Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 269

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.469 Cevap: 2.932
tugcetunc_ - avatarı
tugcetunc_
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #2681
tugcetunc_ - avatarı
Ziyaretçi
ultimate 2008 yüklü bilgisayarımda,sormak istediğim şey şu..bikaç arkdşımın bilgisayarında gördüm mesela bi sayfayı simge durumuna küçültürken deniz sesi geliyo,yada nebiliyim yeni bi sayfa açınca kuş cıvıltısı duyuyluyo vs... bu tarz şeyleri nası ve nerden yapabilirz? merak ettğim şey bu şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
13 Temmuz 2008       Mesaj #2682
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
dj_oznur_0106 adlı kullanıcıdan alıntı

msn konustuklarımız kaydedıyormu acaba ? acılen cevap beklıyom :s

Messenger, seçeneklerinde seçilmişse, konuşmaları kaydeder (Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > İletiler > İleti Geçmişi)
Alıntı
tugcetunc_ adlı kullanıcıdan alıntı

ultimate 2008 yüklü bilgisayarımda,sormak istediğim şey şu..bikaç arkdşımın bilgisayarında gördüm mesela bi sayfayı simge durumuna küçültürken deniz sesi geliyo,yada nebiliyim yeni bi sayfa açınca kuş cıvıltısı duyuyluyo vs... bu tarz şeyleri nası ve nerden yapabilirz? merak ettğim şey bu şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...

Ultimate 2008'i ilk defa duydum ama biraz değiştirilmiş XP imiş yine. O yüzden Denetim Masası > Ses, Müzik ve Konuşma Aygıtları > Ses Efekti ve Ses Aygıtları 'na gidersen, Ses Efektleri sekmesi altından bunların yapılabildiğini görürsün.
Sponsorlu Bağlantılar
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #2683
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bılgısayarda yenı actıgımda karsımdaaa bu cıkıyoo ne yapmak lazımm...

adszzq1
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #2684
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
bende de bir ara çıkmıştı ama kendisi kaboldu internetle ilgili bir şey Msn Happy
efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #2685
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
benim bir tane QRITE RN-3500 MARKA webcamım var.Ama webcamı calıstıramıyorum bilgisayar onu goruyor ama calısması için program bulamıyor acaba nasıl bulabilim( bu webcamı onceki bilgisayarımda calıstırmıstım ama simdi baska bilgisayarda kurmaya calısıyorum ayrıca kurulum cd si filan yok) .....
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #2686
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

arkadaslar bılgısayarda yenı actıgımda karsımdaaa bu cıkıyoo ne yapmak lazımm...

Bilgisayarınıza zararlı içerik bulaşmış ve siz bu zararlıyı silmişsiniz ancak bu malware kendini bilgisayarın açılmasında başlattığı için her oturum açıldığında bu uyarıyı görürsünüz. Bunu da kaldırmak için şu adımları deneyin; Başlat > Çalıştır > msconfig > açılan pencereden üstteki sekme olarak Başlangıcı seçin ve buradaki listeden amvo.exe yle ilgili onay kutusunu boşaltın, tamam veya uygula diyerek kapatın. Bilgisayarı yeniden başlatmanıza gerek yok, sonraki oturumda bir daha görmeyeceksiniz.

Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

benim bir tane QRITE RN-3500 MARKA webcamım var.Ama webcamı calıstıramıyorum bilgisayar onu goruyor ama calısması için program bulamıyor acaba nasıl bulabilim( bu webcamı onceki bilgisayarımda calıstırmıstım ama simdi baska bilgisayarda kurmaya calısıyorum ayrıca kurulum cd si filan yok) .....

Kameranın driver ı kurulmadığı için çalışmaması normal aslında.

Orite RN-3500 XP driver

Orite RN-3500 Vista driver

Driver'ı indirdiğinde kurma .exe (setup.exe) si yok ise şu adımları izle;

Bilgisayarım > Sağ tık > Özellikler > Donanım sekmesi > Aygıt Yöneticisi > buradaki soru işaretli veya ünlem işaretli aygıt üzerinde sağ tık sürücü güncelleştir e basıp açılan pencereden otomatik arama yapmadan yani kendim seçeceğim bölümünden geldikten sonra gözat butonuna basarak driver'ı hangi klasöre çıkardıysan (.rar içinden masaüstüne yeni bir klasöre çıkar) bu klasörü seçip devam et kendisi yükleme yapacaktır.
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #2687
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
torchbearer Doğeu şimdi hatırladım bilgisayar öğretmenimiz bana söylemişti çok teşekürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2008       Mesaj #2688
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

adszzq1

Başlangıçta çalışan bir proğram nedeniyle olabilir....

Başlat --> Çalıştır --> msconfig yazın enterlayın....

Sistem yapılandırma yardımcı proğramı açılacaktır...

xSeçmeli başlangıcı seçip hemen altındaki seçeneklerden |Başlangıç öğelerini yükle| işaretini kaldırın...

Burdan hizmetler sekmesine geçin ve tüm microsoft hizmetlerini gizle kutucuğunu işaretleyin...

Diğerlerini tümünü devre dışı bırak tuşu ile devre dışı bırakın...
Tamamdır...Bilgisayarınızı yeniden başlatın sorun büyük bir ihtimalle çözülmüş olacaktır
arabad - avatarı
arabad
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #2689
arabad - avatarı
Ziyaretçi
Bende laptop var daha önce laptop da Windows Vista Starter Yüklüydü Sonra Format attım xp yükledim.Daha önceden aldığım Creative Live cam Vardı Starter yüklüyken Bir sorun yoktu msn de stabil şeklilde çalışıyordu Xp yükledikten sonra Msn programında cam de takılma görüntü alamama sorunum oluştu.Creativ in kendi sitesinden Bende bulunan cd nin güncellemsinide yaptım ama malesef ki düzelme olmadı.Cam bozulmuştur dedim ama kendi setup dan baktığımda hiç bir sorun yok çalışıyor ve görüntü eskisi gibi.Ama ne zaman ki msn le açsam yine aynı sorunlar.İlgili ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum167101rm8
efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
15 Temmuz 2008       Mesaj #2690
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı

Kameranın driver ı kurulmadığı için çalışmaması normal aslında.

Orite RN-3500 XP driver

Orite RN-3500 Vista driver

Driver'ı indirdiğinde kurma .exe (setup.exe) si yok ise şu adımları izle;

Bilgisayarım > Sağ tık > Özellikler > Donanım sekmesi > Aygıt Yöneticisi > buradaki soru işaretli veya ünlem işaretli aygıt üzerinde sağ tık sürücü güncelleştir e basıp açılan pencereden otomatik arama yapmadan yani kendim seçeceğim bölümünden geldikten sonra gözat butonuna basarak driver'ı hangi klasöre çıkardıysan (.rar içinden masaüstüne yeni bir klasöre çıkar) bu klasörü seçip devam et kendisi yükleme yapacaktır.

verdigin xp driverı dedigin gibi yukledim ama yuklerken hata verdi.
Aynen soyle yazıyor .Aygıtın yuklenmesi sırasında hata olustu.Sınıf yukleyicisi bu aygıtı yukleme veye yükseltme istegini reddetti.
Baska onerecegin driver veya fikrin var mı...