Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 256

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.991 Cevap: 2.932
theoguzking - avatarı
theoguzking
Ziyaretçi
30 Mayıs 2008       Mesaj #2551
theoguzking - avatarı
Ziyaretçi
benim şöyle bi sorunum var bi ilgilenirseniz

Sponsorlu Bağlantılar
Dvd Rom umu göremiyorum kaldırımp tekrar takıyorum ama faydasız şöyle bişy yazıyoo
''Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor. (Kod 19)''bunu nasıl giderebilirim sizlerden cvplar bekliyorum şimdiden çook teşekkür ederim Msxlabs
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
31 Mayıs 2008       Mesaj #2552
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben yine sorunla geldim yardım ederseniz sevinirim...

Sponsorlu Bağlantılar
yaa benim tv kartımda (lifeview) bu defa sorun... televizyonu açıyorum görüntü var ses yok... sadece "zaman kaydırma başla/dur" tuşuna basınca ses veriyor ancak ozamanda ne kanal değiştirebiliyorum nede sese bi müdahelede bulunabiliyorum... anlayacağınız kontrol panelini kullanamıyorum... bu sorunu nasıl çözebilirim bi fikri olan varmı???
tekinfsm - avatarı
tekinfsm
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #2553
tekinfsm - avatarı
Ziyaretçi
arkdaşlar bilgisayarımdan generic host process for win32 services ile lgili hata mesajı alıyorumusb modem kullanıyorum bağlantım gidiyor sp2 kurulu çözüm you bilen varmı
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008       Mesaj #2554
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Merhabalar

son 2-3 gündür bu hata ile karşılaşıyorum birçok kere...Sorun ne olabilir, ne yapmam gerekiyor

hatans9
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
2 Haziran 2008       Mesaj #2555
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar

son 2-3 gündür bu hata ile karşılaşıyorum birçok kere...Sorun ne olabilir, ne yapmam gerekiyor

hatans9

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası
Sistem > Gelişmiş > Performans > Ayarlar
Veri Yürütme Engellemesi > Seçtiklerim dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç:
Ekle > C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Magnifique - avatarı
Magnifique
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #2556
Magnifique - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hiphopmania adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar Amerikadayim su anda..Bu laptop 599 dolar..Graphics Intel® Graphics Media Accelerator 950 nasil ?

Fifa 2005 veya 2006 gibi oyunlar oynanabilir mi ?

Bide Knight online oynayabilir miyim bu ozelliklerle Msn Grin

Gateway Notebook with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology

Screen Size 15.4

System Bus 533MHz

Cache Memory 2MB on die Level 2

System Memory (RAM) 1GB

[Processor Speed 2.0GHz

Type of Memory (RAM) PC2-5300 DDR2

Hard Drive Type Serial ATA (5400 rpm)

Hard Drive Size 160GB

Graphics Intel® Graphics Media Accelerator 950 ( anlamadim nasil bisey )

Video Memory Up to 224MB (shared)

Wireless Networking Built-in Intel® PRO/Wireless 3945ABG network connection (802.11a/b/g)

Audio High-definition

Speakers Built-in

Operating System Windows Vista Home Premium

Included Software Microsoft Works 8.5, Money 2006; Adobe Acrobat Reader; CyberLink Power2Go; Gateway BigFix and more

Buda Linki :
Gateway - Notebook with Intel® Centrino® Duo - MT6840

Evet Knight Online oynayabiLirsiniz..
cankız - avatarı
cankız
Ziyaretçi
3 Haziran 2008       Mesaj #2557
cankız - avatarı
Ziyaretçi
slm benim sorunum şu pcyi bikaç arkadaşım kullanıyoruz konuşma dosyalarının tamamen temizlenmesi için bir program varmı??? yardımcı olursanız sevinirim... sohbet günlüklerimi temizliyorumda pcden tamamen silinsin istiyorum
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
3 Haziran 2008       Mesaj #2558
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
cankız adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim sorunum şu pcyi bikaç arkadaşım kullanıyoruz konuşma dosyalarının tamamen temizlenmesi için bir program varmı??? yardımcı olursanız sevinirim... sohbet günlüklerimi temizliyorumda pcden tamamen silinsin istiyorum

"Sohbet günlüklerimi temizliyorum"dan kastınız nedir? Temizliyorsanız daha ne kalır ki geriye? Eğer "Geri dönüşüm kutusu"na koydu diyorsanız, Geri dönüşüm kutunuzu açın, oradan da silin. İpucu: Geri dönüşüm kutusuna göndermeden bir dosya/klasör silmek için bunları silerken klavyenizdeki Shift (Caps Lock tuşunun altındaki tuş) basılı tutabilirsiniz.

Alıntı

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı:
Evet Knight Online oynayabiLirsiniz..

Lütfen güncelliğini kaybettiği aşikar olan sorulara artık cevap vermeyiniz. Hele ki sorunun sorulduğu ilk günlerde başka biri zaten daha detaylı bir cevap vermişse...
peleva - avatarı
peleva
Ziyaretçi
4 Haziran 2008       Mesaj #2559
peleva - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar, Sitede araştırdım varsada ben bulamadım şimdiden özür dilerim. Whiless bağlantımız var. toplam 7 adet bilgisayarımız var kablo ile bağlanıyoruz. diz üstü bilgisayarları olan başka misafirler whiless ile bağlanıyor. bağlandıkları zamanda ağ bağlantısına giriyorlar. parola ve güvenlikten kapattığım zaman biz giremiyoruz. kısacası ağ bağlantısından herhangi bir arkadaşımın belgelerine veya C'ye mausla tıkladığım zaman bana şifre sorsun bende şifreyi girip dosyaları göreyim. Vereceğiniz bilgi için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008       Mesaj #2560
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Noldu Bu Pc'ye Böyle Bikaç Gündür Bu Tarz Hatalar Veriyo. Daha Öncede Farklı Hata ile Geldim Karşınıza Ama Durum Böyle.. Explorer'i Kaldırdım Kurdum (İE7) yine düzelmedi..
hatvn3