Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 257

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.284 Cevap: 2.932
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008       Mesaj #2561
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası
Sistem > Gelişmiş > Performans > Ayarlar

Sponsorlu Bağlantılar
Veri Yürütme Engellemesi > Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç:
Ekle > C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe

NeutralizeR yardımın için teşekkürler yalnız sorun çözülmedi bi değişiklik yok en son hataları ve aklında acaba sölediğimi yapamadımı diye bi soru kalmaması için tüm resimleri verdim.. Bu explorer hatası yüzünden format atmak istemiyorum...

NeutralizeR Söylemiş Olduğun Çözüm Yolunu Bu Şekilde Yaptım...
hatazmkgiriimiog4

Ancak Hatalar Devam Ediyor....

hata1si3

hata2ev7

hata3jw1

hata4qi7
Son düzenleyen BySeuS; 5 Haziran 2008 01:12 Sebep: Yeni Hata Verdi Onu Ekledim
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Haziran 2008       Mesaj #2562
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Anakart'ın chipset'i ya da işlemci AMD mi? Buradaki çözüm önerilerini deneyebilirsiniz:
ntdll.dll Windows Explorer Problems
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008       Mesaj #2563
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Anakart'ın chipset'i ya da işlemci AMD mi? Buradaki çözüm önerilerini deneyebilirsiniz:
ntdll.dll Windows Explorer Problems

Valla Yönlendirmiş olduğun Sayfa İngilizce Tek Bu Kısım Tanıdık Geldi Söyleneni Yaptım Fakat Sonuç Yine Aynı

Söylenen Buydu;
Alıntı

1.click the Start button at the bottom left of your screen
2.click the Control Panel menu item
3.then double-click the System icon.
4.Click the Advanced tab
5.Find the item marked Performance right under there is a button that says Settings.
6.Click the Data Execution Prevention tab.
7.You'll see two options in that window click the second option that says "Turn on DEP for all programs and services except those I select."
8. when you are finished with that then click the 'add...' button it should be visable at the bottom of the box. then you have to find where the file 'explorer.exe' resides on your computer most of the time it's something like this c:\windows\explorer.exe anyway add explorer to that list. It'll give you a warning just ignore it and click ok. Then you reboot and if you try it everything should work just fine.

Ayrıca Xp Kurulum Cd'si ile çalıştırdan sfc /scannow ile sistem dosyalarını onardım bi sonuç alabilirim diye ama ne yazıkki bi sonuç alamadım..

Bir Ayrıntı Daha Vereyim Belki Faydası Olur Bu Hataları FireFoX vermiyor.. Diceksin ozaman onu kullan ne uğraşıyorsun ama explorer'dan vazgeçemiyorum ben.. IE7Pro buna neden olurmu onu yükledim kaldırdım sonradan bu sorun çıktı bende tekrar yükledim ondandır diye fakat sorun devam ediyor..
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Haziran 2008       Mesaj #2564
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

Valla Yönlendirmiş olduğun Sayfa İngilizce Tek Bu Kısım Tanıdık Geldi Söyleneni Yaptım Fakat Sonuç Yine Aynı

Söylenen Buydu;

Bir Ayrıntı Daha Vereyim Belki Faydası Olur Bu Hataları FireFoX vermiyor.. Diceksin ozaman onu kullan ne uğraşıyorsun ama explorer'dan vazgeçemiyorum ben.. IE7Pro buna neden olurmu onu yükledim kaldırdım sonradan bu sorun çıktı bende tekrar yükledim ondandır diye fakat sorun devam ediyor..

Verdiğim bağlantıda çok fazla sayıda çözüm önerisi bulunuyordu. RAM'inizin bozuk olabileceğinden, Windows güncelleştirmelerinin tümünün yapılmamış olmasına kadar bir çok ihtimalden bahsediliyordu. Şu bağlantıdaki mesajları da inceleyebilirsiniz:
Windows Xp deki Ntdll.dll Hatasi
titanic_61 - avatarı
titanic_61
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #2565
titanic_61 - avatarı
Ziyaretçi
format attiğimda silinmiyecek ayrı bir bölüm acabilirmiyim bilgisayarda....bilen yardımcı olsun
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #2566
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
titanic_61 adlı kullanıcıdan alıntı

format attiğimda silinmiyecek ayrı bir bölüm acabilirmiyim bilgisayarda....bilen yardımcı olsun

Harddisk de bölüm oluşturmak formatta yapılan bir durum ancak yedeklemek istediğiniz dosyalar varsa bu durum oturum içindeyken de yapılabilir.

Ayrı bi bölüm oluşturmak için aşağıdaki linki takip edin ve yazılan bilgileri uygulayın.

Format Atmadan Harddisk Bölmek
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008       Mesaj #2567
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
arkadaşlar explorer gitti onu düzeltemedik artık formatlayana kadar firefox kullanayım dedim ondada sağ tıklayınca hata raporu geliyo explorerdeki gibi ardından sayfa kapanıyor.. Ne yapmalıyım... NeutralizeR vermiş olduğun linkte benim sorunumla ilgili bişey yoktu olmadığı halde anlatılanları yaptım belki olur diye fakat sonuç aynı....
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Haziran 2008       Mesaj #2568
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar explorer gitti onu düzeltemedik artık formatlayana kadar firefox kullanayım dedim ondada sağ tıklayınca hata raporu geliyo explorerdeki gibi ardından sayfa kapanıyor.. Ne yapmalıyım... NeutralizeR vermiş olduğun linkte benim sorunumla ilgili bişey yoktu olmadığı halde anlatılanları yaptım belki olur diye fakat sonuç aynı....

Donanımsal bir sorun olabilir. RAM'iniz bozulmuş olabilir. Birden fazla RAM'iniz varsa sırayla RAM'lerinizi çıkarıp sisteminizi çalıştırın. Format sonrası da sorun devam ederse bunun donanımsal bir problem olduğundan emin olabilirsiniz, tabii son zamanlarda aygıt sürücülerinizde değişiklikler yapmadıysanız.
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
6 Haziran 2008       Mesaj #2569
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar format attıktan sonra farkettiğim youtube ve diğer video-film sitelerindeki videolar çalışmıyor. "adobe flash player" yok yazıyor
daha çok youtube kaynaklı videolar da böyle. her sitede aynı sorun yok.bende sitelerdeki link tıklayarak yada indirerek plyer yüklesem dahai bir değişiklik olmuyor. yüklense bile programların içinde yüklendi diye yer almıyor kontrol etmek için baktığımda denetim masasında var. hatta size bir link versem buradaki videoları izleyebiliyor musunuz bir bakarmısınız? eğer izliyorsanız sorun bende, izlemiyorsanız boşuna bilgisayarı kurcalamayım:
Son düzenleyen NeutralizeR; 6 Haziran 2008 22:59 Sebep: link kaldırıldı
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Haziran 2008       Mesaj #2570
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar format attıktan sonra farkettiğim youtube ve diğer video-film sitelerindeki videolar çalışmıyor. "adobe flash player" yok yazıyor
daha çok youtube kaynaklı videolar da böyle. her sitede aynı sorun yok.bende sitelerdeki link tıklayarak yada indirerek plyer yüklesem dahai bir değişiklik olmuyor. yüklense bile programların içinde yüklendi diye yer almıyor kontrol etmek için baktığımda denetim masasında var. hatta size bir link versem buradaki videoları izleyebiliyor musunuz bir bakarmısınız? eğer izliyorsanız sorun bende, izlemiyorsanız boşuna bilgisayarı kurcalamayım:

Youtube yasaklı, bu tarz siteler youtube videolarına alternatif yöntemlerle ulaşmaya çalışıyorlar. Ancak verdiğiniz adresteki video açılmadı.