Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 258

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.743 Cevap: 2.932
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008       Mesaj #2571
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar PC'format attıktan sonra birkaç güncelleştirme yaptı microsoft bunlardan biride SERVİS PACK 3 oldu.. Bu Güncellemeden sonra başka güncellemeler daha buldu fakat bunlar yüklenemiyor..Yüklemeyeyim diyorum fakat güncelleme simgesi gitmiyor ve kapatırkende güncelleme istiyor..

Sponsorlu Bağlantılar
SP3 ten sonra explorer 7 yi kurmak istedim fakat microsoft'un sitesinde sp2 için vardı bende yoksa yok diyerek sp3'e kurdum bi sorun çıkmadı hata felan vermedi kurarken..
Xp hatalı kurulsa sahte olsa sahte uyarısı verirdi ve sp3'ü kurmazdı ama az öncesinde güncelleştirmeler çalışıyordu.

görüntüler aşağıda.

gn5po9

gn1ap6

Bu Sayfada Gördüğümüz Gibi Activex Denetimlerimizde Sorun yok onları daha önceden sorun bişekilde yükledim..

gn2mo9

Buraya Kadar Herşey Normal Gitti.

gn3rg9

Gördüğünüz Gibi Güncelleme Yapılamadı.

gn4bm9

Sistem Bilgilerim SP3 yazıyo logoda SP2 Msn Happy

gn6wn4

Son Gelişme Messenger'da Yüklemiyor..

msnpg2
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008       Mesaj #2572
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sorunu hallettim.. Sp3'ü kaldırdım yüklendi fakat bu seferde güncellemeler sp3 ü yeniden kurmamı istiyor ama kurmucam...

Sponsorlu Bağlantılar
Fakat şöyle bir sorunum var biliyorum çok sorunlu bir bilgisayarım var ama napalım gariban bilgisayarı düzeltmeye çalışıyoruz garantide olmayınca bana kaldı...

Pc'de iki kullanıcı hesabı açtım biri admin hesabı diğeri sınırlı misafir.. herşey çok güzel giderken tamda "-bak yaptım" dicekken pc kapandı ve mavi ekran geldi bende hemen resmini aldım çok net değil ama hiç yoktan iyidir.

sellim004zb0

Biraz araştırdım ram olabilirmiş ama ram olsa ben şuan size misafir hesabımdan girip yazabilecekmiydim.. Çünkü admin hesabım açıldığı gibi pc kapanıyor..
SweetyGirL - avatarı
SweetyGirL
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #2573
SweetyGirL - avatarı
Ziyaretçi
Günaydın...
Benim ses sistemimle ilgili bir sorunum var. Bilgisayarıma yeni format atıldı ve sanırım ses sisteminin driverını yüklememişler. Bende cdsi vardı yüklemeye çalıştım. Yüklediğimi sandım ama hiçbir şekilde ses sisteminde değişiklik olmadı. Şimdi aygıt yöneticisine baktım böyle bir program görünmüyor bende kaldırmaya çalıştım ki tekrar yükleyeyim diye fakat kalkmadıda böyle bir sorun verdi... adszaz7
ses sistemini çalıştırmak istiyorum biri bana yardım edebilir mi acaba???
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #2574
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı

Günaydın...
Benim ses sistemimle ilgili bir sorunum var. Bilgisayarıma yeni format atıldı ve sanırım ses sisteminin driverını yüklememişler. Bende cdsi vardı yüklemeye çalıştım. Yüklediğimi sandım ama hiçbir şekilde ses sisteminde değişiklik olmadı. Şimdi aygıt yöneticisine baktım böyle bir program görünmüyor bende kaldırmaya çalıştım ki tekrar yükleyeyim diye fakat kalkmadıda böyle bir sorun verdi...
ses sistemini çalıştırmak istiyorum biri bana yardım edebilir mi acaba???

Sistemi güvenli modda açarak kaldırmayı deneyin. Ses kartınızın markasını ve modelini (codec olarak yazar genelde) söylerseniz bunun güncel sürümünün linkini verebilirim size.

Not: Sistemi güvenli modda başlatmak için oturumu yeniden başlatın ve ilk başladığı andan itibaren F8 tuşuna sürekli basın (Yanlış anlama olmasın, basılı tutmayacaksınız). Önünüze işletim sistemi listesi gelecek burada en üstteki bölüm olan "güvenli kip desteğiyle başlat" yazısına tıkladığınız an sizi biraz beklettikten sonra oturum açma bölümünden kendi oturumunuzu açın (administrator değil). Oturum açıldıktan sonra program ekle / kaldır ı açın ve buradan kaldırmak isteyip de kaldıramadığınız programı kaldırın. Sistemi yeniden başlatın ve ses kartının marka, modelini (anakartın kodunu da söyleyebilirsiniz, işlemci ve RAM in arasında anakartın üstünde yazılıdır. Örn; 915M07C-G-6LS) öğrenip söylerseniz yardımcı olurum sonrasında.
SweetyGirL - avatarı
SweetyGirL
Ziyaretçi
8 Haziran 2008       Mesaj #2575
SweetyGirL - avatarı
Ziyaretçi
Dediklerini yaptım fakat kaldırmadı sistem aynı hata kodunu verdi bana...
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #2576
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SweetyGirL adlı kullanıcıdan alıntı

Dediklerini yaptım fakat kaldırmadı sistem aynı hata kodunu verdi bana...

Peki siz yine de anakartın kod numarasını veya biliyorsanız ses kartının marka ve modelini (HD destekli ise sadece markası yeterli olur)
söyleyebilirseniz size yardımcı olurum yine de.
scorpus - avatarı
scorpus
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #2577
scorpus - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar iexpress kullanarak bir kaç programı bir seferde kurmaya çalıştım ama sadece 2 tanesini kurdu diğerlerini kurmadı nedeni hakkında bilgisi olan varmı yada iexpress hakkında detaylı bilgi verebilecek bir kaynak varmı şimdiden teşekkürler
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
9 Haziran 2008       Mesaj #2578
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
scorpus adlı kullanıcıdan alıntı

mrb arkadaşlar iexpress kullanarak bir kaç programı bir seferde kurmaya çalıştım ama sadece 2 tanesini kurdu diğerlerini kurmadı nedeni hakkında bilgisi olan varmı yada iexpress hakkında detaylı bilgi verebilecek bir kaynak varmı şimdiden teşekkürler

Internet explorer kullanarak program kurmaktan kasıt, ActiveX kullanarak kurmaktan bahsediyorsunuz sanırım. Böyle olduğunda Internet Explorer her denetimi aynı anda yükleyemez durumda olur çünkü birisini yüklediğinde onu kullanmaya başlar, hepsini birden kurduğunuzda hepsini aynı anda kullanması olanaksız olduğu için kurulmaz.

Normal program olarak kurduğunuzda eğer program, internet explorer a eklenti veya tarayıcıyla ilgili bi kullanım gereksinimi duyuyorsa bunun kapatılmasını isteyecektir. Bir başka şekilde diyecek olursak program kurulacağı zaman Installshield Manager'ı (program kurma yardımcısı) kullanarak kurma işlemini gerçekleştirecektir. Bazı programları kurarken .msi paketleri kullanım sayısı yüksek olduğunda diğer kuruluma izin vermeyecektir. Aynı durum program kaldırma olayında da geçerli olur.
endless_dark - avatarı
endless_dark
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #2579
endless_dark - avatarı
Ziyaretçi
bn second life adlı oyunu açtığımda bana şu hatayı veriyor..

second life is unable to run because your video card drivers are out of date or unsupported.Please make sure you have the latest video card drivers installed if you contiune to receive this message contact customer service..

bu hatanın younla değil bnm pcmle ilgili olduğunu düşündüğüm için buraya yazdım umarım bi yanlışlık olmamıştır şimdiden çok tşk ederim
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Haziran 2008       Mesaj #2580
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
endless_dark adlı kullanıcıdan alıntı

bn second life adlı oyunu açtığımda bana şu hatayı veriyor..

second life is unable to run because your video card drivers are out of date or unsupported.Please make sure you have the latest video card drivers installed if you contiune to receive this message contact customer service..

bu hatanın younla değil bnm pcmle ilgili olduğunu düşündüğüm için buraya yazdım umarım bi yanlışlık olmamıştır şimdiden çok tşk ederim

"Bu oyun çalıştırılamıyor çünkü ekran kartı sürücüleriniz eski ya da desteklenmiyor. Lütfen en son ekran kartı sürücülerini yüklemiş olduğunuzdan emin olun. Bu iletiyi almaya devam ederseniz müşteri hizmetlerine başvurun."