Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 124

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.893 Cevap: 2.932
izdan - avatarı
izdan
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #1231
izdan - avatarı
Ziyaretçi
pcı device sorun çıkarıyor.ses alamıyorum bilgisayardan yardımcı olacak birisi var mı.
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #1232
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
izdan adlı kullanıcıdan alıntı

pcı device sorun çıkarıyor.ses alamıyorum bilgisayardan yardımcı olacak birisi var mı.

Ses kartınızın sürücüsünü yeniden yükleyin. Büyük ihtimalle Onboard ses kartıdır Anakarınızla beraber gelen Cd ile yükleme yapıcaksınız.
Sponsorlu Bağlantılar
japonoto27 - avatarı
japonoto27
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #1233
japonoto27 - avatarı
Ziyaretçi
engellenip engellenmediğimi nasıl anlarım
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #1234
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
japonoto27 adlı kullanıcıdan alıntı

engellenip engellenmediğimi nasıl anlarım

Sorununuzun cevabı sanırım aşağıdaki linkte...
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
_ramses_ - avatarı
_ramses_
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #1235
_ramses_ - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak,bilgisayarımdan durduk yere ses kesildi.Hiç bir şekilde ses çıkmıyor herşeye baktım ses açık MP3 açtığımda çalıyor gözüküyor ama ses gelmiyor.Yardımcı olursanız çok sevineceğim Msn Sad
mavi_ay - avatarı
mavi_ay
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #1236
mavi_ay - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_ramses_ adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak,bilgisayarımdan durduk yere ses kesildi.Hiç bir şekilde ses çıkmıyor herşeye baktım ses açık MP3 açtığımda çalıyor gözüküyor ama ses gelmiyor.Yardımcı olursanız çok sevineceğim Msn Sad

bağlantıları konturol edin jak girişleri oturmamıştır eğer hiçbir problem gözükmüyorsa ses kartı drıver ını kaldırın tekrar kurun.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #1237
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_ramses_ adlı kullanıcıdan alıntı

Mavi_ay arkadaşımın dediğini yaptıktan sonra hala ses çıkmıyorsa birde Hoparlörlerinizi (Kulaklık, Kolon 5+1 , 4+1 v.s ne kullanıyorsanız) kontrol edin. Başka bir kulaklık yada kolon takıp deneyin Yanmış olabilir...
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #1238
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaslar benim bilgi sayarda bir kirmizi sey geliyor saatin yanina ve your computer infected diyor bu ne oluyor ve nasil kaldiracagim

your computer infected
dj_hayaletci - avatarı
dj_hayaletci
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #1239
dj_hayaletci - avatarı
Ziyaretçi
ben MSN content denen bir program yukledımm bu program sıldıkten sonra devamlıı yıne karsıma cıkıyor kafayıı yıyecegımm yaaaaaaaaa offffffffffMsn Mad
mavi_ay - avatarı
mavi_ay
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #1240
mavi_ay - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaslar benim bilgi sayarda bir kirmizi sey geliyor saatin yanina ve your computer infected diyor bu ne oluyor ve nasil kaldiracagim

your computer infected

bu bir spy dır temizlemek için The home of Spybot-S&D! ya gidin spy botu tüm updateleri ile, indirin . Programı güncellemeleri ile beraber kurun. Sistem geri yüklemeyi kapatın bilgisayarınızı yeniden başlatıp f8 ile açılış menüsüne gelin, güvenli kipte çalıştırın. Spy bot ile taratın çıkan herşeyi silin. (fix selected .... yada dillerden türkçeyi seçtiyseniz seçili hataları düzelt)

Alıntı
dj_hayaletci adlı kullanıcıdan alıntı

ben MSN content denen bir program yukledımm bu program sıldıkten sonra devamlıı yıne karsıma cıkıyor kafayıı yıyecegımm yaaaaaaaaa offffffffffMsn Mad

dediklerimi uygulayın kolay gelsin.