Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 184

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
PEGASUS - avatarı
PEGASUS
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #1831
PEGASUS - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Merhabalar..

Sponsorlu Bağlantılar
Sistemim Windows XP Pro TR ..!!

Problemim 3-4 Defa Format Atmiş Olmama Ragmen Çözemedim Çözüm Yolu Bulamadiğim Silik Yazı..!!
Ayrıntı: Bilgisayari Formatladiktan Ve/veya Actiktan sonra Bir Süre Normal Çalışıyor Sonra İse Başlat Yazisi Silik Oluyor Şekildeki Gibi >>> basvn6

Ve İnternet Explorerda Sayfa Adlarını Göstermiyor..! Resim \/ \/ \/ \/sabee1

Bu Konuda Yardımı Olacak Kişilere Teşekkür Ederim .. Saygı Ve Sevgilerimle
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #1832
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
PEGASUS adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Merhabalar..

Sponsorlu Bağlantılar

Problemim 3-4 Defa Format Atmiş Olmama Ragmen Çözemedim Çözüm Yolu Bulamadiğim Silik Yazı..!!
Ayrıntı: Bilgisayari Formatladiktan Ve/veya Actiktan sonra Bir Süre Normal Çalışıyor Sonra İse Başlat Yazisi Silik Oluyor Şekildeki Gibi >>> basvn6

verdiğin capslar Hatadan çok, photo shop editlemesini andırıyor Msn Happy yada öylemi demeliyim Msn Happy ilgili arkadaslar photo shopla zoom yaparak renk tonlarını kolayca ayırt edebilir. Msn Happy

Yoksa Yanılıyormuyum ? Belkide... Msn Happy
PEGASUS - avatarı
PEGASUS
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #1833
PEGASUS - avatarı
Ziyaretçi
Peki Hellboy726 Bakalım Videoyu Görüncede Aynı düşüncede Olcakmısın??..!!

Video
herocanturk - avatarı
herocanturk
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #1834
herocanturk - avatarı
Ziyaretçi
Msn SadMsn Cry Bilgisayarıma her halde bir virüs girdi ve bilgisayar bu virüs nedeniyle ''dosya klasörlerimi'' .exe yani uygulama olarak görüyor bunun çaresi ne olmalı hangi virüs tarayıcısını kullanmalıyım bana yardım edin yada bir yol gösterin lütfen yani bu sorun yeni oluşturduğum klasörlere bile bulaşıyor yeni bir klasör oluşturuyorum ve bu klasörü .exe uygulama görüyor yardım edin
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #1835
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
herocanturk adlı kullanıcıdan alıntı

Msn SadMsn Cry Bilgisayarıma her halde bir virüs girdi ve bilgisayar bu virüs nedeniyle ''dosya klasörlerimi'' .exe yani uygulama olarak görüyor bunun çaresi ne olmalı hangi virüs tarayıcısını kullanmalıyım bana yardım edin yada bir yol gösterin lütfen yani bu sorun yeni oluşturduğum klasörlere bile bulaşıyor yeni bir klasör oluşturuyorum ve bu klasörü .exe uygulama görüyor yardım edin

Sizin bilgisayarınıza artık formattan başka yapılacak bir çare kalmamış. Bunun sebebi çok basit. Sana önereceğim güvenlik programı: Kaspersky Internet Security 7.0 kullanman. Ancak yeni oluşturduğum klasörü .exe olarak görüyor diye söylemiştiniz ve yine yeni kuracağın programı da açmakta zorlanacaksın veya doğru şekilde çalışmayacaktır. Olur da kurabilir ve çalıştırabilirsen. bilgisayarı güvenli modda çalıştır ve güvenlik programıyla taratmaya başla. Ama en sağlıklısı formattır. Yapılacak müdahale kalmamış açıkçası.

Alıntı
PEGASUS adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Merhabalar..

Kurulan bir programdan dolayı bi bozulma yaşanabilir ama olmadığına kanaat getiriyorsanız. bilgisayarınız bakamadığınız ve normalde görülemeyen dosyalama bölümü olan System Volume Information yani Sistem Geri Yükleme klasöründe istenmeyen virüs, spy veya, trojan tarzı içerik olabilir. Kaspersky güvenlik programınız bulamıyor olabilir. Spy programı deneyin eğer o da bulamıyorsa size bi tavsiyem olacak. Microsoft un internet üzerinden bilgisayarınızı tarayarak güvenlik sağlayan bi programcığı var. Ben de Kaspersky le bulamadığım halde burada 6 tane zararlı içerik buldum. Yaptığı sadece bununla kalıcı değil. güvenlik oluşturuyor, bilgisayarınızdaki dosyaları sıkıştırıp ek bölüm sağlayabiliyor (tabi bunu sizde yapabilirsiniz elle). Kayıt Defterindeki bozuk bölümleri ve geçersiz kayıtları siliyor. Defrag da yapabiliyor.

Adresi vereyim isterseniz bir deneyin derim

Bu siteyi İnternet Explorer da açın. ActiveX kullandığı için Firefox da çalışmayacaktır. Sitede söyleyecektir bunu zaten

Windows Live OneCare
Son düzenleyen torchbearer; 4 Eylül 2007 12:13 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Strahd_Zarovich - avatarı
Strahd_Zarovich
Ziyaretçi
4 Eylül 2007       Mesaj #1836
Strahd_Zarovich - avatarı
Ziyaretçi
Benim bilgisayarımda çok ilginç bir donma problemi var. Bilgisayarın oturumu açıldıktan bir süre sonra bilgisayar otomatikman donuyor(oturumu açmayıp bekleyincede donuyor) klavyeden NUMLOCK tuşuna tıklıyorum yanıp sönüyor donmamış gibi görünüyor fakat mouse&klavye ile bişi yapmaya çalıştığımda donuk görünüyor. Bilgisayar açıldıktan hemen sonra masaüstünde bulunan BILGISAYARIM'a sağ tuşla özellikler>donanım>aygıt yöneticisi yapıp AĞ BAĞDAŞTIRICILARIndakileri DEVRE DIŞI BIRAKıp bir süre sonra ETKINLEŞTIRiyorum ve bilgisayarı açıp kapatıncaya kadar bir daha donmuyor. Bu işlemleri yapmadan donmamasını nasıl sağlayabilirim?

adszfo0

Not: Bir kaç sitede araştırdım cpu fanında tozlanmalardan dolayı donabilir vs yazıyordu cpu fanı içini temizledim fakat nafile...
Son düzenleyen Strahd_Zarovich; 4 Eylül 2007 18:30 Sebep: resim ekledim
birkan33 - avatarı
birkan33
Ziyaretçi
5 Eylül 2007       Mesaj #1837
birkan33 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben üyelik adı ve parolalı sitelere giremiyorum.kendi e-mail sayfama dahi sürekli parola hatası verip duruyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim tşkler şimdiden..
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #1838
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
birkan33 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar ben üyelik adı ve parolalı sitelere giremiyorum.kendi e-mail sayfama dahi sürekli parola hatası verip duruyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim tşkler şimdiden..

Tarayıcınızın güvenlik ayarlarını kontrol ediniz. Varsayılanı yükle düğmesi etkin görünüyor ise bu düğmeye basarak seviyeyi ayarlamalısınız. Ayrıca yapmanız gereken Internet Explorer > Sağ Tık > Özellikler > Gelişmiş sekmesi ve bu listede yer alan güvenlik bölümünü kontrol ediniz. burada SSL 2.0 - SSL 3.0, TLS 1.0 etkin olmalı veya karıştırıbilinir olarak görüyorsanız bu ayarları. Hemen alt bölümünde gelişmiş ayarları geri yükle düğmesine basarak standart yapılandırma ayarlarına dönebilirsiniz
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #1839
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar masa üstündeki öğelerin altına highlight edilmiş gibi siyah bi renk geldi onu nasıl yok edebilirim

böle ufak belalarda hep beni buluyor yawwwMsn Sarcastic
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Eylül 2007       Mesaj #1840
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar masa üstündeki öğelerin altına highlight edilmiş gibi siyah bi renk geldi onu nasıl yok edebilirim

böle ufak belalarda hep beni buluyor yawwwMsn Sarcastic

Masaüstü > Özellikler > Görüntü Özellikleri > Masaüstü > Masaüstünü Özelleştir > Web > Masaüstü öğelerini kilitle ve diğer seçeneklerin işaretli olmadığından emin olun.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.