Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 185

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.300 Cevap: 2.932
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #1841
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar masa üstündeki öğelerin altına highlight edilmiş gibi siyah bi renk geldi onu nasıl yok edebilirim

Sponsorlu Bağlantılar
böle ufak belalarda hep beni buluyor yawwwMsn Sarcastic

kendi sorumu kendim cevaplayayım belki başkalarına lazım olur

>>>Bilgisayarıma sağ tıkla / özellikler / gelişmiş / performans / ayarlar / masaüstünü simge etiketlerinde bırakma gölgesini kullan ı işaretle

veya

>>>masaüstü sağ tuş özellikler / masaüstü / masaüstünü özelleştir / web / işaretleri kaldır.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
6 Eylül 2007       Mesaj #1842
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar masa üstündeki öğelerin altına highlight edilmiş gibi siyah bi renk geldi onu nasıl yok edebilirim

Sponsorlu Bağlantılar
böle ufak belalarda hep beni buluyor yawwwMsn Sarcastic

Bilgisayarım > Sağ Tık > Özellikler > Gelişmiş sekmesi ve hemen altında yer alan performans başlındaki ayarlar butonuna tıklayın. karşınıza çıkan listeden birkaçını seçerseniz bilgisayarınızın az da olsa hızlandığını görebilirsiniz. Söyleyeceklerim etkin olmalı

1 - Klasörlerdeki ortak görevleri kullan
2 - Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan
3 - Pencere ve düğmelerde görsel stil kullan.

Sadece bunlar ok li kalıp da tamam diyince bilgisayarınızda hızlanmayı görebilirsiniz. ancak bunu istemediğiniz taktirde 2 numaralı bölümü etkin yapın veya üst bölümdeki 4 seçenekten Bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin derseniz. Bütün öğeleri açacaktır.

jey_w - avatarı
jey_w
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #1843
jey_w - avatarı
Ziyaretçi
yaa ben windows daki internet dosyasına nasıl ulasabilecegimi sormak istiom yardımcı olursanız sevinirim
herocanturk - avatarı
herocanturk
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #1844
herocanturk - avatarı
Ziyaretçi
Msn Thinking bilmiyorum neden ama acer aspire 3000 diz üstü bilgisayarım var çevremde bir çok wiralless kullanıcı var bilgisayarım da kablosuz ağ özelliği var fakat kullanamıyorum format attım bitin driver ları gördü ve tanıdı ama wiralles özelliğini tanımadı açılması için tuşa basıyorum ama işe yaramıyor yarım ederseniz sevinirim Msn Disappointed
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
7 Eylül 2007       Mesaj #1845
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jey_w adlı kullanıcıdan alıntı

yaa ben windows daki internet dosyasına nasıl ulasabilecegimi sormak istiom yardımcı olursanız sevinirim

İstediğiniz şeyi tam olarak söylemişsiniz. O yüzden tam anlamıyla yardım edeceğimi sanmıyorum. Tahmin yürüterek cevap vereyim. Internet Explorer 7 kullanıyor ve internet sayfalarında gezinirken bu sayfalarda bulunan nesnelerin bilgisayara indirdiği klasörü bulmak istiyorsanız öncelikle WinRAR programını açmanız gerekiyor. Açtıktan sonra C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum ismi\Local Settings\Temporarly Internet Files ı açınız. Sadece WinRAR la bulunacak değil tabiki. Bilgisayarım, belgelerim veya adres çubuğunu görebileceğini herhangi bir sayfa açın ve adres çubuğuna üstte yazan adresi girin. Tabi oturum ismini yazdıktan sonra enter a basarak. direk gidecektir oraya. Eğer ki sorduğunuz bu değilde Internet Explorer a kurduğunuz ActiveX le ilgiliyse C:\Windows altında Downloaded Program Files var. Ona tıklayın. Ancak kurulu olan tüm dosyaları göremeyeceksiniz. Yine winRAR programıyla buraya ulaşırsanız. Tamamını görebilirsiniz.

Internet Explorer 6 kullanıyorsanız
C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızı açtığınız oturum ismi\Local Settings\ bu adres altında gizli olmadığından kolayca bulabilirsiniz.
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #1846
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
benim bağlı bulunduğum server sınırsız mail hesabı açma hakkı veriyor bana.
ama ben bu mailleri plesk panelden açabiliyorum ve webmail.benimsitem.com adresinden ulaşabiliyorum.
ziyaretçiler nasıl gelip kendileri şifre ve bilgilerini girerek mail adresi alabilirler ?
owen12345 - avatarı
owen12345
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #1847
owen12345 - avatarı
Ziyaretçi
ii geceler arkadaslar ya benım pcde bılınmeyen yayımcı olan setupları yuklıyemıyorum çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor şeklinde hata veriyor emule ve aresin setuplarınıda denedım ondada aynısını yapıyor orjinal xp cdsi kullanıyorum laptopta yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden tşkrler
efeefeefe - avatarı
efeefeefe
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #1848
efeefeefe - avatarı
Ziyaretçi
"Desktop"
P4 2.4
1gb ddr 333 ram
MSI 645combo anakart
lg cdrom lg dvdrom lg cd writter
3 1\2 disket okuyucu
edimax EW-7318 veya Airties WUS300 usb wireless
gforce mx440 64mb veya ati 9250 radeon saphire 256mb
eternet,modem vs..
philips107T5 monitör

1-Hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?

2-Hangi usb-wireless kartını tavsiye edersiniz?

3- Seçtiğiniz kartlarla birlikte böyle bir bilgisayarınız olsa kaça satardınız? (henüz düşünmüyorum ama bu konuda ortalama bir bilgim olsun istiyorum)

4- Anakarın üzerinde 2ddr 2sd ram yuvası var gidip 2sd ram alıp taksam bi etkisi olurmu 2çeşit 4tane ramim olsa Msn Happy
Son düzenleyen efeefeefe; 8 Eylül 2007 09:12 Sebep: soru ekledim
RoxBury - avatarı
RoxBury
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #1849
RoxBury - avatarı
Ziyaretçi
Ekran kartı alacaksan kesinlikle Windows Vista(Directx 10.0) destekli bi ekran kartı almanı tavsiye ederim.Çünkü desteklemeyenler bir süre sonra kaldırılmaya başlanacak.Tabi böyle bir ekran kartının alımı işlemce,anakart,ram gibi donanımlarında değişmesi gerekecek.
PCnin ram'i güzel fakat ekran kartı ve işlemcin eski model oldukları için fazla para etmez.Şuan bu donanımların 2.el fiyatlarını tam bilmediğim kesin birşey söyleyemem.
RAMların hepsinin aynı tür olması lazım.Mesala hepsi ddr olması lazım.Ayrıca ddr4 ramı anakartın ve işlemcinin desteklemesi lazım.
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
8 Eylül 2007       Mesaj #1850
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
wista style yukledım pc yı cok kasıyo msn kapanıyo neden?