ram kullanıyorsanız bunlarıda ayarlıyacaksınız... Kontrol edin...
Son düzenleyen Teknixs; 25 Şubat 2007 15:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #1198
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
ardaanil, virüs yemişsin arkadaşım. Virüs karşı tarafa bir link gönderiyor ve karşı tarafın senden geldiğini sanıp tııklamasına neden oluyor böylece oda bu kervana katılmış oluyor. Önerim ise güncellemeleri yapılmış bir antivirüs ile bilgisayarını comple scan ettirmen.

Kasperskyi önerebilirim. Site içerisinde aratırsan bulman mümkün.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #1199
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ardaanil adlı kullanıcıdan alıntı

İlk başta kafa basmadı heralde anlamadım Msn Grin Sorununuz kısmi virüs olarak tanımlanan Trojan-Spy'lar. Buzkalplininde dediği gibi iyi bir antivirüs edinin Aşağıya bir kaç Antivirüs sitesi veriyorum ama hepsi 30 gün Trial kullanım süresi sonrası paralıdır. Ama bu 30 gün içerisinde Full update yapıp sisteminizi taratabilirsiniz ve temizliyebilirsiniz.

Symantec Corp. <--- Norton Antivürüs
Kaspersky Lab: Antivirus software <--- Kaspersky Antivürüs
Antivirus Software - Eliminate Spyware and Adware with NOD32 Antivirus from ESET <--- Nod32 Antivürüs

Hepsimin Türkçe dil desteğinin internetten araştırığ bulabilirsiniz.
Ama Spyları antivirüsler Temizlemez bunu için Ad-ware yazılımları kullanmanız lazım benim tavsiyem ve bedave olan Spybot . Onunda linkini aşağıya veriyorum... Antivirüs yazılımlarından dilediğini seçip kurduktan sonra sistemini tarat.
Başlangıçtaki bilmediğin ve şüphelendiğin programları kaldır (Bunu yapmak için Başlat --> Çalıştır menüsüne msconfig yazıp enter a basıyosun Önüne gelen pencereden En sondaki sekmeye tıkla adı Başlangıç ) Sonra Spybot u kur ve full update yap ve sistemini tarat... Bu kadar
The home of Spybot-S&D!

Not: Antirüs ve Spy programlarını yükledikten ve full scan (tarama) yaptıktan sonra sistemini birde güvenli kipte başlatıp Spybot ile yeniden tarattır...
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #1200
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
[quote=Teknixs;364221]Bildiğim kadarıyla bu temaları direk olarak bilgisayarınızda açamıyorsunuz...
Açmak için cep telefonunuzla size verilen Pc Suite adını taşıyan bi cd olması lazım Telefonunuzun bilgisayarınıza bağlanmasını sağlıyan programın içinde olduğu cd...
Bu cd nin içinde temalarınızı açmaya yarayan programlar var...

arkadaşım ilgilendiğin için teşekkür ederim.yalnız cd zaten kurulu pc de fakat bilgisayara indirdiğim tema .cfg uzantılı diye açmıor sanırım.cfg uzantısını winrar ile değştirip açmayı denedim bu seferde text.xml hatası verdi!yani sanırım pc de eksik olan bi dosya uzantısı var?bunun için ne yapmamı önerirsin?Msn Sad