Alıntı
tasgibicocuk adlı kullanıcıdan alıntı dell ınpıron 6000 fan programı aşagıdaki gibidir . fan cok hızlı calışıyor bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar. yanmasından korkuyorum garanti kapsamında cok önmeli işlerim var dolayısıyla garantiye gönderemiyorum cünki 1 ay dan öncesi gelmiyor. bana yardımcı olursanız cok sevinirim. aşagıdaki link i tıklarsanız fan programının görüntüsü gözüküyor.
ImageShack - Hosting :: 01uk1.jpg
Bence fanlarında bir problem var. Aşağıya senin fanlarınla benimkilerin bi resmini gönderdim. Senin laptopunda 2 adet fan var (Normalde olması gereken gibi) Bende Anakarta bağlı tek falan var Kasa içinde 6 adet fan var... ve işlemci için normal değerler 2300- 3500 Rpm arasıdır. Sende bu değerler çok yüksek çıkıyor. Hiçbir fan 1 numaralı gösterdiğim yerdeki gibi (Bu işlemci üzerine bağlı olan olması lazım) 140490 RPM ile dönemez... Ya kullandığın programda bir hata var yada fanların gerçek değerlerde dönmediği için bilgisayara bu değeri veriyor... Teknik servisle bir görüş bilgi al. Eğer servise gitmesi gerkiyorsa gönder.
http://img149.imageshack.us/img149/7897/fanon6.jpg Alıntı
ardaanil adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar benim sorunum hangi msn yi yüklediysem konusma pencerem mesaj yazarken ortadan kayboluyo karsı tarafa bi site göderiyo virüs büyük ihtimalle ne yaptıysam olmuyo nasıl düzelte bilirim acaba taratıyorum bilgisayarı bişey cıkmıyo yardımlarınızı bekliyorum ne önerirsiniz
Acaba kullandığınız işletim sistemi nedir ? Windows XP Home Edition mu ?
Daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım ama şunu diyebilirim. Windows XP Home Edition kullanıyorsanız Msn Messenger kapanıyor belli bir süre sonra ve açılıştada garip bir hata veriyor. Bir kaç bilgisayarda bununla karşılaştım... Ama Windows XP Pro Edition kullanıyorsanız virüsten olma ihtimali var dediğiniz gibi. Şuda varki başka Msn gibi herhagi bir program kullanıyormusunuz? Bu hatayı ne zaman vermeye başladı? Hata vermeden önce herhangi bir program kurdunuzmu yada Windowsun herhangi bir ayarında değişiklik yaptınızmı ? Biraz bilgi verirseniz yardımcı olurum...
Alıntı
bluehippo adlı kullanıcıdan alıntı merhaba;
bilgigisayarımdan proramı ekle veya kaldır dan NORTON virüs programını kaldırdım ardından pc restart yaptı ondan sonra pc ' yi her açtığımda F1continue
merhaba;
bilgigisayarımdan proramı ekle veya kaldır dan NORTON virüs programını kaldırdım ardından pc restart yaptı ondan sonra pc ' yi her açtığımda F1 continue olarak yazı çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim,
yardım eden lere şimdiden teşekkür ederim.
saygılarımla;
Bilgisayar İlk açılıştamı F1 Continue hatasını veriyor yoksa Windows yükleme sırasındamı ?
Norton Antivirüs gibi sistemin büyük bir kısmını kullanan Anti-Virüs yazılımları kaldırıldığında sistemin göçmesine bile neden olabilir. Windows ile ortak kullandığı sistem dosyaları silindiği için Windows açılışında hatalar verdirirler ve Yavaşlamaya neden olurlar... VErdiği hata nedir acaba tam olarak yazarsanız çözüm bulabiliriz...
*************************************************************************** ********************************
Eğer İlk açılış ekranında
F1 To Continue diye bir hata geliyorsa (Bilgisayarı açarsınız Ram sayar Harddiskleri tanımlar) Bios ayarlarına girin
Load Default Preference (İlk tercihleri yükle) yi seçin save yapın ve çıkın. Düzelicektir.
Not: Ekran kartınızın bios üzerinden Mb değerlerini ayarlayın ve Harddisklerinizi ve Floppy'nizi bilgisayarınız otomatik görmüyorsa Load Default Seçeneğini seçtikten sonra bunlarıda ayarlamayı unutmayın. Hyper Treading çalışan işlemcinizin ayarları ve Dual-Channel Ram kullanıyorsanız bunlarıda ayarlıyacaksınız... Kontrol edin...