Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 122

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.354 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1211
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
halla halla onasılmışş yaw anlamadım benn :-)))9
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1212
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_EMPLOYER_ adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar ben Kopyala Yapıştır yapıncayazıyı yapıştırdığım yerde Hello! diye bir yazı çıkıyor bunu nasıl yokedebilirim ???Shy

Bilgisayarınızı Virüs taramasından geçirin..
Sponsorlu Bağlantılar
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1213
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
_EMPLOYER_ adlı kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı

Selam arkadaşlar ben Kopyala Yapıştır yapıncayazıyı yapıştırdığım yerde Hello! diye bir yazı çıkıyor bunu nasıl yokedebilirim ???

shy

Muhtemelen bir makro virüsüdür. Norton/ Kaspersky vb bir anti virüs programıyla taratırsanız sorununuz çözülecektir. Bu arada "Makro güvenlik ayarları" için Word-Excel menüsünden >>>>Araçlar / Seçenekler / Güvenlik / Makro Güvenliği dedikten sonra 2. sıradaki Yüksek'i seçmenizi tavsiye ederiz.

Bunun haricinde nette şöyle bir bilgiye de rastladım Msn Happy)) Ama doğru ama yanlış ...Msn Sarcastic

Alıntı

Aslında bu biR tür virüstür. Kendine "Acemi çaylak" diyen bir öğrencinin 2005 yılında çıkardığı bir virüs..

Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1214
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Aslında bu biR tür virüstür. Kendine "Acemi çaylak" diyen bir öğrencinin 2005 yılında çıkardığı bir virüs..

Duymadığım bir virüs bilgi için tşk.
cakkass - avatarı
cakkass
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1215
cakkass - avatarı
Ziyaretçi
mrb..bilg acılısında ..windows xp Hoş geldınız ekrarında cıkan okunmamıs posta iletisi ne anlama gelıoo...maılbox da hıc okunmamış mail yok....
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #1216
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
cakkass adlı kullanıcıdan alıntı

mrb..bilg acılısında ..windows xp Hoş geldınız ekrarında cıkan okunmamıs posta iletisi ne anlama gelıoo...maılbox da hıc okunmamış mail yok....

Başlat+Denetim Masasına girin açılan pencereden Kullanıcı Hesaplarını tıklayın. Açılan pencereden kullanıcı adınızı tıklayın.

yakalama1hm1

Netpassport linkini tıklayın ve yeni mail adresinizi yazın.

yakalama2lv0

Sorununuz böylece çözülmüş olacak.
YamanYurek - avatarı
YamanYurek
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #1217
YamanYurek - avatarı
Ziyaretçi
microsoftun sitesinden directx i indirebilirsin. download.microsoft.com dan indire bilirsin ...

Alıntı
ajanixs adlı kullanıcıdan alıntı

Selam...

Google earthı yükledim ama çalıştırırken hata veriyor. Genellikle DirectX hatası falan veriyor. Bende eksik olan bir program var heralde Msn Happy Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

Ayrıca sitenin yeni hali çok daha güzel olmuş, tebrikler. Ancak forum bölümü çok daha güzel olmasına rağmen sayfaya girenler bu bölümü farketmekte zorlanabilirler. Çünkü, sadece forum yazıyor başka bişey yazmıyor. Forumla ilgili girişte bir açıklayıcı bölüm koyarsanız daha güzel olur kanısındayım.

Hoşçakalın.

vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #1218
vain - avatarı
Ziyaretçi
benim sorunum şu:msn de herhangi birinin spacesine tıkladığımda bir çalışma zamanı hatası oluştu .
hatayı ayıklamak istiyormusunuz?
satır :51
hata:dapmgr tanımsız
diye bir uyarı iletisi geliyor yanlız kod kısmına dokunabilsem düzeltcem fakat düzelmeme izin vermiyor yonlendirdigi prgram
yardımlarınızı bekliyorum ...
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #1219
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle sorunun asıl sorulması gereken yer;

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/

Bu başlık altıında çözüm ararsak daha uzman arkaşlar tarafından daha net cevap alabiliriz.

Sorunun geçici bi durum olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden Temp dosyalarını Çerezleri vs bir temizlemeni önerebilirim. Bende bir kaç gündür spaces konusunda aşırı sorun yaşıyorum.

Yönlendirdiği program demişsin hakkında bilgi verirsen daha net bişeyler söyleyebilirim.

İyi çalışmalar.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #1220
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

benim sorunum şu:msn de herhangi birinin spacesine tıkladığımda bir çalışma zamanı hatası oluştu .
hatayı ayıklamak istiyormusunuz?
satır :51
hata:dapmgr tanımsız
diye bir uyarı iletisi geliyor yanlız kod kısmına dokunabilsem düzeltcem fakat düzelmeme izin vermiyor yonlendirdigi prgram
yardımlarınızı bekliyorum ...

Bana biraz internet explorer'la ilgili bir sorunmuş gibi geldi ama Buzkalplininde dediği gibi MSN Teknik Destek/Bilgiler konu başlığı altında çözüm bulunabilir, ama Internet Explorer 6 mı kullanıyorsunuz 7 mi ? Mozilla Firefox kullanıyortmusunuz birde ? Demek istediğim Internet Explorer'ınızdada sorun olabilir Firefoxla spaceleri görüntülüye bilirsiniz ama Explorer açmıyabilir. Çünkü hata kodu veriyorsa mutlaka bir sorun vardır demektir. Geçici Anlık Dosyalarınızı Temp dosyalarınızı temizlemenizi ve Internet Explorer'ınızın kendi içine kurduğu eklentileri kontrol etmenizi öneririm biraz detaylı bir konudur.